winning11

查看: 3496|回復: 5

[青筋B報告] 水水 駐記brief report

升級  8.15%

二星會員

話說今日原本想係香港偷懶....點知有手足打電話黎話我係上邊比人通緝....shit! 即刻上返去lor.....點知去到亮下相就無野做喇, 於是咪捉埋大聖爺去再戰水水

搭地鐵....大聖爺已經call定佢上次果件大波妹, 衰鬼學得真係快......一到水水就直入駐記, 今次仍然係一蚊都無比度個好撚煩嘅locker仔, 吹咩?   部長問我要個dup骨好嘅
定係服務好嘅.....想dup 骨就過左去世外桃x or xx棕泉啦.....仲使黎呢度咩

無耐就黎左條女, 個樣幾掂....戰鬥格身形, 就上啦.........Y~ 條女真係好鬼死香架姐, 最鍾意聞佢頸果陣味.....一聞到就扯晒旗, 揸揸下發現點解佢對奶好似硬硬地甘嘅?
但係又搵極都搵唔到疤痕....對奶真定假仲係一個謎...當住真先lor, 就開波喇......砌呀砌, 砌呀砌...好大壇水呀........總體嚟講都幾開心, 不過係條女個價企得好硬
lor......

埋單果時見到一個個樣好撚索, 又係戰鬥格嘅...下次試下先!

骨鐘 66
囡囡  300

升級  43.83%

三星會員

今日你都得閒去!

升級  8.15%

二星會員

因為真係太得閒....嘻嘻, 仲要係4點幾5點果個鐘數........貪佢人少少ma

不過太早去, 無得睇大堂門口d bra top 女女 lor

升級  8.15%

二星會員

嘩~正wo
點樣可以煲到女女肯唔開工陪你架

升級  8.15%

二星會員

呢期都仲係搜尋緊岩咀形既飯盒呀.......不過仲未搵到

升級  8.15%

二星會員

我以為你收左山tim  no la