winning11

查看: 12593|回復: 9

[大富豪] [青筋B報告] 澳門【大富豪】之爆乳娘

升級  8.15%

二星會員

話說小弟對上一次去darling1 食鬼妹食髓知味, 諗住再去馬交大富豪砌鬼妹, 於是就同黑柴哥過大海去為港爭光

當日年初唔知幾多, 但一到步就已經感覺到好Q多人, 連部的士都截唔到....心諗今次計錯數, 原來大陸仲未放完假, 實逼爆馬交啦........幾經辛苦終於上到的士, 去到大富豪
sauna......d 設施相比起其他大場就真係差左少少.....個池尤其唔掂, 仲有個亞嬋係度R你去刷背, 開頭諗住唔使錢試下, 點知原來要加160.....甘算喇, 浸下池先....見到最左邊
又有凍水池, 諗住挑戰自己, 試下浸落去......仆街Y~~最後都係失敗, 浸到對腳已經頂唔住要跳返過熱水果邊, 凍撚到呢, 對腳無哂感覺.....個所謂大電視就仲虧過我屋企果部垃圾電
視, 見到湯盈盈係度搞笑....無心機睇, 即刻上上層揀女先

去到呢....得兩件鬼妹, 一個都幾掂但波唔大另一個更被評為不可食用........睇睇下,
E~ 個韓國妹好撚大波, 個樣又有5成似李龍兒, 又有成熟姐姐feel.......就叫個部長埋黎問....佢對奶真定假架, 點解個身甘瘦, 對波可以大成甘.....(呢個時候大家會問, 究竟有幾大呢
? 就好似對上果個report 果件花紋bra大波妹甘大...但個身仲要瘦d)......佢好肯定甘講真波wo.....好就揀佢啦........跟住黑柴哥就揀左掂果個俄羅斯妹, 砌鬼妹既使命, 就交係你身上喇~ 黑柴哥!   salute

不過hold住先, 捱左甘耐車船的士, 個肚有d餓.....激戰之前當然要食返少少野, 唔係邊度有力呀, 呢度d 野食認真抵讚....好多野都好好食(收 1 hkd only) 尤其個鮮茄意粉...
正!    食到4分飽, 就上房喇........途中見到有兩個前輩mark左兩件極品月南妹...樣靚爆身材勁果隻, 外表接近完美..........果然係前輩呀下!  搞到心郁郁想開個新project
主題係砌月南妹妹tim

食住波餅甘入房...都係果d程序啦, 原來個韓國囡囡大我兩年......好開心一路都提醒我佢係姐姐, 搞到我鬼甘興奮.....但係溝通上有少少問題, 因為佢英文仲屎過我.....好多時
講英文講我唔明就改用韓文....我頂, 韓文更加唔明啦姐姐~ 呢位姐姐反應快, 但唔好水, 大奶少少墮, 大啡lin......個人真係好溫柔.......但係缺點係雖然無出聲但係感覺
得到少少趕時間甘既款.....

總體黎講.....甘既價錢甘既服務, 算ok...但唔超值.......下次都唔會再去呢度lu........聽個的士佬講話玩鬼妹有個場叫富豪皇宮仲正, 唔知有無師兄試過呢?

之後賭左兩手, 打和離場.....11點幾諗住返碼頭換船飛走人, 點知.................佢話船飛爆撚哂, 最早都要聽朝6點半, 我--~~~~仆佢個臭街, 早講Y~ 我可以係大富豪過埋夜架
ma....家下出左黎點撚算呀你老味?  甘姐係焗賭姐, 於是就同黑柴哥由11點半賭到第二朝6點........葡京d 北姑真係好正, 樣靚又大波, 可惜無心情食Y.......最後係何生度R左封細細地
既利是仔當補償.......

回港果程船訓到死左甘滯, 一起身又生猛返, 回復返6成戰鬥力......跟住同黑柴哥告別, 直接返工執埋d手尾先上大陸再砌過.....................

埋單

大富豪 1388 +250 (韓國妹價)

升級  43.83%

三星會員

青筋B我地有澳門討論區家!

升級  8.15%

二星會員

我知呀...死喇原來我出錯左tim~

可唔可以delete左佢係果邊出過架? sorry

升級  8.15%

二星會員

唔該哂!!

升級  43.83%

三星會員

青筋B果然係好有$$....既學生哥!
哈哈!

升級  8.15%

二星會員

平日都係食快餐架ja......

升級  88.58%

三星會員

青筋哥 , 大富豪多韓妹嗎?

升級  8.15%

二星會員

各位師兄叫我B 仔得喇

我玩當日, 大富豪得一件韓國妹甘大把ja......

升級  0%

二星會員

這間場提起都把鬼火,D女又少,服務又差,我都不知有什麼好推介,幾年前是這樣,現在又是這麼差,我這個月2Mar2006和朋友去過,一肚氣。
以下是本人report:
人數:一行四人
為什麼去這間場:因為有個朋友在一本雜上推介過。
套票:13xx元
到達時間:晚上01:00凌晨。
服務方面:從更衣到沖涼去到休息室,的服務生都當你不存在,座下飲了一杯涷,就叫你上樓去揀女,上到去得11個左右囡囡,但是就有成7,8個客在揀,問當時個經理還有其她女嗎,他說冇啦,全部在這裡,經理還不停向你推介,其中只有一個俄羅斯女,揀她要加多300元,當時其他朋友和我都揀不落手,但買了套票,唉...一句話:把鬼,這間場請都不去。
囡囡方面:壹兩個ok,其她就...

升級  1.11%

二星會員

真是羡慕香港同澳门噶淫民~~去叫鸡又方便有合法~~请问贵地方所出有什么咸书?到那里可以买到?大陆有得买吗?请帮忙~~我所见有一本叫"一夜情杂志"好好看啊!!
  另外小弟想结交好色朋友共同探讨,我QQ是348062227
好happy