winning11

查看: 4006|回復: 4

[青筋B報告] 沙咀 邪骨之無錢都要滾

升級  8.15%

二星會員

話說今日係大陸上午已經搞掂晒d野, 無鳩聊聊間....亞大聖爺係咁叫我帶佢去玩邪骨,
佢話未玩過想試下wo....見甘得閒, 去就去啦

搭大巴去到咀咀, 先去木人巷兜左個轉比佢感受下氣氛先........唔記得左講, 大聖爺原本係一個乖仔黎嘅....但係近得我呢d損友多........無計啦

去咗以前咀咀百貨對面果間食海南雞飯.......食完之後就去咗康x 骨場

原本諗住係去渣下波, 抽下水.........黎左件大波妹, 樣就少少靚, 係咀咀嚟講屬普通, 大我一兩年.......開頭佢都係頹dup, 吹下水甘....無耐就係咁搞我袋, 搞到扯晒旗
, 我咪一手渣埋去....哈, 佢又好順攤...自動除bra wo, 好野~ 撩下西吸下奶甘...好--多水嘅, 未及反應就比條女責住左.....呢個時候梗係順手除佢底褲仔, 好合作地係bra
拿個袋袋出黎...我就同佢講....我無帶錢wo..........點知佢答 "隨便你啦~" 轉個身,
就插左入嚟....唔係, 應該係我插左入去............

砌完後, 吹下水...攬住瞓咗陣..........無耐又係度互摸, 濕--晒.....佢問我有無袋袋wo, 想黎多Q......頂~~ 真可惜.......無......就咁樣渣到夠鐘.........

後尾8卦爆開大聖爺房門, 見到佢條女都唔錯wo.....樣靚細細粒白白淨.....中波.........原來佢玩打飛機..........好野, 又多個炮兵入伍

埋單
囡囡 170   (我身上係得甘多ja)
康x  2個鐘 58

呢張係訓係度影....

升級  8.15%

二星會員

係呀....我比銀包佢睇係得甘多ja...

骨鐘錢都要問大聖爺借

升級  8.15%

二星會員

唉..我都有d唔好意思

所以過幾日就上去探佢

升級  54.44%

二星會員

哈!舊年在咀咀另一個细場叫春?都試過,係個四川妹,後黎做埋自己個飯盒,每個星期去揾佢食免費餐,但係就唔再上佢個場,轉移陣地去村尾有間好似叫桃園賓館爆房,每晚差唔多要200,而且又要同佢食下飯同唱下K又百幾,計落冇咩數同有啲"唎",所以我跟著就玩失踪,不了了之!依家就繼續找我的森林![/img]

升級  7.78%

二星會員

報告非常好睇!吸引呀!