winning11

查看: 4015|回復: 5

[青筋B報告] 沙咀 開年快餐

升級  8.15%

二星會員

原本諗住等多兩日過左公眾假期先上去, 點知水泡哥無啦啦打黎, 又話係石龍渣緊波又盛.....搞到即刻想上去join佢, 可惜佢差唔多要走, 甘就約係深圳玩算.....

經羅湖關上去, 好冷清甘....諗住今次發達啦(返黎果下先知死), 水泡哥同炮兵丁又未到, 就是鳩但行下先, 經過香格你x 酒店後, 好--多雞婆撩, "擇個靚女Y~"  -, 搞到心
痕痕想食個快餐食住等啦.....但係甘岩又打黎話入左深圳喇, 算數.....走入M 記食個快餐先(真係快餐果隻), 嘩入邊d女好--大波.....開哂低胸甘........食到唔捨得走

join 埋水泡哥同炮兵丁出發去咀咀........哈, 原來炮兵丁係新加入炮兵行列, 佢係石龍d事蹟好過癮...都係等水泡哥自己report返啦.......  去到d 場開返大半, 不過仲有d K場封左.....算好左好多啦, 同
上次比............行過木人巷, 好--多索女又大波......個人開心哂

搵到雞頭, 叫佢同我地返木人巷揀女......仆街Y, d 靚女走左大半.......我個心水直頭影都無, 好彩都執到個大波, 樣中上的大件頭囡囡.......佢地兩個揀左咩野我就唔記得
喇, 淨係記得波唔大lor..........

上到房 , 攬下先, 果然大波, 聞下先~~好香......不過..嘩~好--重......睇佢身型都幾fit, 但要好用力先抱得起.........唔沖涼即砌, 諗住比佢試下玩姦屍, 我做屍...點知佢真係成個責上黎差d責--死我....但係呢, 都
算好水, 反應又快....仲肯打車輪......總成績 5分滿分我比4 分

食埋飯就撇

埋單
快餐 150人仔

升級  16.3%

二星會員

好大波呀,又唔肥,
個樣點呀?師兄?

升級  39.63%

二星會員

好正......我都想起行

升級  8.15%

二星會員