winning11

查看: 5975|回復: 5

[青筋B報告] 水水 駐記之數學Miss

升級  8.15%

二星會員

缺勤左成個月既水泡哥今日終於出山.....仲call埋炮兵丁出黎, 今次要出戰水水

自從小弟上次發生咀咀骨妹半沉事件後, 近期先開始對砌女有返d興趣.....家下已經決定唔聽佢電話玩失蹤, 出去搵個新囡囡忘記過去

到水水, 先去天x 食個飯先, 嘩....原來果樹有人結婚好撚嘈.....但個部長真係幾靚....有no. 架.....食完就各自行動, 炮兵丁唔記得左佢去邊....水泡哥就去新開果間東方棕x
dup 正骨......正骨小弟不嬲都無興趣, 上得黎梗係玩邪骨啦.......行過見到傳說中既駐記, 記得當年小弟仲未出道, 上網睇好多師兄report 都講到駐記天堂甘款....一於跟
隨前輩既足跡去呢間野度朝聖先

未入門口已經有6個無咩著衫既囡囡企哂係度....好撚索, 跟住旁邊聽到個部長係甘拉住一條友仔唔比佢走, oh~~~原來就係水泡哥   =.=" , 條友梗係見人地靚就黎及野啦....我都有
幫手拉佢入黎架, 不過水泡哥話岩岩復出唔想玩邪骨住...甘算lor...自己入去....d設施邪骨黎講算唔錯, 係衰在d locker 仔 R tips R得太進取, 搞到個人唔係好自在

上房, 嘩係~ 個部長好撚索, 又大波...忍唔住撞左兩下奶.........之後等左一陣, 就有女黎喇, 一開門....哈, 8成似小弟當年讀中學時既一個個樣唔靚少肥數學miss.....最正
就係連身材都似埋, 就係肥肥地但偏偏無波果隻...=.="    睇到呢度, 大家一定R撚哂頭點解樣唔靚又無波我都會揀呢? 因為呢個數學miss 當年上堂成日串鳩小弟, 搞到小弟一直都唔多妥
佢, 今日有機會梗係要--爆miss啦

查實個囡囡都幾好傾, 砌呀砌, --呀--...愈--愈大力, 但就愈--愈多水......好似同我既原意相反甘  v_v  算, 問佢幾錢又話是但.....我開200 佢又話唔得....仆街, 明明d
locker 仔話200咩都夠.....明恰我姐, 於是我做無賴話佢知得300, 比哂你落唔到樓wo.....最後佢應承幫我埋單, 但要陪佢一齊走去搭車wo....甘算啦, 走人....沖完涼, 就唔等個囡囡自己
撇左去搵水泡哥lu ......  XDDDD

後尾先知原來企門口果d囡囡係可以揀上房架!  柒撚左tim

埋單
66 骨鐘
234 囡囡

升級  43.83%

三星會員

口古月!不合理解釋!

升級  18.42%

三星會員

埋單
$66 骨鐘
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  68.25%

三星會員

註記係好野來的,尤其係佢d水手短裙校服,嘩真係晌門口見到都扯旗哩。
天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。

升級  8.15%

二星會員

係啦, d locker仔好鳩煩

所以我最後一蚊都無比佢

升級  53.33%

一星會員

miss幾多號啊?
賞花歸去馬如飛 去馬如飛酒力微 酒力微醒時已暮 醒時已暮賞花歸