winning11

查看: 3742|回復: 7

[青筋B報告] 沙咀 之心情複雜

升級  8.15%

二星會員

去返上次果間邪骨....搵返同一條骨妹.....一黎就開波, 砌完談下心, 再開波.....埋單2Q....比左一舊水
之後佢話跟我落黎食飯, 又好...反正大聖爺有撚排.......之後食飯又係甘談心.....
佢原來3月走, 出去自己搞生意..........

食完, 送返骨妹返骨場......大家都好唔捨得.....講極再見都唔肯走.........我個人已經開始鳩鳩地

之後, 一條友去左red disco 旁邊食糖水.......豹紋bra囡囡打電話黎, 話係咀咀......就跟左佢上佢屋企.......嘩, 佢間房好舒服, 張床好撚大....又多公仔玩.....跟住佢又同我講, 下星期
4走喇, 返鄉下之後都唔會再做快餐........衰鬼今次好撚好水........之前幾次都無甘好水既.............走果時又係好唔捨得果隻...........一個人on99 call返大聖爺出黎, 返香港........

明明之前玩完次次都好開心格...........今次個人玩完好撚空虛...............返到香港好似岩岩發完夢甘款.....

升級  8.15%

二星會員

骨妹臨走果時拿左張野比我睇佢真名(原來之前果個名係流既).....仲要講句"不要忘記我啊"...

升級  8.15%

二星會員

死喇........我估都係........

升級  8.15%

二星會員

咀咀康x

係的士站一定見到

升級  4.07%

二星會員

其實叫雞只係一時happy...之後其實都幾空虛

升級  8.15%

二星會員

唉...............
原來沉船係咁樣嘅

升級  1.48%

二星會員

又一位痴心漢子

升級  8.15%

二星會員

第一次整沉條女...(自己都沉沉地)
係有d不知所揩

不過又真係好玩過就甘俾錢砌........砌完走果隻