winning11

查看: 3406|回復: 4

[青筋B報告] 水水 快餐之Rainbow6

升級  8.15%

二星會員

上回講到........一落船就飛返去開工, 搞掂之後先去會合水泡哥, 然後繼續第二日戰鬥

都係同平時一樣經羅湖關上, 先去世外桃源dup 骨.......原本想搵張椅瞓下覺回回氣,
點知又無位....唉.....食少少野上房dup骨, 睇下瞓唔瞓到........點知遇著個白淨貴州囡囡, 好鬼好傾....瞓唔到, 原來佢19歲已經結左婚, 生埋仔.......不過家下呢邊又
有男朋友wo......大陸囡囡嘅思想真係開放, 小弟雖然爛滾不過都唔係咁理解到佢地諗咩

dup完, 打比rainbow6....原本已經忘記左呢個人, 點解又會諗返起佢呢? 事關前兩日佢半夜3點打比我, 同我講話啱啱瞓醒好悶.....搬左屋去水水叫我得閒探下佢.......(探佢定係
佢妹妹?)   於是就上咗佢新屋度砌喇.........但係問題出現了, 水泡哥點算呢, 佢d
姊妹又返晒鄉下,  正當rainbow6 頭痕緊點樣幫佢搵女返黎之際..........水泡哥係百寶袋拿個電話出黎, 原來佢係水水儲落左少量舊相好......甘就掂晒啦, 水泡哥為求刺激仲話要
帶女上埋rainbow6 屋企, 係個廳到砌........=.="  我就同囡囡係房砌.....

搞野在, 原來水泡哥果件女, 外邊雖然係正常外套, 但係原來入邊係真空架~   嘩哈哈, 早知頭先係街到除佢衫啦

出完一野之後, 呢兩日累積嘅疲累開始爆晒出黎 (連玩兩晚瞓得船果一個鐘) .....小弟塊面即刻青晒....今次真係青bb 喇........求其食個晚飯就飛返屋企......打埋呢個report 瞓覺

埋單
世外桃x  150
快餐  150

下個星期都係休息下先, 甘玩法真係命都短幾年

升級  43.83%

三星會員

幾好相頭!

升級  8.15%

二星會員

咁樣玩兩日已經咁辛苦

上邊果位師兄仲可以係順德玩足7 日, 真係好堅呀

升級  43.83%