winning11

查看: 4269|回復: 6

[gnd報告] 下沙 東方明珠...

升級  8.25%

三星會員

昨天小弟得到 lonew 兄指引, 去了下沙的東方明x...

晚上一點才到達, 選了間約 $150 的房, 双鐘. 接待員同我說做會員有什麼優惠, 當時沒心聽, 是但用o左個籍口話唔做住, 然後就上o左樓.

上到二樓, 有部電腦比我選女, 選o左之後又話剛剛上o左鐘, 都唔知真定假. 其他的全部都是扖, 於是求其選o左件, 上房.

房中的設施都 OK, 乾淨, 門果然有"蟀”, 也有夾萬. 囡囡來了, 是中肥類, 不是我杯茶, 但求其算了.

佢叫我自己沖涼, 唔係好明.

然後按了一會, 之後我問佢可唔可以 ML, 她說要 $300 1 Q, 我心諗原來 lonew 給我的價錢原來未含肉金?! 是但啦, 去馬.

條女按得几舒服, 但ML 的表現就麻麻, 一路搞心一路諗泗海d囡仲好..........

事完後, 又係自己沖涼, 唔係好明, 是不是骨和馬藍的分別?!

佢又同我講做會員有什麼優惠, 佢話佢有一個 quota 要做, 我見真正要洗的錢只是几十元, 是但啦, 順o下條女意...

然後條女夠鐘, 本來想加一個鐘, 不過佢話唔好加, 明早才加, 那我都唔勉強. 現在回想記來, 知道佢点解唔想加, 因為這一個鐘內我一定唔會再ML, 佢冇錢落袋, 所以寧願下鐘等下個老板. 真係好唔掂.

睡覺, 訓得都几好.

第二朝, 由於入房時他說過要加一個鐘才可以給我過夜, 放是便睇電視又叫o左另一條女上來, 條女一坐下就問我要什麼服務, 我諗住淨按的, 同佢講話比少少小費給她, 她都是叫我推油, ... 睇佢個款唔搞就會面黑, 是但啦, 搞啦, ML, 又三舊, 好在呢條女正過尋晚果個, 不過都扖扖o地, 不過佢事完之後有同我沖涼.

搞完之後佢就灘o左晌道同我訓覺, 唔知佢真唔明定係假唔明, 其實我想按摩的, 佢到底明白嗎? 唔通邪骨就要邪到底, 正經少少都唔得 ?!?  wah!

之後就走o左人.

Bottom line:
- 設施几好, 服務員有禮.
- 二個囡囡麻麻o地, 唔知係我唔好彩? 我諗唔會咁唔好彩, 兩個囡囡都係咁吧.

如果其他巴打同我一樣咁是但求其都得, 都是一個選擇, 不過我諗大陸的淫業咁發達, 找家比那裏好的應不會太難吧.

升級  42.17%

三星會員

係唔係有d失望呢?有時真係咁諗,骨場變馬檻?點解?為何仲有咁多師兄未醒覺呢?是否貪有兩個鐘時間,所謂培養感情?是否貪骨場可以過夜?是否直覺上d骨女干淨d,少做d? wah!

頭果個事前事後共浴都冇,不要講甚麼事前服務,水中蕭,BM等等!後便果個都所謂事後其浴,佢自己都要洗o下o者! wah!

今時今日三沙一水d骨場大部份都唔可以滿足到我!當然有時要講運氣! wah!
好野,你係得既!

升級  15.56%

二星會員

```````````

`悟系阿嘛 星期五话东海明珠MODEL级靓女野外晒冷系假噶 全部都系扒

升級  15.56%

二星會員

``````````````

下次早D去先得 

升級  50%

三星會員

新年流流靚女都搵夠返鄉下過年啦,咪淨低猪扒响度囉,仲有 d 女唔就得,你諗住憐香惜玉,佢就有甘盡食甘盡,大陸女人心態唔同我地,佢地慣左响挫折中生活,莫講話拒絕,麻煩 d 嘅媽叉佢都唔當一回事,根本慣左

早輪東方明珠有條女叫趙婷婷,人地話唔錯,我就覺得稍肥,唔知仲有冇响度做?
三舊一 q 似乎貴左,去過第二間啦,我好少去上下沙,不過記得最近果二次都係二舊

其實我覺得上下沙係熱鬧,不過似乎唔係扑野嘅理想地方

升級  43.83%

三星會員

果d又係一種唔同玩法黎既!

升級  53.33%

一星會員

各位大佬, 下沙是否已全面開市(嚴打後), 名記是否一樣開張大咭.
名記多靚女