winning11

查看: 19613|回復: 23

[gnd報告] 塘廈 郎X桑拿之旅 即刻Click入嚟睇啦 (有圖)

升級  8.25%

三星會員

睇完權哥o嘅<<激戰塘夏之(雙重身份)>> 精彩 report 之后, 即刻非常陰敬, 真係好想試o下玩咁平o嘅二后, 星期六有時間就即刻上路...  

去到羅湖已經七點幾, 於是就call 丁助理問佢如果過夜幾點可以入房, 佢話十一點半 (唔起得o左係十一點定係十一點半), 咁就諗住去到果度食完o野按完腳先上去大戰啦, 就坐火車去到樟木頭, 响樟木頭見到五光十色o嘅按腳同飯店, 不過未去過間酒店, 等陣夜o左的士難搵就麻煩啦, 所以就諗住去到酒店果頭先至搵食...  

坐o左四十蚊的士去到酒店, 發現酒店果度除o左桑拿就乜都冇, 附近都係乜鬼其他娛樂都冇, shit!!! 坐低同丁助理傾價錢, 再發現原來 $100 加多一條女只限下午 2點至 8點, 再 shit!!!!!!! !!!!   我特登上黎係想以平價玩二后, 佢同我講要正價, 簡直將我小小o嘅淫願打破了, 我真係即刻謝晒!!   

傷心了半天, 我慢慢由痛苦和絶望中清醒過來, 人都黎o左東莞, 西總係要小o架!  丁主任比o左條數我, 話如果我果時入房要過夜就收 $268 (平時係 $188), 跟住小費 B牌 $300, A牌 $400, 跟住仲有超女, model 等等, 價錢就要更高, 咁就維數啦, 果時九點幾, 我真係唔想响大堂坐兩粒鐘先上去, 一來就悶啦, 更加重要就係個大堂向住大門口, 我唔想成個白痴咁比每個入嚟o嘅人都望o下, 好似性無能咁, ... 咁樣如果房費 268 再搵個 B牌都係 $568, 價錢都係同我最鍾意o嘅轟穴差唔多, 錢嚟講都 OK 啦, 咁話晒呢個係新場, 我都想試o下新o野, 咁就跟o左丁助理去捒女, 睇 b牌果時丁助理仲要話其實呢 d 係培瞓, 不過優惠時間過o左仲要收正價, shit, 你唔講o野會唔會死? 結果都睇唔啱, 算啦... 捒o左個 A牌, 即是結果價錢一樣, 但係就少o左一條女...

講翻我條女, 佢話佢 19 歲, 咁睇落都似, 相頭都幾好, 波好鬼大   , 細細粒, 容易食, 都係我杯茶 , 跟住就上房開始我o地o嘅淫戰...

房間睇落都 OK, 成間房最搶眼就係中間果條跳舞柱啦, 不過我都冇問條女可唔可以跳比我睇啦, 因為我知道係超女/model 先會跳啦, 費事再受一次打擊, 都唔緊要, 之后就開波啦...

過程中條女都 OK 啦, 都冇詐型亦冇偷懶, 亦都服侍得我好舒服, 十九歲女算相當唔錯啦, 我一共出o左三次 (其中一次係口爆 ), 所以都係小得 happy o架     !! 佢話之前係做工廠, 出o左黎只係幾個月, 我一直見到 d 又後生波又大o嘅廠女都好想小, 今次都叫做得償所願啦,  咁如果有佢再加個平o嘅培瞓就更加好啦!!!!!!!!!!!!!

總結:
1.    各位兄弟緊記, 千祈唔好步我o嘅后尘!!! 記得記得記得:
a. 如果你想平價起隻飛, 記得係 2點都 8點 (星期一至日), 其實權哥個report D相其實都有時間, 只係我唔夠醒, 所以懶o野!!!!
b. 如果你想過夜, 記得同丁助理 check 清楚時間(我唔記得係 11點定係 11點半), 記得果頭係好荒蕪, 除o左小西之外乜都冇!!! 可以响樟木頭飲飽食醉先好過去.

2. 費用:
a. 房費: $188 (正價房費) + $80 (未夠鐘就過夜費)
b. 女: $700, $600, $500, $400 (A 牌), $300, (B 牌), +$100 (+培瞓)
c. 車: 火車 SZ <-> 樟木頭 $35 x 2, 的士 $40 x 2
一共洗o左 $818, 都幾貴, 不過都小得 happy, 再重覆, 如果可以加小小錢玩到雙飛就最好啦!! 最衰佢果度只係收銀聯o嘅信用卡, 如果唔係我會用正價搵多條囡!!!!! 下次一定上去小爆晒佢o地!!!!!!!   

房間照片:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  3.17%

三星會員

間房設備都唔錯喎
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  20.37%

二星會員

thanks for detail report and the room photos!

升級  8.25%

三星會員

oh, 都見唔到添... 我坐o左响 lobby 食o野食o左大約一粒鐘, 不停咁有客入黎, 可能 d 鬼妹比人 mark o左啦, 我都係中意食中餐多d

升級  25.19%

二星會員

平靜非常,無甚麼特別

升級  30.75%

三星會員

若果有埋女女D相就好啦!

升級  8.25%

三星會員

原帖由 tigerdog 於 2008-4-7 02:37 AM 發表
平靜非常,無甚麼特別

原來係高人, 咁就要請你出多d 帖比大家兄弟學o下o野啦!!!  

升級  8.25%

三星會員

囡囡唔肯比我影

升級  88.58%

三星會員

原帖由 gnd 於 2008-4-7 09:54 PM 發表
睇完西醫記得出報告, 我都仲有小小唔舒適, 仲好需要女護士照顧呀!!!     

咁你仲唔快d去留院幾日...

升級  86.67%

一星會員

今天生果日報係味講呢間?

升級  86.67%

一星會員

塘夏X軒是那一家?   有东區佳麗?  全名是什麽?

升級  8.25%

三星會員

原帖由 車仁 於 2008-4-8 09:55 PM 發表
間房好似好細,,,,

講得啱, 都几細, 比天V 細都好多  

升級  8.25%

三星會員

原帖由 ykpaul 於 2008-4-9 12:02 AM 發表
塘夏X軒是那一家?   有东區佳麗?  全名是什麽?

我冇睇生果所以唔知, 至於個名, 其實你已經講o左出黎..........................   

升級  19.26%

二星會員

多謝c hing d 資料. 不過太貴啦

升級  8.25%

三星會員

原帖由 xocolatlhk 於 2008-4-9 12:31 AM 發表
多謝c hing d 資料. 不過太貴啦

聽權哥講好似可以搵桑拿叫車, 深圳到果度好似都係 $160 (單程), 如果孖埋三五知己大家分, 咁交通費就平 d, 不過我朋友少, 所以搵三五知己都有 d 壓力   

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 gnd 於 2008-4-9 00:47 發表
聽權哥講好似可以搵桑拿叫車, 深圳到果度好似都係 $160 (單程), 如果孖埋三五知己大家分, 咁交通費就平 d, 不過我朋友少, 所以搵三五知己都有 d 壓力    ...

你請我同亞畢去,咪唔使搵人囉
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  8.25%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-4-10 01:25 AM 發表
你唔飲咁少

我相信你o地兩位都唔飲... 咁少   

升級  88.58%

三星會員

原帖由 gnd 於 2008-4-10 01:34 AM 發表
我相信你o地兩位都唔飲... 咁少   

我真係唔飲酒架
去夜場我飲可樂架咋

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 blok 於 2008-4-10 01:38 發表

我真係唔飲酒架
去夜場我飲可樂架咋

我飲水架咋
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗