winning11

查看: 3823|回復: 7

[gnd報告] 惠州 急徴救國勇士 Report (有圖)

升級  8.25%

三星會員

今日小弟有机會路過惠州市, 之前看過其他勇士的救國 report, 突然之間又精虫上腦..............

於是六点几就走o左去惠州市的汽車總站 (即去羅湖的巴士總站) 附近的 麗X賓館, 之前睇過 report, 話果度 d 裝修麻麻o地, 到o左外面就發現真係, 間o既個外表就唔係好開胃, 但就未至於係殘, 本來想响果度行o下先至決定, ... 但係在門口現到張海報, ... 就走o左入去  ... ......

上到八樓, 馬上就入o左房, 入到房又唔覺得好殘, 其實我覺得几好, ok, 仲好過cp 果間君X添. 好啦, d 囡黎啦, 佢比o左二個部長我睇, 其中一個笑得好甜, 就上佢吧   (之后心諗自己蠢o左, 應該起碼睇多個 round 女先啦!!)

首先就沖個涼先啦, 除o左衫, 條女笈手波, 身材都 ok, 仍然是笑得好甜, 之后就一起入浴, 然后就 body, 水中蕭等, 條女功夫好好, 搞得我好鬼舒暢, 之后就訓o左响張按摩牀上, 佢用雙腳玩我小弟弟, 嘩!~~~~~~~~~~~~ 超正, 真係諗番都九硬!!! 之后就頂唔住啦, 就响佢個口入面.......... !!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~
(如果果時唔係頂唔住, 玩落佢應該更過癮!! 下次一定要試o下!!!)

之后就上o左牀, 佢就同我 dup 骨, 都係笑咪咪咁, 估唔到佢除o左水中服務好, d 骨都几得, 問佢佢話原來佢之前係做正骨, 手骨真係 OK, 其實之前我諗大家都有試過sn女幫你 dup o下骨咁, 我都有試過, 但以前果 d 通常一來就唔識 dup, 二來又冇力, 三來又冇乜心机 dup 咁. 但呢個真係唔同, 除o左三樣o野都有之外, 仲有甜美o既笑容

好, dup 得咁上o下, 又九硬, 咁就又黎過...   点知... 原來佢在陸上o既服務仲正, 又有心机, 真係好鬼舒服, 雖然做果 d o野都係果 d , 但係唔知点解佢做得特別舒服, 其中蜻蜓点水, 簡直係一絶.

跟住事完, 沖涼, 着衫, 就走人啦. 佢仲係笑咪咪咁, 笑容真係滿分, 服務就直程爆燈啦!!!!!!!!!   好耐都未試過 sn 得咁舒暢, 真係笑住咁走!!

果個場部長就四百, 普通女就三百, 連房租小費, 平過君X, 走果時 D 囡夾道咁歡送我走, 其中有几條都几正, 真係下次上去再小時, 到底試新女好, 定係小番今日果條好呢?

(不過咸濕真係冇極限, 落到樓見到有條女着露背衫, 透明 bra 帶, -, 碌九又硬... 相信好快會再黎!! )

有相... 濛o左 d , 下次影張清 d o既比大家睇.

升級  8.25%

三星會員

今次係因為工事過去, 但其實我一直都好想發掘o下d另類地方, 感覺上 d 服務會好 d , 囡囡會落力d...

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
行路上廣州,救國到惠州
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  8.25%

三星會員

月中應該會响果道訓几晚.................

升級  8.25%

三星會員

原帖由 sksw 於 2007-8-4 10:34 AM 發表
嘩!師兄您就好啦!真幸福....................
計我話就玩到您對條囡囡開始悶時先至試新嘢喇

有, 其實都想返食東莞條舊女, 我第一次小佢果時新做, 我係佢出牆第三個客, 招乎超好, 身材勁正, 個 gap 仲超窄!!!!!!!!!! 不過君X唯一一道唔好, 就係唔可以影相

升級  2.83%

三星會員

Please tell us the address la~~

升級  8.25%

三星會員

原帖由 lonnew911 於 2007-8-5 01:32 AM 發表
Please tell us the address la~~

Hey, written ga la...

惠州市汽車總站 (即去羅湖的巴士總站) 附近的 麗X賓館, 八樓................................. good luck, 去完記得出 report 呀........

升級  78.15%

二星會員

謝謝師兄 report, 小弟未去過惠洲,但相信好玩程度和 cp, 淡水差不多, 希望將來多些惠洲既 report.
李尋歡...