winning11

查看: 5510|回復: 1

[gnd報告] CP/君悅 房租臨時加$20

升級  8.25%

三星會員

各位好, 小弟第二次寫 report, 寫得唔好請唔好見怪.

之前小弟睇到有一個關於CP軍悅的報告, 於是今日就走o左上去試o下, 坐 1:25 的直通車 (本人太懶了) 約 2:40 就到了常平, 然后就坐的士去, 問o左几個的士佬都係20蚊, 於是就上o左一o架, 点知佢行約五分鈡就到o左, 真係呃錢, 早知坐摩托就算... 好啦, 終於到o左, 看水排上了三樓, 佢問我有冇訂房, -, 出門口果時梗係谷精上腦, 抄o左個電話唔記得帶, 亦唔記得o左打, 但諗住好似都係貴几廿蚊遮, 算啦, ... 點知要等, 佢話就話冇房, 但其實應該係冇女, 大家睇落去就知我點解咁講.

坐車去的時候和的士佬提起黃江, 我記得有師兄出過 report 係黃江的泰x酒店, 之前以為好遠; 但的士佬話其實在 CP 火車站打的都是半粒鐘, 費用只是$30, 於是就想唔等即刻走; 不過最后都打消了這個念頭, x然酒店果道唔知乜情況, 去到如果冇得小就真係捉蟲, 所以就開始o左漫長的等待....................................

精在腦中谷住, 時間過得特別慢, ...等o左約十分鐘, 終於有房啦, 行黎行去要搭(車立)先到房, 去到房之后又要等女, ... 又等o左十几分鐘, 終於有女來, 但只得一個, 冇得選擇!!!, (咁就即係唔佢冇房, 而是冇女, ...) 不個條女都ok, 加上受到精蟲的影響, ... 於是就決定小佢.........

講番條女, 佢話佢自已叫 Lisa, 冧把係 ^@^, 四川, 佢話佢自己20歲 (看來都似), 身材都几好, 人又cutie, 都几靚, 但開始時我唔係好 happy, 因為又冇得選, 又等o左好耐, 對於呢間o野好失望. 但搞o下搞o下, 又同條女傾o下計, 心情就好o左, 囡囡都d招呼, 真係几好嫁, 於是就越玩越happy, 結果小o左條女三次, 好耐都未試過小得咁舒暢, 終於可以張腦入面谷o左好耐o既精全部放晒出黎............

好了, 搞完落樓埋單, 其實一開始大家可能會問, 軍悅的房租不是 $268 的嗎, 為什麼是$288的呢? 原因就係間扑街o野竟然找張假廿蚊比我! 几廿蚊諗住唔睇, 點知就真係找張假o既比我, 正扑街, 又要等, 又呃錢, 我對CP軍悅的服務, 簡直係失望到極點. 如果唔係因為條女, 一定 badlist 呢間o野.

評價:
Lisa: 100分  
其他: 0 分, 我諗比個中指佢都几適合.

部長電話:
陳xx
!#@^$$)*#^

亞嬌
!#%%^@@!!)

多謝收睇

升級  74.25%

三星會員

小三野幾多錢
乜5係正係包口一獲做一獲
額外加$200做多獲ar?
銀湖別墅區