winning11

查看: 6584|回復: 3

[gnd報告] CP/君悅 報告

升級  8.25%

三星會員

話說自從二月被香港政府榨乾后, 一直冇錢一齊去Happy, 生不如屎.  不過人就係咁賤, 越冇錢越咸濕, 簡直係未飽未暖都思淫慾, 結果我又受唔住北方囡囡的引誘, 比 d 精虫控制o左個腦, 唔知點解咁走o左上架火車道, 跟住就昏迷o左...........

醒番果時已經在架摩托車上, 司機話我在昏迷果時唔停咁講 "CP 轟穴, 我要轟穴轟穴轟穴轟穴轟穴... " 於是佢就載o左我去常平的轟穴大酒店, 之後我又比 d 精虫控制o左, 上o左三樓...

精虫話想過夜, 於是就問楊主任可唔可以 (d 精虫竟然識得自己打 !#!#)%)@ book 房, 我 d 精虫特別勁, 呵呵), 但當時才九點半, 時間實在太早, 問佢有乜o野可以做, 佢話可以落樓下沖涼, 仲話我係桑拿客, 所以唔使錢, 嘩, 又幾正喎, 就走o左落去沖. 沖涼過程不是太特別, 不過總好過乾等...

好, 終於等到 11點半, OK 了, 上房時已見好多人在大堂等房, 好彩黎得早, 楊主任好快咁帶o左我入房....

囡囡方面, 原來精虫已經幫我打電話 book o左, 係我第一次去轟穴果條女, (而家諗起又想撘佢添!), 佢好快就黎o左, 嘩! 轟穴呢期玩 OL look, 佢戴o左眼鏡, 成個 OL 咁, 但是裇衫的廔又冇扣埋, 個胸又大, 真係挤晒出黎, 超正!!!!!!!!!!!!!!!!!! 十足日本 AV d 咸濕秘書, 真係諗番都九硬!!!!!!!!!!

條女都認得我 (可能只係認得我精虫把聲), 就好似女朋友咁樣, 都幾爽o嘅, 特別係做愛果時, 但係就變o左冇服務, 沒水中蕭, 沒口爆, 沒 body massage, 沒漫遊, 只有做愛. 老實說, 如果我只要做愛, 深圳都搞得掂, 何必要上 CP?? 不過, 過程都幾浪漫, 都 OK, (不過當然如果又似女朋友, 又浪漫, 又有服務就更加好) 特別是中場同佢一起打機, 都幾 happy.

中場時囡囡同我講o左以下o嘅o野:
我: 你點解記得我?
囡: 你同我做o左三次, 從來沒有一個男人咁勁! (我信一半)
我: 不過今日唔得啦.
囡: 點解?
我: 尋日打完飛機. (我被香港政府吸乾后, 就是以此渡日)
囡: (表情變同情) 你做乜打飛機?
我: 沒錢嘛.
囡: ...下次你想要就上來搵我, 如果你真的冇錢可以不給我錢, 你付房錢就行了.
我: 哦.... (係咪真係有咁正呀?!)

跟住繼續打機, 打打o下門鈡響, 啊, 是了, 佢話會搵埋佢個好姐妹黎, 唔通想同我玩双飛?!? 佢姐妹冇佢咁正, 但如果玩双飛都OK, 但睇o下睇o下, 佢好似只是黎等佢收工 (當時其實囡囡已收工, 不過都來陪我), 於是新來的就做路人甲, 拿o左部機入厠所打, 我同條女就做愛, 呵呵, 條女仲投入過上半埸添.

搞完之后, 條囡問我記唔記得佢講o嘅o野, 我當時扮濛話唔記得, 但其實佢意思就係冇錢都可以上去搵佢. (不過其實上去淨房錢加火車費都四百幾, 和深圳價錢相約) 我始終覺得, 雖然條女自願, 不過出黎滾都係俾錢好 d, 於是就把這事忘記...

... 直到二小時前......

話說我又自行推油   , 諗住條囡, 就發o左個短信比佢, 話我諗佢打飛機, 佢又講話點解打飛機, 冇錢都可以上去搵佢等等, 唔通今次真係有免費INSERT IGNORE?? 唔知大家點睇?

多謝收睇!

升級  53.33%

一星會員

出得来混,应该比钱架,人地甘辛苦都是为钱而已

升級  1.48%

二星會員

So funny.

升級  4.25%

三星會員

真都唔出奇。。因可能本身條女係講緊假話。。又或者囡囡服務好。。又或者佢想係時候找個好歸宿。