winning11

查看: 11606|回復: 7

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 沙咀 阿蓮 之 超級收陰肌

升級  90.92%

三星會員

晚上 沙咀 阿蓮 之 超級收陰肌

日期 : 星期一

時間 : 晚上 8點30分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 阿蓮(自稱18歲嘅廣西妹)

尋日我同我個細妹"畢綺莉"發生左不倫關係之後,返到屋企之後成晚都仲好興奮,

覺得唔夠皮,所以今日一放工就即刻走左去上路,我本來諗住再去執多我細妹一劑,

但係尋日佢又唔肯將佢個電話號碼講比我知,再去邪骨場嘅話又要成二百二蚊咁

貴,加上尋晚先至出咗,今日咁快又黎,未必可以有好嘅表現,所以最後都係決定去

肥婆果度,比百三蚊搵條女吹爆我算數,我去到肥婆果度之後,我向肥婆強調我要

唔帶袋吹爆,肥婆即刻四周維搵女,點知幾條女聽到要"直接入口"都耍手拎頭,

吓...乜原來係沙咀要搵條女口爆咁難架咩!咁點解我成日係網上睇到果個"乜

王自拍"經常直接爆落條女個口入面嘅!我見到肥婆搵 d 女一件扒過一件,但係

都冇個肯,我開始冇眼睇o勒,過左一陣,肥婆就拖左件又肥又矮嘅物體過黎,我望

一望條女,覺得麻麻地,唔係咁啱胃口,不過肥婆拖得佢過黎,應該係肯"口內發

射"掛,唉...算啦,好又一餐,唔好又一餐,佢肯比我爆入佢個口咪算囉...我同條

女上樓之前,肥婆又遵例咁吩咐條女:"好好服侍佢呀,佢係我熟客黎架!"又係呢

句...龜公都成日同 d 女咁講架啦,o徙氣!!

條女入咗房之後,我地就各自剝光豬,我順便問下佢叫乜名啦,佢話佢叫"阿蓮"人

稱"大波蓮",自稱18歲,我覺得唔止,係廣西人,識講廣東話,我見到佢對波真係好

大,起碼都有35d,不過唔合比例呢,兩粒 Lins 又大又黑,人又矮,都唔知有冇5呎

呀,有都係啱啱夠果隻囉,皮膚又黑黑地,個身又肥肥地,唔係冇乜女肯唔帶袋

口爆嘅話,我一定彈硬呀!我同"大波蓮"去沖涼,佢幫我洗賓周,我都冇乜心機啦,

好快咁比佢洗完之後就返入房快快脆脆開波...

"大波蓮"叫我上床先,我當然聽晒佢話啦,我根本都唔想掂佢,你咪睇佢人又矮又

扒喎,佢好有自信架喎,成日強調佢自己好波架喎,我見佢咁自豪,即管再望真 d

佢對波點勁法先咋,我望左一兩眼之後,我心裏面只係出現左一個字,就係:"車~~~"

我完全冇興趣去啜佢粒 Lin 呀,即刻瞓低係張床果度等佢開工啦,佢開始用手渣

住我條賓周,跟住伸條利出黎賴我個尻頭,佢左賴右賴,賴得都幾好,我索性合埋

雙眼冇眼睇呀,佢賴賴下突然將我成條塞晒入口,好似想吞左我條落肚咁,佢

係咁啜係咁啜,不過佢明顯係就住啜,不斷咁用條利撩我個尻頭同埋,啜我條,

佢重複咁做,技巧方面都過得去嘅,不過唔係想像咁好囉,算啦...肯比我爆就得

o勒,佢係咁吹左五六分鐘果陣,突然停晒口,跟住問我帶袋做好唔好喎,當然係唔

好啦,我見到妳都唔想--啦,唔好!!佢跟住就話:"我吹唔爆架...",我叫佢繼續吹,

咁佢都肯繼續吹,但係吹多兩三分鐘佢又問我帶袋做好唔好,我又拒絕佢,佢又繼

續吹,我睇住佢吹,睇下睇下,蝦...其實佢個樣都唔係咁衰o者,係個身材怪些少之

嘛,佢吹左幾分鐘又問我帶袋做好唔好,唉...好煩呀妳,簡直係騙局呀!

我都講明要吹爆先至唔彈妳之嘛,要做大把靚女等我做啦,真係貪妳夠矮咩!算啦

算啦,既然妳都係度扭我計o勒,帶袋做就做啦,費事妳係度呀支呀佐,佢一聽到

我話肯做之後,即刻開心到成個彈起,好開心咁同我帶好個袋,然後騎落黎,佢係

咁騎係咁係度呻吟,佢騎騎下突然開左佢個"收陰肌",我條賓周比佢用塊蟹係咁咬,

力水方面又夠勁,佢不斷咁發力去用塊蟹咬我,佢一路騎一路咬,都持續左成五分

鐘,我見佢都好辛苦咁,唉...人心肉造,人地都有呀媽生嘅,不過係生得佢矮左些

少咁o者,矮係冇罪架,我一個大反身將佢放低落床,其實我嘅狀態都唔係咁好,先

至搵人吹爆我o者,佢係都要迫我--,我唔知得唔得架,即管試下啦,我嘗試幼想我

--緊我細妹"畢綺莉",不過都好似唔係好洗得,我硬又硬唔晒,軟又軟唔晒咁,真

係難搞呀,我一開始插果陣,點知佢又開佢部"收陰肌"去咬我o勒,呢招洗得喎,佢

塊蟹咬人咬得好大力架,好似用手渣你條賓周咁架,我碌野開始有 d 反應o勒,我

趁我條賓周有些少起色就唔理咁多,係咁插係咁插,佢塊蟹就係咁咬係咁咬,唔使

三分鐘就爆左o勒,終於做完啦...我拿拿臨起身同佢去沖涼,沖完涼又拿拿臨著返

衫,跟手畀錢走人,一百三十蚊再加十蚊貼士,走得!

總結 :

"大波蓮"相頭勉強,高度唔得,身材方面大波得黎唔好睇,講明口爆,點知反口,

迫人地--佢,不過佢都叫做有些少良心,全程都開住佢部"超級收陰肌",都叫做

有些少驚喜,呢個故事教訓我地,以後千祈唔好貪平,早知都係冇得口爆嘅話,

比多八十蚊返去邪骨場反--我細妹"畢綺莉"好過呀,我今次比"大波蓮"四十分,

再比三十分佢部"收陰肌",總共七十分,鍾意聽"收陰肌"而又對相頭方面又毫

無冇要求,更加唔想比咁多錢嘅朋友,我極力推薦"大波蓮"比你地囉,我就肯定

唔會同你地爭架o勒...

升級  30.75%

三星會員

畢兄?報告幾時都係咁精彩

升級  93.5%

三星會員

今次唔得下次咪?番件得?女囉!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

真係辛苦你啦,
幫我地食左....5係.....係哽左呢件扒
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  74.81%

二星會員

多謝師兄報告, 有相又有文章,精彩。
理 想 非 你 想 ! 人 生 才 有 趣 !!

升級  2.17%

三星會員

可能我見識少,又或者畢巳d影相技術高,睇落條囡又唔係十分差,謝謝report

升級  56.67%

一星會員

Can I have the 肥婆 phone numbers please? my email

chemanng@hotmail.com

升級  90.92%

三星會員

原帖由 chemanng 於 2008-3-25 08:43 AM 發表
Can I have the 肥婆 phone numbers please? my email

chemanng@hotmail.com

唔係呀嘛,阿蓮你都啱呀,

唔好制呀,條女真人好撚扒架!!

唔通你就係鍾意聽"收陰肌"而又對相頭方

面又毫無冇要求,更加唔想比咁多錢既朋友?