winning11

查看: 20935|回復: 22

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 新乜村 之 咁又一餐 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

凌晨 新乜村 之 咁又一餐

日期:星期一

時間:凌晨十二點半

地點:新乜村

人物:新乜村畢比特 與 葉子(十八歲嘅湖北妹)

今日係星期日,我又上路去搵皇崗小矮人一整食晚飯,食完就去佢屋企

坐吓睇吓大陸電視傾吓計,我望吓隻錶先知道原來都成十一點幾架嗱,

都好無聊啫,喂...不如去滾吖,佢條仆街又話冇錢喎,咁唔去水圍

去新乜村吊個平閪吖,平成五十蚊架喎,點先?點知條仆街話返左屋企

就唔想落街喎,其實我都好明白佢嘅,單身寡仔係大陸住,幾時都有得

吊啦,如果你唔洗沖涼,亦都唔洗吹蕭,更加唔介意吊d成廿尻幾三十

歲嘅中女嘅話,六十蚊吊個閪都有呀!不過佢住係大陸咋喎,我唔係吖

嘛,過到黎都唔吊返個閪先走嘅話,好撚蝕底啫,你唔去我去!

由於我嘅計畫係吊完閪去按正骨過夜,為左對抗人民幣升值同埋通漲,

所以要節省開支,結果我決定今次去新乜村;去到新乜村都成十二點幾,

我一搵媒人婆就嗱嗱聲問佢:「喂,仲有冇女仔介紹比我認識呀?」,

佢先望吓隻錶,跟住皺住眉頭咁話:「都咁夜咯,而且又咁凍,好多女

仔都返左屋企瞓覺架啦,你唔早d嚟!」,我谷撚氣話:「咁即係有定

冇啫?」,佢打左個電話之後就同我講:「算你好彩,葉子仲未瞓,咁

你自己上樓搵佢啦!」,佢開鐵閘比我,咁我就一支箭咁跑上去,跟住

就係咁敲門嘞!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我係門口等左一陣,條女就開門比我嘞,我一睇...條女算似個人啦,

一百蚊係咁上下架啦,我唔知你哋點諗吖,但係咁嘅價錢我就收貨嘞,

入閘先!我一行入去佢就問我:「靚仔,乜咁夜呀?」,

而家十二點半咋喎,咪講咁多無謂嘢嘞,快d除衫互相了解下先啦!

我同佢都好快剝晒光豬,哇...佢兩粒Lins都好深色下囉,直頭

係Deep Brown果隻呀,d閪毛又多又長喎,唔係我杯茶囉,

而家講乜都冇用啦,都除左衫咯,算上咗鐘架啦,唔吊都要畀錢架,我

哋一齊去沖涼,佢嘅所謂沖涼只係重點式洗吓我碌,跟住就一齊上床嘞...

我當然係攬住佢傾幾句先啦,然後就詐詐諦諦伸個頭埋去,再突然碰吓

佢個嘴,咦...佢冇縮喎,咁就車埋去啦!打左一輪茄輪,跟住就啜

吓佢兩粒好深啡嘅Lin先,我左右兩邊咁啜,咁當然係邊啜邊揸啦,

估唔到佢後生世女對波淋成咁架,毫無彈性,好似兩個未裝滿水嘅水袋

咁,一d手感都冇呀,都幾冇癮架,既然對波唔得,咁隻閪點呀?比哥

哥檢查吓啦,我伸個頭去賴佢隻閪一嘢,佢就即刻成個人彈起,跟住同

我講:「我隻閪有些少發炎呀,揸左乜乜膏呀,唔好賴啦!」,妳搽咗

d乜乜膏話?都唔知妳講乜尻,總之唔好賴閪啦,係咪?

升級  90.92%

三星會員

既然妳隻閪受左傷,咁算嘞,費事食咗妳果d唔知乜乜膏落肚之後,

一陣肚痛去到醫院都唔識同醫生講食錯左乜嘢呀,咁妳同我含撚啦!

我成個大字型咁瞓係張床度,葉子佢就趴係我兩隻腳之間同我吹蕭,

都係死啜爛啜果隻,但係力水方面又只係一般咁囉,不過好彩我都識

硬,佢吹左分半鐘左右就幫我過膠嘞,一過左膠就瞓係度等我吊喎,

妖...原來妳又係一隻懶閪嚟嘅,真係唔吊妳都唔得架,我對好位

就一尻插晒入去,我感受到佢隻閪嘅緊窄度唔係好高,妳咁樣我好難

出嘢架喎,我攬實佢係咁車,又伸隻手去揸佢隻淋Bed Bed嘅

波,加上係咁不停插,插左五分鐘左右就終於爆晒d漿出嚟嘞,又搞掂!

咁爆完就一齊去沖涼啦,佢事後係冇侍浴嘅,沖完涼就返入房著衫,

著好衫之後,又係比分手費嘅時候嘞,“葉子”嘅表現好一般,不過

見佢都肯打茄輪嘅份上,所以除左一百蚊分手費之外,就醒十蚊貼士

過佢啦,吊完都成點幾鐘嘞,嗱嗱聲返皇崗去揼返個正骨好,跟住瞓

覺啦,聽朝仲要一早起身返工架!

升級  90.92%

三星會員

總結:

“葉子”嘅相頭唔多掂,雖然話一舊水唔好有乜期望啫,不過係咁依

都要扣佢5分啦,而且我估唔到佢咁後生,副架生就已經搞成咁,即

扣多佢10分,佢嘅服務態度我就覺得還可以咁囉,所以呢Part

唔洗扣分,雖然佢肯打茄輪,但係佢懶過隻閪,冇同我玩其他花式,

剩係傳教士齋吊,呢度就要扣10分啦,跟住佢隻閪仲要發炎,用埋

晒d唔知乜乜膏,等我冇閪賴,呢度一定要扣多佢10分呀,總共淨

返65分,其實係新乜村呢度,佢都算叫做還可以架喇,不過就唔會

推薦比大家囉...
P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

最終又出報告啦
等到頸都長呀

升級  90.92%

三星會員

最終又出報告啦 等到頸都長呀
coolman730 發表於 2012-1-17 10:13

真係好多謝你捧場呀,

我出報告已經密咗啦!

請問大家好唔好睇呀?

升級  14.52%

四星級會員

之前密d
今次麻麻地

升級  23.33%

二星會員

我觉得斋得个毕兄来撑呢度场,多谢你,毕兄·!

升級  90.92%

三星會員

之前密d今次麻麻地
coolman730 發表於 2012-1-18 13:51

邊方面麻麻地呀?

內容寫得麻麻地?

條女個樣麻麻地?  

升級  83.33%

一星會員

你個人麻麻地!!

升級  14.52%

四星級會員

那當然是妳麻麻地啦

你都麻麻地啦,以前你d報告好密
現在要等好耐先有一個

升級  90.92%

三星會員

你個人麻麻地!!
167167167 發表於 2012-1-20 02:09

你又知?d大陸妹個個都話我好人架!

升級  90.92%

三星會員

我觉得斋得个毕兄來撑呢度場,多謝你,毕兄·!
黑夜阳光 發表於 2012-1-18 21:10

咁你都幫吓手出返幾個報告嚟撐吓場啦!!

升級  14.52%

四星級會員

你都不帶我去識朋友仔,我點出報告呀

升級  69.25%

三星會員

囡囡真係好普通

升級  63.33%

一星會員

佢係咁啜係咁啜,好似唔識停咁喎

升級  80%

一星會員

沙咀畢比特 發表於 2012-1-17 04:08
既然妳隻閪受左傷,咁算嘞,費事食左妳果d唔知乜乜膏落肚之後,
一陣肚痛去到醫院都唔識同醫生講食錯左乜 ...

持當然是一定要的

升級  65.52%

四星級會員

畢兄好野

升級  4.07%

二星會員

囡囡麻麻地!

升級  8.89%

二星會員

報告中肯,有病就唔好出黎做,費事害人