winning11

查看: 29198|回復: 62

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 升呢小裕渡良宵 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 升呢小裕渡良宵

日期:星期二

時間:晚上 十一點

地點:新乜村

人物:新乜村畢比特 再與 小裕(十九歲既河南妹)

上次吊果件“小裕”雖然相頭麻--麻,不過勝在夠平又聽話,簡單黎講

就係抵吊!又未結婚,連女朋友都冇個嘅我,近排個心靈好孤寂,今日

我真係好想攬住條女瞓覺呀,橫掂聽日公司補返日假比我,好...

就打個電話比“小裕”問下佢過唔過夜嘅先,電話通咗,

(我問:喂...“小裕”呀,我係阿畢呀,我想同妳過夜有冇問題呀?

“小裕”答:我從來都唔過夜架,不過你咁靚仔,我就破例一次啦!)

嗱...呢句說話唔係我自己講架,你哋唔恨得咁多架啦!

今日要OT,所以我過關果陣都已經成九點幾十點嘞,跟住就去水圍坐305

去新乜村,一到步就去士多同媒人婆講我約左“小裕”過夜喎,媒人婆就話:

“而家十點半,你哋聽日分手果陣,要收你四百蚊分手費架喎,有冇問題先?”

四百蚊咁平,抵啦 !!

我當然冇問題啦,媒人婆叫我入去士多自己搵佢,我行入士多個後居入面之後,

見到有條好熟口面嘅女坐左係度,跟住條女同我講:“靚仔,你黎咗嗱!”,

吓...妳係邊位呀?我再睇真d...妳咪係“小裕”!哇...整左個

負離子,化埋個妝,著得似樣返d,真係成個人都唔同晒,起碼由上次嘅村姑

造型升呢到廠妹造型,高咗一個檔次先啦,真係差d唔認得妳呀!

pic_1+copy.jpg siu_yu_pic_1.jpg

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

既然妳今晚咁肯落本,反正我都未食晚飯,就請妳去食返餐好嘅先啦,

我帶佢去飯店食炒花甲,豉椒炒鵝腸,豆豉鯪魚炒油麥菜,呢餐對佢黎

講都應該算好豐富啦,埋單都係八十幾蚊,食飽之後我就諗帶佢返新乜

村附近嘅“圍也立”開房啦,點知佢竟然提議去賓館,話果度平好多,

租間標準單人房一晚都係八十蚊,慳得一百得一百咁喎,妳咁知慳識儉,

似足惠康妹妹咁抵o錫呀!好...咁就去賓館啦!

攞左房之後,打開門一睇,都接受到喎,基本上要有嘅野都有齊吖,八十

蚊人仔,唔好期望有咩驚喜囉,我覺得起碼乾淨企理過長洲嘅東堤好多先

啦,當年我去東堤果度,成地都係用過嘅避孕袋,週圍都係曱甴,都冇人

清理架,呢d塵年往事都係唔好提啦,而歸正傳...我同“小裕”入房

之後就傾左一陣間計,然後我睇下隻錶...哇,乜差唔多成兩點鐘架嗱,

嗱嗱聲捉佢一齊去沖返個靚涼先,

升級  90.92%

三星會員

我哋玩完水之後就第一時間跳返上張床度攬住傾偈睇電視嘞,成晚流流長,

大把時間啦,攬得女過夜嘅就係要呢隻慢慢撚嘅Feel吖嘛,係咪!過左

一陣,我就唔客氣咁攬實佢係咁嘴,跟住就啜下佢兩粒Lins,然後就當

然係賴撻啦,我賴左成十分八分鐘之後,就爬返上去同佢打茄輪,順手再將

我碌撚塞入佢個閪入面,上次都唔帶袋咯,咁今次都梗係唔帶袋啦,唔帶袋

扑野真係好快就想爆架,我插左都冇廿幾三十野就爆嘞,不過我冇咁仆街中

出嘅,臨出野之前我就即刻抽返碌野出黎,射晒落佢個肚上面,我哋就咁用

紙巾清潔一下,涼都唔沖就熄燈瞓覺嘞!

過左冇耐...條女好快就瞓到流晒口水,而我就眼光光咁瞓唔著喎,戇尻尻

咁做乜好呢?呀...不如趁條女瞓著左,同佢影張裸照,益下你哋都好喎!

升級  90.92%

三星會員

同佢影左幾張相之後,我開始尻硬嘞,你知啦...做埋d偷偷摸摸嘅事咁刺激,

唔多唔少總係會有些少興奮架嘛,既然都尻硬咯,就執多妳一劑啦!我唔理咁多,

就攞開張被,分開佢對腳,係呢個時候,佢已經比我整醒左嘞,條女冇詐型喎,佢

仲好合作添,咁頭先都冇帶袋咯,家下都冇理由帶袋架啦,我哋就赤裸裸咁又交合

左一次嘞,今次由於佢未瞓醒,隻閪有d乾,所以我今次同佢打住茄輪黎吊,都吊

左成十幾廿分鐘先至出野,咁我都好有良心,仍然係射落佢個肚上面嘅!

前後執左兩劑,真係開始有些少攰嘞,我係張床上面冇幾耐就同條女一齊瞓著左,

我哋瞓到上晝十點幾就醒左,咁瞓醒就當然係要食早餐啦,不過咁喎,妳要同我吹

下先喎,得唔得先?“小裕”咁聽話,邊會話唔得吖,佢即刻趴係我兩腿之間,

毫無技巧咁啜我個尻頭,好快我就比佢吹硬左嘞,跟住佢就騎埋上黎做觀音,做

左一陣之後我就要求做返傳教士,諗住又可以攬實佢,打住茄輪黎出野,

個感覺好好多架嘛,點知轉左花式之後,我吊吊下就軟左喎,係咪呢...你估

自己仲後生咩,第三劑仲搞咁撚多野,本來我可以叫“小裕”幫我吹返硬佢再黎

過嘅,不過諗真d...都已經執左兩劑啦,得就得,唔得咪算囉,反正幾十歲人

咁撚搏,好傷身架!反正佢都係一百蚊咁抵吊,咪下次先囉,跟住我就同佢講唔做

啦,一齊去梳洗下之後收工啦!

升級  90.92%

三星會員

搞掂晒,著好晒衫之後,就當然又係分手嘅時候啦,今次過夜我比左四百蚊分手費

過佢,冇貼士,因為尋晚我都請佢食左餐勁架啦,仲比乜撚野貼士喎,然後我睇下

隻錶,哇...原來都已經差唔多中午十二點架嗱,快d去退房先,退完房我跟住

去返皇崗開心食Lunch,然後就好滿足咁返香港嘞!

總結:

“小裕”雖然唔靚女,但係打扮下之後都算叫做升左呢,可以食得落吖,而且佢又

後生又聽話,同佢過夜完全比到我當年後生果陣,同女朋友拍拖嘅感覺比我,真係

乜野感覺都返晒黎呀,所以佢今次嘅總分係90分,有10分係因為佢唔靚女而扣

左嘅,全程搭車來回$40,同佢飯晚飯$90,賓館開房$80,分手費$400,

加埋都係洗左七百蚊港紙左右之嘛,咁就玩成晚嘞,抵吊啦!

又係上次果句囉,如果閣下好似我咁孤尻寒,對相頭嘅要求唔高,但係對服務方面

嘅要求又尻咁高的話,咁你哋一定要搵“小裕”囉!

P.S.我提醒大家千祈唔好學我,你哋記住Happy一定要帶袋呀!

升級  75.08%

三星會員

QQ
生動精彩有如身歷. 畢兄你就好啦!羨殺人也!

升級  10.74%

二星會員

好重口味!!!

升級  20.37%

二星會員

支持你啊

升級  3.33%

三星會員

c hing, 你唔帶袋插佢, 唔驚條女有病咩, 愛滋無得醫架喎?

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

good report! although the girl is not beauty, still great!

升級  14.52%

四星級會員

終於有報告出了

升級  69.25%

三星會員

多謝畢兄影既裸照

升級  15.56%

二星會員

so dangerous ching!

升級  2.83%

三星會員

Love you so much Bratt GOD, kaka

升級  5.58%

三星會員

畢仔又打真軍

升級  4.07%

二星會員

支持畢哥報告,恭喜CHING玩得開心!

升級  31.48%

二星會員

OK la,  she is eatable.

升級  36.67%

一星會員

图文并茂,顶啊

升級  96.67%

一星會員

沙咀畢比特出的報告都是精品

升級  93.33%

一星會員

Not bad GOOD