winning11

查看: 66622|回復: 39

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 東莞 長安 之 魅力光豬K (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上  東莞 長安 之 小方魅力光豬K

日期:星期二

時間:晚上 八點

地點:東莞 長安

人物:東莞畢比特 與 湘湘(二十一歲嘅安徽妹)

今日失驚無神有個老友打電話比我,叫我一齊去東莞長安唱光豬k,

都好喎...雖然我消費唔起,不過咁大個仔都未見識過d咁賤格嘅

玩意,去睇吓有幾賤格都好吖,預埋我啦,!

今日一收左工,我就即刻死去羅湖同我老友會合,我哋坐六點幾果班

車出發,

佢話仲有一個豬朋同埋一個狗友係長安等我哋喎,去到長安落車果陣

都只不過係傍晚嘅七點十五分,一個鐘頭都唔使就到嘞,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

一落大巴就轉的士去小方魅力,原來係長安坐的士係冇人睇錶架,未上車

就要同的士司機講好價先好上車,去到小方魅力落車果陣都已經係七點半,

見到外面燈光燦爛,一睇就知道係個好地方啦,

升級  90.92%

三星會員

咦...我離遠見到豬朋同埋狗友已經企左係大門口等緊我哋啦喎,大家

見面尻噏左幾句之後就準場,大門口兩旁企左最少廿件DJ,不過佢哋係

唔坐枱嘅,企係兩邊DJ嘅中間果度,就有五至八條女,呢d就係小姐嚟

嘅,樣貌都算過得去咁啦,不過...點解咁少女揀嘅,d女仲少過沙咀

囉,聽人講話呢度起碼有一百幾十條女任君選擇架喎,我老友就話嘞:

「家吓幾多點呀,成七點半啦,大多數好嘢都一早比人揀左架喇,我哋仲

唔爽手d嘅話,連豬扒都冇得你揀呀!」,我哋四個人雞咁腳走上三樓之

後,個老友就打電話比個叫做強哥嘅經理出嚟,經理開左間k房比我哋坐,

升級  90.92%

三星會員

冇幾耐就有女入嚟嘞,一行十幾條女,質素一般,冇人出手,經理隔左陣

就再叫第二轉女入嚟,點知第二轉仲衰,又彈!到第三轉女入嚟果陣,淨

返七八條女入嚟,有兩三個仲係之前入過嚟添架,經理今次仲開口勸我哋:

「唔好咁揀擇喇,再揀就連呢幾條女都冇埋架...」,豬朋同狗友即刻

出手揀左女,而我老友就走左出去睇吓有冇女尻流流四維游,唔夠十分鐘,

真係比佢搵到件返嚟,睇落仲幾好添喎,而我就一早表明係齋睇,所以由

頭到尾都冇出過手,老友突然同我講:「喂,你揀件一齊玩啦,至多我照

嘞!」,吓...你照就大晒呀,我話左齋坐就齋坐,點知我老友好努

力咁嘗試去說服我,我見到佢盛意拳拳,攪到我鬼咁唔好意思,唉...

算啦...順吓佢意啦!係呢個時候,經理咁啱又拖條女入嚟,仲大大聲

咁話:「呢條女啱啱起身返工,老細你彈唔彈呀?」,我睇吓佢個樣,靚

就唔係好靚架嘞,不過都算合格啦,坐低啦妳!

老友,豬朋同埋狗友揀果幾件,又好波,又肯打茄輪,又影得相,而我

最尾揀果件呢,又冇乜波,又唔肯打茄輪,又唔比影相,我只可以靜雞

雞偷拍左張佢嘅背脊相,呢一張相係佢用手機send比我嘅,都唔知

點解佢send相比我就肯,我同佢影相就唔肯喎,你哋諗唔諗到點解

呀?諗到嘅話就話就嚟winning11留言話我知啦!

升級  90.92%

三星會員

全程都係唱歌,玩大話骰,週維揸波咁囉,都冇乜特別吖,到十一點鐘果陣,

經理突然行左入嚟,然後叫DJ開d好勁嘅Music,跟住向d女打左個眼

色,d女就即刻一齊企晒起身除晒d衫,係連底褲都除埋喎,啊...原來終

於都到左光豬k嘅時間喇,四條女剝光豬之後就帶我哋行出舞池跳舞,有咁多

裸女係我面前跳吓跳吓,八個波係度彈吓彈吓,我咁大個仔都係第一次呀!我

哋仲走嚟走去揸吓呢個揸吓果個,真係好過癮呀!

大家又揸又攬又摸,我都未見過咁撚下流賤格嘅場面架,當大家都玩到個人創

撚晒嘅時候,Disco Music就停止嘞,班女就嗱嗱聲著返晒d衫,

原來半個鐘頭嘅光豬k時間咁快就完結嘞,真係歡樂嘅時光過得特別快呀!

大家坐左陣,我老友就提議大家十二點半埋單,下場去乜乜名士會所玩邪骨喎,

因為果度係包兩Q,不過執一Q之後可以同人哋交換,再完成第二Q咁喎,大家

一聽到就拍晒手掌,本原諗住執返劑先走嘅豬朋狗友都即時比兩舊水條女打法佢

哋,留返d彈藥一陣去吊尻d大陸妹喎,真係仆街呀,咁賤格嘅人都有架,咩人

嚟架,唉...

升級  90.92%

三星會員

由於我人生路不熟,加上身上又冇乜錢,我只好被迫跟住呢班咁嘅豬朋

狗友去埋晒d唔三唔四嘅地方,由於故事太長,乜乜名士就留返下次再

慢慢同大家講嘞!

總結:

“湘湘”嘅相頭一般,扣佢5分啦,佢嘅服務態度唔得熱情主動,所以又

扣10分,又唔肯打茄輪,即扣多佢10分,佢唯一可取嘅就只係皮膚夠

白,兩條腿夠長,波仔細細得嚟有手感,兩粒Lins啡得嚟都幾細粒,

所以呢Part唔洗扣分啦,最後總共淨返75分,...我覺得光豬k

冇我想像中咁好玩囉,只係可以當開吓眼界,見識吓就算嘞,一鑊夠啦,

除左剝光豬陪你玩半個鐘之外.基本上咪同深圳果d淫k差唔多,你哋未

去過嘅話,都不妨洗大約千五蚊港紙去玩一晚試一試嘅!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  9.63%

二星會員

經理強哥係咪張強呀?

升級  90.92%

三星會員

經理強哥係咪張強呀?
下沙居民 發表於 2011-4-7 09:01

乜你都去過CA嘅小方魅力咩?

升級  14.52%

四星級會員

我都想去玩

升級  9.63%

二星會員

以前差唔多個個星期都去,呢間場要休息三個月整頓了!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你成日話人賤格,其實最撚賤就是你
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  14.52%

四星級會員

沙咀畢比特

個邪骨report呢

升級  90.92%

三星會員

你成日話人賤格,其實最撚賤就是你
飛花亂愁腸 發表於 2011-4-10 12:48

咁你呢??

升級  70%

二星會員

有好美女

升級  3.33%

一星會員

去年到东莞出差,还赶上严打,真实倒霉。

升級  39.26%

二星會員

good good any more

升級  13.33%

一星會員

多謝巴打甘詳細的報料

升級  4.07%

二星會員

小魅的確好玩,d女平均質數都幾好!
但千五又的確「那利」!

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

条女..............好唔得!!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  32.59%

二星會員

is it very expensive?