winning11

查看: 30866|回復: 30

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 高妹小裕 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 高妹小裕

日期:星期五

時間:晚上 十一點四十五分

地點:新乜村

人物:新乜村畢比特 與 小裕(十九歲既河南妹)

今日我收左工之後,約左又皇崗小矮人去裕記食飯,果度d豉椒炒鵝腸,炒

花甲真係正,我地飲飽食醉之後,大家都想吊返個閪,不過都已經成十一點

幾啦,所以即刻埋單,再飛的去新乜村,一到步就睇下士多收左檔未先,好

彩媒人婆仲係度,咁我地咪嗱嗱聲同佢表明心意囉,我地坐係士多等左陣,

有幾條女走左入黎,皇崗小矮人第一時間揀左件最扒嘅,而我就話要睇多轉,

唔洗5分鐘就有第二轉女入黎嘞,唉...呢轉都唔好得幾多喎,我想睇第

三轉得唔得呀?媒人婆苦口婆心咁同我講:“而家都就黎夜晚十二點架啦,

好多女都收左工,不如咁啦,我樓上就有件女係度暫住嘅,佢係我呢期嘅皇

牌黎架,你上去睇下啱唔啱嘞,連佢都唔啱嘅話我都冇辦法...”

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

媒人婆就比左條鎖匙我,皇崗小矮人攬住條女上左二樓,而我就上四樓,

我開門一睇...咦...冇人嘅!喂...有冇人呀?突然有條女係

沖涼房彈出黎,笑住咁同我Say Hello喎...

哇...嚇撚得我吖!我望下條女,乜佢就係呢期嘅皇牌呀!都好村姑下

喎,皮膚又有些少黑,不過算啦,今晚睇過咁多條女,最好係佢架啦,衰

極都有一米六八先吖,一百蚊嘅貨色係咁上下啦!

入到房,我就問條女:“小姐,點稱呼妳咁呀?妳幾多歲啫?係邊度黎

架?”,佢話佢叫“小裕”,今年十九歲,係河南黎嘅,佢介紹完自己之

後,我就攬住佢係張床上面傾下計,佢嘅態度好友善架,係唔係都笑,我

就詐詐諦諦咁伸個頭埋去,傾下埋d,傾下又再埋d,跟住就咀佢嘅朱唇

一野,咦...佢冇反抗喎,咁我仲唔得吋進呎呀,一野就嘴埋去啦!

我地兩條脷係咁係度打交,我一路同佢打茄輪一路除佢d衫,真係勁有拍

拖Feel呀!我地剝光豬之後,咁當然係一齊去沖個靚涼啦,呢Part

佢嘅表現就好一般,不過冇所謂啦,其他環節補返數咪得囉...

一沖完涼,我地就一齊上床,我都冇講過d乜,“小裕”就自動自覺咁上床

先嘞,跟住我咪又攬住佢打下茄輪先囉,車左一陣,我就開始o錫下佢條頸,

然後順手揸下波先,佢對波仔都算實淨喎,幾手感架,我順住個勢伸個頭落

去啜佢粒啡Lin,佢兩粒Lins都比我啜過晒之後,我當然就繼續再向

下推進啦,我係咁賴佢條大脾罅,佢又冇反抗喎,咁即係有撻賴啦,我即刻

伸條脷去界個閪,再磨佢粒陰核,鑽佢條西隧,佢係咁係度呻吟,都不知幾

咁享受呀!

升級  90.92%

三星會員

我賴左成十分八分鐘之後,就爬返上去同佢打茄輪,順手再將我碌撚塞入

佢個閪入面,噢...唔帶袋真係正呀!佢竟然由得我,完全冇詐型喎,

我隊左十野八野之後,突然諗起一樣野,到底係乜野呢?就係佢未幫我吹

呀,咁我咪出返黎,然後攤係張床上面,跟住叫佢幫我吹下先囉,“小裕”

真係乖到冇人有,佢即刻起身跪係我兩隻腳嘅中間係咁啜我碌尻,不過淨

係識齋啜,技巧就欠奉,冇所謂啦,佢係咁啜係咁啜,好似唔識停咁喎,

哇...再啜我就爆架啦,停呀!停呀!

我跟住一野跳落床,然後叫佢棟高個屎忽做狗仔,頭先都冇帶袋插左幾野啦,

橫掂都係咯,死就死啦!做下環保狗仔先,老實講...唔帶袋真係好快就

想爆架,我插左都冇廿野就好想爆嘞,咁快出野好冇癮架嘛,所以我咪攞返

碌野出黎先囉,抖左一兩分鐘之後,我都知道我捱唔得耐架啦,咁我咪叫

“小裕”瞓低,做我最鍾意嘅傳教士式黎結束囉,佢瞓好之後,我就又塞我

碌尻入去佢個閪入面嘞,我開頭都諗住仲可以有二三十野插架,點知我插左

十野八野左右就真係忍無可忍嘞,我臨爆果陣,諗左一兩秒...好唔好中

出呢?不過好似好仆街咁喎,一百蚊費用,拆埋台費三十蚊,實收我七十,

萬一佢有左嘅話,真係蝕到入撚晒肉架,一諗到呢度...我就即刻抽返碌

野出黎,射晒落佢個肚上面,搞掂!

升級  90.92%

三星會員

咁爆完就梗係去沖涼啦,“小裕”事後侍浴都一樣咁一般,沖完涼就

返入房各自著衫,咁著好晒衫之後,就當然係分手嘅時候啦,妳咁聽

話又乖女,哥哥醒廿蚊貼士比妳,我跟住比左百二蚊分手費過佢,然

後我睇下隻錶,哇...原來已經成十二點十個字啦,百二蚊人仔就

玩足成粒鐘,所以你話我點會留港去一樓一或者馬檻消費吖,我跟住

就好開心好滿足咁飛的返去皇崗玩正骨過夜嘞!

總結:

“小裕”雖然夠青春,副架生又夠新淨,又肯打茄輪,又比賴撻,轉花

式同埋生姦中出完全冇問題,基本上今次都玩得幾開心嘅,不過可惜佢

唔靚女,所以扣左佢20分,結果佢嘅總分係80分,有時出黎食快餐,

唔一定要吊靚女嘅,總之條女嘅相頭唔好離撚晒譜,服務好就乜都補返

啦,如果閣下好似我咁孤尻寒,對相頭嘅要求又唔高,但係對服務方面

嘅要求又尻咁高嘅話,“小裕”就一定係大家嘅首選囉!

P.S.我再三提醒大家唔好學我,你地記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

你又做環保份子,小心牛奶公司呀,條女是否有個大肚腩呢

等你的報告真是等到頸都長呀

升級  16.67%

一星會員

又唔帶dom dom…

升級  3.92%

三星會員

帶袋呀

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你食唔食飽都想吊西啦,多多藉口
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

條女有小小肚腩之嘛,多謝你長期支持呀!!

升級  14.52%

四星級會員

那你應該出密d報告啦

升級  46.67%

一星會員

河南超多aids, 師兄最好半年去嚴下身

升級  39.25%

三星會員

唔帶袋好似危險D囉!
Elvis

升級  23.33%

二星會員

毕兄,出来玩,安全第一位啊!

升級  46.67%

一星會員

畢兄好像是有林病, 甘條女即系都有, 原來都有食欲, 現在無啦

升級  69.25%

三星會員

我最愛環保

升級  63.33%

一星會員

佢係咁啜係咁啜,好似唔識停咁喎

升級  65.52%

四星級會員

畢兄嘅大作非常頂癮低死

升級  4.07%

二星會員

CHING 都系小心D好,支持CHING報告!

升級  62.59%

二星會員

wow,咁都可以食???

升級  41.17%

三星會員

用套套呀