winning11

查看: 22906|回復: 15

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 水圍陳文媛小敏

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 水圍陳文媛 小敏

日期:星期六

時間:晚上八點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 小敏(十八歲既湖南妹)

上次吊左條女叫做阿懵,雖然佢嘅服務非常好,打茄輪,撻賴,吹蕭,觀音,

做乜都冇詐型,但係佢衰在唔靚女,所以我都唔會返啅佢啦,今次睇下有冇

新血好過啦!

我今日去到水圍,又係去開心食左個經濟晚餐之後就又走去去Happy嘞,去到士

多,媒人婆一見到我就問:“點呀...今次係咪又黎搵上次個阿懵呀?”,

我立即同佢講:“最近有冇新女黎咁呀?”媒人婆即刻好大聲咁答:“有,

佢叫小敏,而家就係樓上,又嫩口,又好服務,仲係客串架咋!”跟住佢就

比條鎖匙我叫我上樓嘞,好...我就上樓睇下咩料先...

我上到樓上,打開度門睇真下先咋,咦...都冇人嘅,等我行入房睇清楚

先,哇...原來條女係度瞓緊覺喎,咁都得呀!不過睇落條女都幾清純喎,

我覺得條女成個陳文媛咁款,都幾啱心喎,好...叫醒佢開工先:“喂,起

身呀,開工啦!”,點知佢同我講:“唔...好眼瞓呀,比我瞓多陣啦!”,

瞓妳老味,起身呀!火燭呀!快d起身呀!!

呢條大陸妹叫極都唔起身不特止,仲一野攬住我扯我落床,跟住同我講:

“唔...好衰架你,你都係想同我做之嘛,做咪做囉,咸濕佬...”,

講完佢就伸個頭埋黎係咁車,哇...個感覺好正呀!

媒人婆真係冇介紹錯呀,我地係張床度打左一陣茄輪之後,就一齊剝光豬去

沖涼嘞,呢條靚妹仔除晒衫之後,我即刻同佢驗身,佢嘅皮膚雖然一d都唔

白,但係就好嬌嫩幼滑,仲有對30b嘅波仔,配襯左兩粒Pink Lins,

閪毛方面一d都唔濃密,完全啱晒我嘅胃口呀,佢侍浴方面一d都唔細心,基本

上係各有各沖,沖完涼之後就一齊返入房嘞...

入到房...我叫小敏上床先,佢好聽話咁即刻爬上床,我跟住撲上去攬到佢

實一實,然後啦佢打法式茄輪,打左一陣茄輪之後,我就伸個嘴去啜佢右邊粒

Lin,另外就伸手去揸佢左邊個波,佢對波都好實淨下架,我左左右右咁啜

左一陣,跟住就當然係賴下佢隻撻啦,我分開佢對大脾一睇,哇...佢隻閪

不單止好Pink,而且仲係一線Gap黎添呀!簡直係百年一遇嘅絕世好B

呀,拿拿聲試下咩味先,小敏冇詐型,肯比隻閪我賴喎,我今次都係洗出果d

技倆咁囉,撩,賴,磨,鑽,呢四招!唔知係咪小敏唔識欣賞呢,佢好似冇乜

反應咁喎,粒聲唔出...我唔憤氣,加大力度,加快速度,同埋加強深度,

前後我都賴左成十分有多,但係小敏始終都係一粒聲都冇出過,算啦...

我服左妳啦,不如俾妳服侍下我好過啦,等我睇下妳有幾好服務先咋!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我大字形咁瞓係張床度,然後叫小敏同我吹啦,點知...小敏話佢唔吹

架喎,妳講咩話...唔吹?!黎啦...係咁依吹一兩野都好吖,妳唔

吹我唔識硬架,佢好有原則,好堅持,唉...我都費撚事再求佢呀,於

是我就跪係張床上面,揸住自己碌尻,將個尻頭係咁磨損佢條西隧口嘞,

我係咁磨,終於磨到碌尻硬硬地嘞,佢咁嫩口,隻閪又咁Pink,唔理

咁多啦,未帶袋都隊左入去先講啦,我一隊...哇...好撚窄呀!小

敏知道我未帶袋,所以即刻係度扭黎扭去,我嘗試夾硬黎,不過冇佢嘅合

作,我係點都入唔到嘅,唉...所以我咪唯有拆套自己過膠囉...

我帶好個袋之後,就叫小敏棟高個籮友做狗仔啦,點知佢話好攰好眼瞓,

叫我就咁入去做傳教士算喎,佢死蛇爛鱔攤係張床上面,我都冇佢辦法,

趁我仲未軟之前,都係拿拿聲隊左入去先講啦,如果唔係...一陣軟左

仲難搞呀,於是我一野隊入去,當我隊入去果陣,條死八婆就係度話:

“哎呀,好痛呀!好痛呀!”,痛妳呀媽個閪咩,尻硬冇親情呀,家下妳

講乜都冇用架嘞!

我入左之後,發覺小敏條西隧真係好撚窄呀,好有壓迫感呀,我攬住小敏

係咁隊,大大力咁隊,隊撚到啪啪聲,隊撚到佢係咁WeWa鬼叫,跟住

我隊左唔左唔夠三十野就爆撚晒出黎嘞,Oh...舒服晒...

咁爆完就梗係去沖涼啦,小敏事後係冇侍浴嘅,一樣好似之前咁各有各沖,

沖完涼就返入房各自著衫,咁著好晒衫之後,又係埋單嘅時候啦,佢肯打

茄輪,肯比隻閪我賴,不過唔肯吹蕭,又唔肯轉花式,基本上我係唔會比

貼士佢嘅,但係睇在佢咁嫩口又靚女份上,所以我就比左百五蚊最低消費

再加十蚊貼士過佢囉,臨走果陣小敏佢仲同我講:“你記住過兩日好返黎搵

我啦,如果唔係我就殺死你,哼!”,靚妹仔即係靚妹仔,真係好玩d嘅!

總結:

小敏個樣都唔錯架,佢對波仔都好實淨好有手感吖,不過佢嘅服務方面就麻

撚麻啦,佢雖然肯打茄輪同埋比隻閪我賴,不過佢對賴閪冇反應,又唔肯吹

蕭,亦都唔肯轉花式,事前事後嘅侍浴又冇,真係要勁扣佢50分啦,但係

睇在佢嫩口又靚女份上,所以加反佢15分啦,結果佢得嘅總分係65分,

如果閣下對服務方面毫無要求,總之一定要玩初戀嘅感覺的話,咁小敏就肯

定啱晒你地囉...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  69.25%

三星會員

佢對賴閪冇反應,始終都係妹妹仔

升級  14.52%

四星級會員

普通貨色

升級  6.67%

二星會員

清純陳文媛~見到妹妹仔有初戀感覺也不錯~

升級  21.11%

二星會員

佢對賴閪冇反應,始終都係妹妹仔
waitong 發表於 2010-11-9 14:20

妹妹仔比人賴西應該好大反應

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我都想隊你兩嘢
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  89.63%

二星會員

想不到以畢兄口技條女都無反應, 妹妹仔先係高手.

升級  8.52%

二星會員

有啲女友feel

升級  56.67%

一星會員

Wa...好正wo

升級  31.11%

二星會員

ching , 你講既快餐係邊度搵到架. 我禽日行雲水圍村都唔覺有. 水庫又去過. 都係唔多覺有.

升級  75.56%

二星會員

沙咀畢比特嘅reportS真係好睇,百看不厭呀!

升級  10%

一星會員

QQ
求士多店的地址啊,必哥
妥妥儿的~必须的…

升級  17.78%

二星會員

畢兄,有冇好嘅介紹下咁啊?十分感謝~
wow...like it

升級  3.33%

二星會員

有无媒婆联系方式吖!!!

升級  7.78%

二星會員

普通貨色~ not good!