winning11

查看: 10797|回復: 8

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 水圍 之 憶蓮生姦畢比特

升級  90.92%

三星會員

凌晨 水圍 之 憶蓮生姦畢比特

日期 : 星期四

時間 : 凌晨 12點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 小蓮 (二十歲既湖南妹)

上次返去沙咀諗住返啅散散啦,點知佢冇開工,媒人婆介紹左件屎忽有

好多紅色一粒粒嘅玲玲比我,呢個玲玲真係把撚呀,你地見到佢記住彈

佢呀!為左懲罰沙咀個媒人婆,所以我今次就去水圍,水圍媒人婆一見

到我就問我點解成兩個禮拜都冇黎幫襯佢,咁我咪實話實說囉,去左沙

咀果邊玩,不過勁唔好玩,所以停佢牌,咁妳地呢度有咩好介紹先?

嗱...一句到尾,好就好,唔好就唔好,妳就唔好係撚唔係都同我話好,

明白未?

媒人婆話:“得啦,我幾時呃過你喎,等我介紹個溫柔體貼,又乖又聽話嘅

靚女比你認識啦!”,我一聽到呢句說話就扯住火咁同佢講:“妳係至好講

呀!”,媒人婆比條鎖匙我自己上樓,咁我就係樓上等左一陣,就有人黎敲

門嘞,咦...呢條女好熟口面喎,我再諗左一陣,啊...我認得妳啦,

妳咪係半年前比我吊過一鑊嘅水圍林憶蓮“小蓮”囉,冇見咁耐,靚女左喎,

起碼個髮型冇以前果個咁老土先啦!既然係舊相好,以我嘅記憶,佢上次嘅

服務態度都唔錯架,雖然之前吊過,起碼服務方面有保證先啦,上次係沙咀

吊到一肚火,今次比小蓮清一清d熱氣先咋,入黎...入黎...入黎慢

慢傾!

小蓮笑住口咁問我:“好耐冇見啦,你都唔搵我嘅!”,我就答:“好掛住

妳呀,妳去左邊呀?點解黎親都搵唔到妳嘅,除衫沖涼先再講啦...”,

小蓮同我都好快咁除晒衫褲去沖涼,入到沖涼房佢先幫我搽沐浴露,佢搽得

好仔細架,前前後後,左左右右,無微不至,妳咁乖,抵我啜妳一啖嘅,打

下茄輪先啦,佢一路幫我沖水就一路同我打茄輪,呵呵...正呀!

沖完涼,跟住就返入房吊閪,可能小蓮仲記得我嘅犯罪手法呀,佢自動自覺上

床先喎,咁我當然立即跳上床攬住佢啦,攬埋一舊就梗係打茄輪啦,我地一路

打茄輪,一路係張床上面碌黎碌去,打到咀都腫咁滯呀,我再伸個頭去啜佢粒

Lin,另外就伸手去揸佢個波,佢個波淋謝謝,毫無手感可言呀,所以我都

係例行咁啜勻兩粒Lins,之後就食佢隻黑森林蛋撻嘞,佢嘅閪毛勁濃密呀,

撩到我個鼻哥鬼死咁痕,而且佢仲甩左幾條閪毛係我個口入面添,攪到我要係

咁吐返d閪毛出黎,我唔甘心,係都要伸條脷入去鑽佢條西隧,再用條脷磨佢

粒陰核,小蓮佢好似癲撚左咁係張床上面係咁叫係咁典,我估我賴佢隻撻都賴

左成十分八分鐘咁耐呀,條脷好攰呀...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我爬返上去同佢打下茄輪啦,點知打打下茄輪果陣,佢就伸隻手去揸住

我碌尻,跟住將我個尻頭磨佢個西隧口喎,哇...未帶袋架喎,不過

好過癮呀,比佢磨下照計冇乜野嘅啫,比佢磨多陣就帶袋吊囉,點知磨

磨下,佢一手塞左我碌尻入去喎,當我都好矛盾,一方面好驚又賴野,

另一方面係佢條西隧入面又好舒服喎,入面又溫暖又潮濕,係我仲諗緊

攞唔攞返碌尻出黎果陣,小蓮好有節奏咁前後擺動佢條腰,佢隻閪就變

左係度將我個尻頭不停咁吞吐,我真係好驚,我成個人向後縮,點知小

蓮即刻用雙手攬住我個背脊同埋雙腳夾實我對大脾,然後都好姣咁叫左

一聲:“唔...”,唉...唔入都入左咯,縮都太遲啦,都洗濕左

個頭咯,打真軍就打真軍囉,我開始揪插佢,唔帶袋吊閪真係好撚爽架!

尤其係打住茄輪黎打真軍喎,不過插左廿幾野我就想爆啦,我同小蓮講:

“喂,唔好玩啦,再唔出返黎嘅話我就會中出內射架啦!”,小蓮完全

冇理會我嘅警告,繼續攬到我實一實,我雖然窮,但係都唔係一個仆街,

中出佢嘅話,如果佢第時真係大左肚咁咪害佢唔見錢,我好辛苦先至攞返

碌野出黎,然後跪係張床上面喘氣,希望過一陣之後,想出野嘅感覺會冇

咁強烈啦,小蓮佢見我跪係度,竟然馬上返轉身棟高個籮友叫我做狗仔喎,

真係俾佢吹撚漲呀,但係佢不停咁係度將個屎忽扭下扭下,我又受唔住誘

惑,插左碌尻入去啦...我揸住佢對波,然後隊左十幾野之後又攞返碌

野出黎,今次我成個人攤左係張床上面喘氣,誰不知小蓮仲唔放過我,一

尻騎上黎,再一手塞左我碌撚入去佢隻閪入面,然後啪啪聲咁坐落黎,妳

再係咁我真係忍唔住要內射架啦,我比佢坐左十幾廿野之後就嘗試向後縮,

企圖將碌尻攞返出黎,點知比佢發覺,佢就即刻坐住我唔郁,又好嗲咁叫

左一聲:“唔...”,佢好似死都唔肯放過我咁喎,我突然諗到一條妙

計:“小蓮,妳未幫我吹喎,黎...幫我吹幾野先!”,佢聽到之後就

廟廟咀咁起身,然後跪左係我兩隻腳之間幫我含撚,佢吹蕭呢Part就

一般啦,個口嘅力水唔夠吖嘛,我碌尻比佢啜返乾淨,應該冇晒菌啦掛,

佢吹左一輪之後,我係床頭果度見個袋喎,我開心到不得了,即刻拆開個

錫紙套,拿拿臨自己帶好個袋,然後同小蓮講:“妳瞓低啦,我要做傳教

士呀!”,小蓮見我帶左袋就扁撚晒咀,死死地氣咁瞓係張床上面,我都

唔理得咁多啦,真係好想爆漿呀,好辛苦呀,我對好個位就一野插晒入去,

跟手就搏撚晒老命咁啪啪聲撞埋去,唔洗廿野我就同佢打住茄輪黎爆,爆

到七彩呀,哇...正呀...好舒服呀...又搞掂!

升級  90.92%

三星會員

出左野就起身沖涼,著衫,分手費一百五蚊,小蓮佢真係溫柔體貼,

又乖又聽話,我又點會令佢失望吖,妳過黎...哥哥打賞十蚊人仔

過妳,嗱...妳唔好亂咁洗呀,知道嗎!閪就吊完嘞,俾完錢我就

走左去食飯,食完飯就去左揼正骨嘞!

總結:

小蓮佢相頭認真一般,對波淋謝謝,副架生唔多新淨,不過佢嘅皮膚

就好白,服務態度又非常好,我亦因為小蓮嘅專業服務,而令到上次

係沙咀Happy果陣受嘅冤屈氣亦得以一掃而空,唯一可惜嘅係佢迫我唔

帶袋吊閪,仲想迫我中出內射添,攪到我家下好驚呀,呢個世界邊有

咁撚著數架,過多兩日睇下我碌尻有冇流野就知佢有冇整尻蠱我嘞,

先扣佢25分迫我唔帶袋吊閪,再扣佢25分想迫我中出內射,跟住

再扣5分因為佢嘅相頭唔係咁得(不過靚女又冇可能有咁好服務嘅啫),

最後加返佢40分,因為佢打茄輪,賴閪吹蕭,轉花式,乜都肯,全程

依起棚牙係咁笑,冇詐型,冇催鐘,所以佢得嘅總分係85分咁多,

純技術取勝,以點數擊倒其他對手,我都唔知有冇下次架,對於鍾意

吊閪得黎又孤撚寒,而且覺得去東莞遠得黎亦都超撚晒支嘅朋友黎講,

我極力推薦呢個提供五星級快餐服務嘅"水圍林憶蓮"比你地嘞!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

c兄小心牛奶公司啦

升級  97.04%

二星會員

又玩到甘好服务,羡慕啊。
我不帅的,不要爱我

升級  66.67%

一星會員

已經中左毒

升級  90.92%

三星會員

Sorry 呀,完全冇事喎!

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 三個月後再check 先安全. 今次入完條囡才吹, 重要打茄輪, 自己同自己吹一樣.

升級  69.25%

三星會員

幾似憶蓮