winning11

查看: 8054|回復: 8

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 烚熟狗頭

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 烚熟狗頭

日期 : 星期六

時間 : 晚上 8點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 田田 (二十歲既湖北妹)

上兩次先返咗去沙咀,跟住就去咗水圍,每次都要百五蚊,對我個

荷包嚟講真係好傷呀,所以今次一定要去新乜村果度吊返個平閪溝下

貨先,其實係大陸吊個閪邊洗百五蚊咁貴吖,新乜村都係收一百蚊之嘛,

咪又係咁吊,有乜分別啫,不過無可否認嘅,就係百五蚊果邊d女嘅

平均質素係高d嘅,唔好講咁多啦,出發!

過左邊之後,先去皇崗果間開心食咗十九蚊野,食飽之後就坐兩蚊巴士

去新乜村,到站之後就即刻去士多報到,咁一見面當然係比肥婆詐型啦:

“靚仔,冇見你成個月啦喎!”,我就答:“冇錢咪唔黎囉,唔好講咁

多嘞,介紹件好野黎執劑先再同妳慢慢講,趕住救火呀!”

肥婆都算識做,即刻帶我上樓,隔左陣就有條女上黎拍門嘞,一開門...

咦,雖然唔靚女,但係都幾白淨下喎,ok啦...妳入嚟!條女一知道

我肯上鐘就笑住口咁行入嚟,然後好有禮貌咁同我打招呼喎:“你好,

我叫田田呀!”

呢個“田田”嘅笑容好燦爛架,笑到見牙唔見眼咁,肯定因為我靚仔啦!

喂,妳全名係咪“柯華田”呀?條女聽到之後就笑到佢碌地咁滯呀,搞爛

Gag我係高手啦!好嘞,氣紛就搞完嘞,妳除晒d衫比哥哥驗下妳搵食

副架生得唔得先啦, 我地一齊剝光豬之後,我見到佢對波32c咁上下啦,

兩粒Lins就勁Pink呀,閪毛又唔會太濃密,整體感覺都算合格嘅,

起碼唔會騎騎呢呢先啦!

係得新乜村呢度玩,一舊水就唔好期望侍浴方面會有東莞咁嘅水準,求其

佢肯用個花灑淋下你個身,肯用沐浴露洗下你條賓周都已經好畀面架嘞,

所以侍浴呢個環節我都唔多講,沖完涼我地就一齊上床,我叫“田田”

上床先,跟住我就撲上去攬住佢,當我想咀埋去試下佢可唔可以車果陣,

佢突然同我講:“你地香港係真係靚仔d架!”,吓...小姐,妳搞錯

啦...係我靚仔咋,香港人都有好多醜八怪架!“,既然妳覺得我靚仔,

咁我就唔客氣啦喎,車陣先啦!我相信妳都唔會介意同靚仔打茄輪架,

係咪!佢果Mind喎,我地係咁車,用條脷打交,仲打到好投入添,

我一路車一路揸波,佢對波都幾有手感架,我跟住伸個頭去啜佢粒Pink 

Lin,我啜佢右邊粒Lin果陣,隻手就撩佢左邊粒Lin,當我啜佢

左邊粒Lin果陣,隻手就撩佢右邊粒Lin,如此類推咁重複以上嘅動作,

搞左十分八分鐘之後,我就賴佢隻撻嘞,真係講你地都唔信呀,佢隻撻都

好Pink架,我係咁用條脷上下咁界佢,撩佢,鑽佢,兩隻手同時搓佢

對波,呢條死八婆都不知幾享受呀,當我準備出絕招果陣,佢突然用雙手

托起我個頭喎,吓...唔比賴呀,唔比賴就算,哼!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

都係時候到妳表演下含撚比我睇啦,我瞓底係張床上面,然後同佢講:“

喂,妳幫我吹啦!”,點知佢一手揸住我條賓周,再笑住同我講:“唔好

意思呀,我唔吹架!”,妳講咩話?妳夠薑講多次!我地糾纏左成兩三分鐘,

佢仲係度扭我計,跟住我就同佢講:“黎啦,吹一野啦!”,佢聽到之後

終於張開個口,然後伸個頭埋去我條賓周果陣,我個心仲諗住今次真係

好彩啦,結果都比我勸掂左佢嘞,點知...呢條死八婆係我個尻頭果度

啜左一野就停口喎,我即時問佢:“喂,做乜停晒口呀?”,你地知唔知

佢點答我呀,佢話:“你頭先話叫我吹一野吖嘛,咁我都答應左你吹左

一野啦!”,妳係咪玩野呀...我繼續要求佢吹,但係佢一味係度笑,

死都唔肯,唉...我真係冇妳辦法啦,咁妳仲唔拿拿聲用手整硬我!

佢用隻手揸實我碌尻係咁扯,蝦...又比佢扯硬左喎,算妳好彩!佢見

我硬左就即刻幫我帶袋,帶好個袋之後佢就一尻瞓落張床果度聽吊喎,

哇...咁都得呀,妳真係懶過閪呀...

我都唔再同佢糾纏啦,趁住我仲識硬,快快手手插入去佢個閪果度好過啦,

我隊入去之後就開始揪插佢嘞,佢都算比到反應我,識係度呻吟,我一隻

手撐住張床,另外一隻手就揸佢左邊個波,個頭就伸過去啜佢右邊粒Lin,

同一時間就繼續吊佢,難度真係非常之高,大家冇受過專業訓練或者冇家長

指引嘅話就唔好仿傚呀,咪係嘅話,你地出左咩事我唔負責架,我吊左十分

八分鐘左右就諗住叫佢玩狗仔啦,點知佢又係度扭我計死都唔肯喎,妳有冇

搞撚錯呀,蕭妳又唔吹,觀音妳又唔做,家下想同妳玩狗仔妳都唔得,妳點

出黎做雞架?唉...算啦,事到如今,我唯有加快揪插嘅速度,盡快完成

今次嘅交易算嘞,果然插左不出三十下我就同佢打住茄輪黎出野嘞,搞掂!

升級  90.92%

三星會員

出左野就起身沖涼,著衫,分手費一百蚊,今日我唔知做乜,好似俾

鬼迷咁俾左十蚊人仔貼士佢喎,其實佢咁既服務,邊有可能俾貼士佢架,

不過唔俾都俾左咯,算啦...咪當俾乞衣囉,吊完閪俾完錢我就走左

去食飯,食完飯就去左揼正骨嘞!

總結:

柯華田佢相頭認真一般,不過就幾好波,副架生都仲算扎實,皮膚好白

好滑,兩粒Lins同隻閪都好Pink,可惜冇乜服務,先扣佢10分

唔肯吹蕭,再扣佢10分因為佢捉我字蝨同我玩野,叫佢吹一野,佢就

真係吹左一野就唔再吹,最後扣佢15分因為佢淨係識瞓係張床果度聽吊,

死都唔肯轉花式,淨係識依起棚牙,烚熟狗頭咁,有撚用咩,所以佢得嘅總分

只係得65分,所以一定冇下次,我亦唔推薦佢比你地!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

死魚一條

升級  54.81%

二星會員

真係塊面好似塊田...

升級  90.92%

三星會員

恭喜師兄,食到田田嘅" "第一次!weggie3388 發表於 2010-8-10 10:24

你係咪仲係度攞景呀,哼!

升級  6.33%

三星會員

好冷豬扒,好冷服你啊······

升級  69.25%

三星會員

村姑

升級  29.08%

三星會員

豬扒