winning11

查看: 12873|回復: 14

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 麵包女超人

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 麵包女超人

日期 : 星期一

時間 : 晚上 7點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 包包 (十八歲嘅貴州妹)

上次去向乜村,雖然冇事平安返黎,不過始終都係心驚驚

咁架,今次都係去新乜村,一來可以溝貨,等個荷包鬆動d,

二來新乜村果邊嘅氣氛亦都冇咁緊張,心情輕鬆 d,條賓

周都可以硬 d,唔會咁易失靈o丫嘛!

我一去到新乜村,就即刻行幾個圈睇下咩環境先,我發氣

氛都好輕鬆下喎,完全見唔到 KO,咁就掂晒啦!我馬上去

搵媒人婆吹下水先,我見到媒人婆果陣問下佢近期情況如

何先,媒人婆就話:"近排冇乜點o丫,一如以往,總之唔好

咁揚就得啦!",咁就一於低調 d,我先上樓,媒人婆妳就叫

女朋友上黎比我揀,就咁決定啦!

我上到樓上等左陣...有人拍門o勒,我打開門一睇,哇...

怪獸呀...唔啱呀,彈!隔左一陣又有人拍門,我開門再睇,

哇...仲嘔心,彈呀!",今次等左成十幾二十分鐘...又有人

拍門o勒,我懷住完全冇期望嘅心情去開門啦,一睇...都好

扒下喎,不過就好過之前兩個好多,唉...算啦...拿拿聲入

黎啦,費事一蟹不如一蟹呀,呢頭 d 女嘅質素係咁上下架

啦,再彈嘅話,隨時比媒人婆吊呀!妳入嚟啦,仲戇尻尻企係

門口果度做乜呀!

我先同隻豬扒傾下計,我問佢:"點稱呼妳咁呀?",佢就答:

"我叫"包包",係貴州黎架,今年十八歲咋!",吓...妳叫

"包包"呀,真係好似麵包超人喎!

我地傾左一陣,就一齊剝光豬去沖涼,當我地都除晒衫果陣,

我就發覺條女嘅身材更加令人失望o勒,佢嘅波型奇特,又

細又墮,冇乜腰,淨係得 d 皮膚夠白,除左係女人一個之外,

其他無一可取,不過都除左衫啦,而家唔吊都要畀錢架啦,

好又一餐,唔好又一餐,如果唔想損失一百蚊人仔嘅話,唯

有繼續囉...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

蝦...又諗唔到佢侍浴方面都唔錯架喎,起碼唔會好求其

果隻先啦,沖完涼就入返房o勒,今次我亦都照例叫佢上

床先,然後我就撲上去佢身上面攬下佢傾下計,由於麵包

女超人個樣實在太難接受,所以我唔打算同佢打茄輪,好

直接咁就去揸佢個波,啜佢兩粒咖啡色嘅 Lins,我基本

上都唔想賴佢隻撻架,不過...唔賴又好似好蝕底咁喎,

所以我就去賴佢條大脾罅先,跟手就賴埋去佢隻撻果度,

佢嘅西毛唔算濃密,隻鮑魚亦冇菌黑邊,不過我都只係象

徵式咁賴左兩三野就算o勒...

我瞓係張床度,"包包"就自動趴係我對腳中間同我吹蕭,

佢個咀含住我個尻頭輕輕力咁啜下啜下,然後就慢慢加

大佢個嘴嘅吸力,再失驚無神咁整返幾野深喉我嘆,佢吹

蕭吹面都好比心機喎,不過...吹左一陣,佢突然好驚咁

停晒口望住我,我都唔知發生乜野事,唔知係咪佢聽到

樓下 KO 黎掃場嘅聲,所以想走佬呢?我o啱o啱想開口

問佢咩野果陣,佢就開口問我:"你會唔會好易比我吹爆

架?上次有個世伯比我吹兩野就爆左啦,跟住我比佢鬧

撚到我七彩呀,最後佢仲向媽咪投訴我,等我比媽咪鬧

多鑊添喎!",啊...我以為乜事添,嚇得我o丫,妳放心吹

啦,我呢 d 後生仔,邊有咁易比妳吹爆呀,繼續吹啦!

佢好放心咁吹多陣,然後就幫我帶好個袋,跟住再一野

騎上黎,佢一路騎,我就一路用雙手揸住佢對有些少奇

形怪狀嘅波仔,比佢騎左陣之後,我就同佢換轉個位置,

做返個男上女下嘅傳教士式,我攬到佢實一實,跟住發

力係咁撞埋去佢條西隧果度,撞到啪啪聲,我大約吊左

廿幾三十野左右就爆晒出黎o勒...

休息左一陣就一齊去沖涼,沖完涼,換好衫之後,又分手

嘅時候o勒,掟煲費一百蚊,由於"包包"個樣實在太扒,

所以冇貼士,跟住我就用左十五蚊係附近剪頭髮,剪完

頭髮就去水圍用左廿蚊食咗個晚餐,總共都係洗左一百

三十五蚊人仔咋,真係抵呀!

總結 :  

"包包"相頭完全唔得啦,不過服務態度都唔錯嘅,特別

係含撚呢 Part,真係值得一讚,所以我比"麵包女超人

"佢65分,有40分係扣佢個相頭唔得嘅,冇乜波,另外有

5分係因為佢嘅服務態度好而加比佢嘅,結果咪65分囉,

不過即使佢嘅服務可以更好,都係冇下次嘅!!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  14.52%

四星級會員

c兄,你像足個清兵

心口一個勇字

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

我先同隻豬扒傾下計,我問佢:"點稱呼妳咁呀?",佢就答:

"我叫"包包",係貴州黎架,今年十八歲咋!",吓...妳叫

"包包"呀,真係好似麵包超人喎!

都幾白淨,我話似雞包多D

話時話:枱上面個黑膠袋係裝乜嘢嫁?
WET 仔 == 單拖探險家

升級  24%

三星會員

係唔係裝垃圾(用過的condom)?

升級  5%

三星會員

個波點奇怪

升級  89.63%

二星會員

一百人仔, 咁上下.

升級  24.81%

二星會員

文笔流畅又搞笑是我一直追看毕生REPORT的动力

升級  97.04%

二星會員

尼个网越黎越少人了。
我不帅的,不要爱我

升級  59.33%

三星會員

麵包超人来了 ..............
食神

升級  1.11%

二星會員

条女真系好样衰啊~~~有36D噶话就无所谓~~可惜

升級  43.7%

二星會員

村妹都唔錯, 可吃

升級  22.22%

二星會員

can you pm me the excact place?

升級  2.22%

二星會員

條女都好惡頂喎,點食呀

升級  69.25%

三星會員

發水麵包