winning11

查看: 22073|回復: 20

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 向乜村 之 再遇援交鐵道員

升級  90.92%

三星會員

下午 向乜村 之 再遇援交鐵道員

日期 : 星期六

時間 : 下午 5點半

地點 : 向乜村

人物 : 向西畢比特 再與 狗狗 (二十一歲既湖北妹)

上次去向乜村結識左一個援交鐵道員"狗狗",我地講好

如果我再有幫襯既話就比我影相留念,所以雖然而家向

乜村打大風,不過我為左向大家交代,我點都要去冒一下

險架o勒,當年沙咀拉到七彩我都一樣照去啦,而家向乜

村呢鑊咁濕碎,我洗驚...哼!

我都醒架啦,我一去到向乜村附近就搵間茶餐廳坐低食

個下午茶餐先,跟住再打個電話比媒人婆問下佢咩環境,

佢話唔洗驚,佢而家叫條女係房等我,我就直接去到樓

下,然後係佢樓下個對講機按XXX,佢就會開門比我上樓,

咁就神不知,鬼不覺啦,果然好計!好計!

我一切依照計劃進行,我經過條街果陣,發覺係就係冷

清左些少,不過我見唔到 KO 喎,其實扮淡定咪得囉,成

個過程毫無破綻,上到樓...媒人婆已經開定門躬候我

大駕,我仲唔拿拿聲標入去呀,真係搏拉咩...

我一入去之後,媒人婆就自動走人兼柵門o勒,我行入

房,見到"狗狗"已經係房入面等我,佢今次整左個負離

子直髮,令到成個人都青春左好多,佢一見到我就即刻

彈起身飛撲埋黎攬住我,係咁同我打茄輪,噢...正呀!

我食咁多次快餐都未試過條女一見到我就撲過車陣先

既,呢種感覺真係有拍拖 Feel 囉,咪車住...妳今日

好靚呀,影張相先,上次妳應承左我話返啅可以影相

架喎,佢即刻同我講:"影啦...影啦...有茄輪都唔打

住,係都要影相先,影飽佢啦!"

我影完之後就繼續同佢再車...

車完一輪之後,又係剝光豬時間o勒,"狗狗"企係度剝

左件上衫,再除埋個奶罩之後,我就坐係張床上面攬住

佢條腰,然後啜佢兩粒 Lins,呢條死姣婆竟然係我啜

佢粒 Lin 果陣係咁係度扭佢條腰喎,真係過癮呀!啜

左一陣,等我親手除佢條褲先,我一除左佢條褲之後,

見到佢條黑色既 T-back,非常之性感,咁我當然係親

手除埋佢條底褲啦,剝晒佢光豬之後,呢條女既身型真

係 Very Good,全身一 d 多餘既脂肪都冇,又夠高,手

長腳長,衰就衰在對波細左些少,百五蚊唔好咁多要求

啦,淨係一入場就撲埋黎捉住我打茄輪咁好招呼就已

經乜都補返晒啦,係咪?!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我拿拿聲自剝光豬同佢一齊去沖涼,佢今次侍浴好過

上一次好多,前前後後,左左右右,都照顧到不特止,仲

一路沖涼一打車潤,真係令我想返起以往同我香港個

前女朋友嘅開心日子呀,唉...過去咗嘅野唔好提o勒,

沖完涼快 d 返入房扑野好過啦,我地一入房,條女就

自動瞓上張床果度o勒,佢竟然記得我嘅犯罪手法喎,

抵o錫!!咁我當然撲上去同佢係張床上面打下茄輪先

啦,我地係張床上面打住茄輪咁碌黎碌去,好似春光乍

洩嘅張國榮同埋梁朝偉咁呢...

咀完一輪又係啜下佢粒黑提嘅時候o勒,食完佢兩粒黑

提之後,就當然係賴下佢對修長嘅美腿啦,賴完佢對美

腿之後,就係食撻時間o勒,我將我生平嘅絕學都施展

晒出黎,包括磨佢粒陰核,鑽佢條陰道,賴佢嘅陰唇,啜

佢嘅陰液,咁樣搞法,前前後後都搞左成廿分鐘呀,我

趁佢係度呻吟嘅時候,突然爬上去咀佢,再揸住自己碌

尻一野插入去佢條西隧入面,哇...唔帶袋真係正呀!!

蝦...呢條死八婆真係醒目呀,佢記得我未帶袋架喎,所

以佢即刻同我講:"唔...帶套呀...",帶...我當然帶啦,

不過比我隊返十野八野先帶啦!我碌尻插左一半入去,

佢條西隧嘅濕度同埋溫度都冇得頂呀,我呢份人好講口

齒嘅,插左十野八野之後,我真係出返黎準備帶袋,呢條

女竟然問我係咪已經出咗野喎,有冇搞錯呀,我插左十

野八野咋喎,我有冇咁虧呀?我安慰佢,叫佢放心,我

冇咁仆街嘅,我只不過係鍾意佢,所以先至會同佢有幾

野親蜜接觸嘅o者,其他女仔要求我唔帶袋插佢地我從

來都拒絕架!!話明係安慰佢,咁小不免要講下大話架

啦,係咪!

帶袋之前...我要求佢吹蕭先,點知佢今次係都要我過

膠吹喎,真係奇怪o勒,上次佢都係環保吹架啦,點解今

次死都要過膠吹呢?我冇晒佢符,唔好浪費時間啦,過

就過啦,拿拿聲呀!我企係床邊,佢幫我帶好個袋之後

就同我含o勒,由於佢堅持過膠吹,所以今次佢個口

嘅吸力強勁好多,起碼我感覺到先囉,好快我碌野就比

佢啜到硬轟轟o勒,今次我要做狗仔式先,妳快 d 棟高

個屎忽先啦,佢好聽話喎,即刻將個屎忽棟到高一高,

我一野隊晒入去,然後雙手揸住佢對波仔黎吊,吊到啪

啪聲,我吊吊下呢條死姣婆擰個頭過黎同我打茄輪喎,

我都隊左成廿幾三十野,係時候做傳教士啦,因為攬住

黎吊真係好 feel 好多架!

我叫"狗狗"瞓低,而我就爬上去,對好個位之後,我就

慢慢咁插入去,一路插一路係咁車,唔使三十野,我就

爆晒出黎o勒,哇...今次真係好過癮好正呀!好耐冇吊

得咁有拍拖 feel 啦...

休息左一陣就一齊去沖涼,沖完涼,換好衫之後,又講錢

嘅時候o勒,基本費用一百五十蚊,我上次都比左十蚊貼

士過佢啦,我今次吊得比上一次更開心喎,咁今次當然

醒夠廿蚊貼士啦,總共一百七十蚊人仔,又攪左差唔多

成個幾鐘,抵吊呀!臨走影多幾張相留念先啦,點知佢突

然係度扭屎忽花喎,話我係度搏命影相,係咪冇第三次

喎,我當然話唔係啦,好辛苦先至求到佢再影多一張相,

點知影完先至發覺佢擰開塊面喎,真係比佢激死呀!

總結 :  

"狗狗"今次換左個髮型靚左喎,令到佢嘅笑容更加親切,

而態度好到真係同自己嘅女朋友做一樣呀,令我有超強

嘅拍拖 feel,所以我比"狗狗"佢94分,有5分係扣佢今次

要帶袋吹嘅,另外有1分係扣佢最後臨走想影多張相就係

度扭計嘅,至於有冇第三次呀...睇緣份啦!

你地咪以為畀錢就可以一樣有咁嘅服務呀,我靚仔得黎

又闊佬,先至玩得咁開心架咋!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

第一個回覆
又來真的
小心又牛奶公司,哈哈

升級  35.25%

三星會員

絕對支持"阿畢條仆街"中牛奶公司
祝飛花同畢比特兩公婆
情比金堅~~永結同心
兒孫滿堂~~白頭到老

升級  10%

一星會員

牛奶公司牛奶公司牛奶公司牛奶公司牛奶公司~~~

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞畢成日都中牛奶公司啦
有乜咁出奇
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  20.37%

二星會員

今次就係條女下面中左野...

所以先過膠吹廢事個口都有奶野..

升級  90.92%

三星會員

比你哋講中左啦,好--痛呀!!你哋開心啦!!  

升級  2.96%

二星會員

真係一流BODY, 一流服侍呀

升級  89.63%

二星會員

畢兄又想環保吹,又想環保吊, 小心.

升級  97.04%

二星會員

条女系见过甘多个最好既一个拉。
我不帅的,不要爱我

升級  13.33%

二星會員

看着非常不错,绝对要支持

升級  15.19%

二星會員

good good good

升級  59.26%

二星會員

留个暗号呀

升級  60%

一星會員

囡囡真是不錯不錯!!!!!!!!

升級  16.67%

一星會員

晕,没相呀

升級  10.74%

二星會員

畢車長好野!!!!!!!!very good report i love it.

升級  8.52%

二星會員

电话给一下啊

升級  31.85%

二星會員

服務好=就要支持

升級  69.25%

三星會員

又番啅