winning11

查看: 22850|回復: 27

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 快餐遼寧女 Model

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 快餐遼寧女 Model

日期 : 星期六

時間 : 晚上 八點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 阿甘 (二十歲既遼寧妹)

上次去左水圍威尼斯唱k比條死八婆放左飛機之後,洗撚左成

六舊幾水人仔,錢就洗左o勒,野就冇得扑喎,真係一肚氣呀,

都係食快餐o岩我,就算條快餐女幾仆街呀,頂多都係蝕百五

蚊人仔之嘛,何況我咁靚仔,去食快餐基本上都戰無不勝架

啦,有幾何撞到 d 服務唔好既女喎,好...一於去返個食快

餐,吊撚爆 d 大陸妹,以洩我心頭之恨至得,哼!

我去到水圍,即刻去搵媒人婆,媒人婆話今日有件高妹介紹

比我識喎,好呀...我最鍾意就係高妹架o勒,我上樓先,妳快

d 叫條高妹上黎呀!我係樓上等左都冇幾分鐘,條高妹就到

o勒,咦...真係幾高喎,起碼都1.68米啦,佢手長腳長,身型

真係幾好,可惜就得對波仔,不過我唔 Mind 既,佢好好笑

容架喎,第一印象都唔錯,咁就入黎先講啦,條高妹入左黎

之後就行入房o勒,一入到房佢就好大聲咁講:"哇,乜咁污

糟架!",我一聽到佢咁講,我就即刻入房睇下有幾污糟啦,

我一睇...都唔係好污糟o者,起碼乾淨過我屋企好多o丫,

係亂些少之嘛,執下佢咪得囉,妳之前係酒店做高鐘架?唔

好係度呀吱呀佐啦,又唔係叫妳係度住,o拿o拿聲除衫好過

啦!

大家除晒衫之後,我睇下佢個 Body,皮膚好白淨喎,腰夠幼,

腳夠長,不過...一除左個奶罩之後,佢對波仔當堂再減多

三成,頂多30b,算啦...人冇完美既,一齊去沖涼先啦...

我地一路沖涼一路傾下計,佢同我講佢係東北遼寧過黎既,

名叫"阿甘",今年二十歲,佢都好好傾架,侍浴方面都過得

去既,兩粒 Lins 就小小啡囉,沖完涼就返入房o勒,我叫佢

訓係床上面,而我就飛撲上去,一攬住佢就車埋去o勒,點知

佢唔避開都不特止,仲伸條利出黎同我打茄輪添,我地係咁

互咀,都不知幾咁溫馨呀,打左一陣茄輪之後,我就啜佢粒

Lin o勒,由於佢對波仔太細啦,所以冇乜手感,啜完 Lin

我就向下進發,當我賴佢對修長既大脾果陣,佢就知道我想

食撻o勒,佢即刻夾實雙腳,再用手擋住隻西,我幾經辛苦都

接近唔到佢隻西,唉...唔比賴撻都冇辦法啦,咁妳同我含

撚啦,哼!!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我瞓係張床上面,而佢就坐起身,先用手玩硬我條賓周,再

一口含住我個尻頭係咁啜,力水方面都 OK 嘅,可惜就係

冇用條利去撩我個尻頭囉,佢吹左一陣,見我條尻硬左o勒,

就即刻幫我帶袋,帶好袋就瞓落床o勒,吓...妳唔做觀音

呀,咁我做傳教士囉,我轉身係上面,對好位,然後一尻就

插晒入去佢條西隧入面,佢開始係度呻吟,我即刻咀埋去,

我一路插,一路同佢打茄輪,我地攬到實一實,吊左一陣之

後,我就提議做狗仔o勒,"阿甘"馬上棟高個籮友,我就企係

床邊插佢,我插住左佢之後,就先賴佢個背脊,渣下佢對波

仔,攪左一輪就捉住佢條24吋腰,瘋狂咁撞埋去佢個籮友果

度o勒,我撞到啪啪聲,佢就係咁呀呀聲,我撞左十幾廿野就

出野o勒,估唔到咁快就又玩完,唉...

吊完之後...又係沖涼嘅時候o勒,條女事前事後都有侍浴,

沖完涼之後著返衫,傾下計,服務態度好好,真係唔錯!

好快...又係分手嘅時候o勒,分手費一百五十蚊人仔,冇

貼士,因為佢唔比隻撻我賴囉,哼!

總結 :  

"阿甘"相頭過得去啦,勝在有 Model 嘅身形同埋殷勤嘅服

務態度搭夠囉...

先扣"阿甘"15分,因為唔比我賴佢隻西,再扣佢10分,因為佢

冇波仲要裝假狗,總共得分就係75分o勒!

P.S.大家記住,Happy帶袋,如果唔係就好易中"牛奶公司"架啦!

升級  45.25%

三星會員

我未食過快餐

升級  14.52%

四星級會員

師兄
你d快仔在那先的

升級  20%

一星會員

師兄我都想知呀

升級  8.89%

二星會員

沙咀畢比特 真强!经常滚,滚得忘乎所以.

升級  97.04%

二星會員

每个星期系度等你既报告。强。
我不帅的,不要爱我

升級  97.04%

二星會員

广州尼边既快餐130就有交易了。
我不帅的,不要爱我

升級  53.33%

一星會員

每个星期系度等你既报告。强

升級  41.11%

二星會員

至唔好就係裝假狗

升級  11.48%

二星會員

好想知道係邊度呀!!!

升級  54.07%

二星會員

頂,畢兄,前排係向西食件快餐,又無波,又無service, 真係pk
我想問水圍會不會好一點,有多d選擇

升級  90.92%

三星會員

你哋千祈唔好去呀,果度地方又污糟,

又多公安,d女又有性病,真係死梗架!  

升級  36.67%

二星會員

有意思的帖~~

升級  7.83%

三星會員

條囡ok 喎, 食得過.......

升級  33.33%

一星會員

can you tell me where can i find those fast-food shop?
I am fine

升級  90.92%

三星會員

The place is very dirty and

very dangerous,pls don't go!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你是咪同我鬥快出嘢呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

你終於都捧我場喇,多謝!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你死前唔該請我叫一次雞先
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗