winning11

查看: 11984|回復: 11

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 一D都唔Merry嘅Christmas

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 一 d 都唔 Merry 嘅 Christmas

日期 : 平安夜

時間 : 晚上 11點45分

地點 : 水圍

人物 :

水圍畢比特 與 青青 (自稱十八歲嘅廣東妹)

同埋 有妹 (起碼廿二歲嘅貴州妹)

今日係平安夜,一如以往...冇女陪嘅我,都好想洗幾百蚊搵

條女陪我過夜,因為大時大節自己一個人瞓會有種好孤單嘅

感覺架,返正我都未試過係水圍搵女過夜嘅,咁今日咪試下

囉,我上路期間不停咁諗下有乜 Plan,去到水圍果陣都已經

成夜晚十一點幾o勒,就黎夠鐘啦,快 d 搵女先啦,搵到媽咪

之後,我馬上吩咐佢搵件後生,白淨,夠高,好波,聽話,好玩

嘅女過黎招呼我,因為條女能夠符合以上條件嘅話,我或者

會過夜,媽咪馬上答我冇問題,仲即時叫我上樓等佢拖女過

黎,我心諗...咁高要求都得!係真唔係呀妳?

我上咗樓之後,唔使幾分鐘就有兩條靚妹仔自己開門入嚟,

一件好唔掂,另外個件都唔錯,雖然細粒左些少,但係就幾

靚女,又白淨,又青春,就佢啦!

我先自我介紹,再問佢叫乜名,佢自稱"青青",今年十八歲,

但係就死都唔肯講係邊度人仕,不過我知道佢一定係廣東人,

因為佢講得一口流利嘅廣東話,當我地入房除晒衫,再去沖完

涼之後,跟住返入房上床啦,一上床我就知道今次賴野o勒,我

發覺條女雖然年紀輕輕,但係就好有經驗,上到床就完全唔聽

洗,先係唔肯瞓低,佢迫我瞓係張床上面,跟住幫我帶袋吹,帶

袋吹左十野八野之後就騎上黎,每一野都大大力咁騎落黎,騎

到啪啪聲,務求盡快搞掂我,我果然真係好快比佢坐爆左,佢

知道我爆左之後就一支箭咁走左去沖涼,我即時走埋入去沖

涼房,雖然係各自沖涼,但係起碼都睇多佢個裸體兩眼啦,沖

唔夠幾分鐘佢就出返房著衫,我一於死跟,點知佢會唔會偷野

架...

大家都著好衫,咁當然係畀錢啦,咁嘅服務態度,由佢行入嚟

呢間屋比我睇下o啱唔o啱開始至到而家畀錢,全程都係廿

分鐘,仲快過去旺角馬檻呀,又唔比影相喎,咁當然係百五蚊

冇貼士啦!估唔到平安夜吊件咁嘅野,仲諗住搵條女過夜架

嘛,家下咁樣就死得啦,唉...

條女一收左錢就雞咁腳走左,我就坐係個廳度好唔開心咁食

煙,個媽咪入嚟問我條女得唔得喎,咁當然係唔得啦,我山長

水遠走過黎,妳就搵條咁嘅女招呼我,早知條女係咁嘅話我唔

黎啦,我去旺角馬檻好過呀!我係咁係度埋怨,個媽咪話搵

過件好野陪我過夜喎,我仲信佢咩!個媽咪係咁係度誓神劈願,

話今次一定得,仲比個聖誕大優惠過我,四百蚊!咦...四百蚊

咋喎,我計一計...頭先百五蚊,再加而家四百蚊,總共都係五

百五十蚊,仲係前後吊兩條女架喎,咁咪好著數...好,媽咪妳

話搵件好野過黎補數架,叫條女過黎睇下先啦!

個媽咪話呢間房係人地嘅,要交返比人,我地要返落去士多先,

OK...GO!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我係間士多個門口坐左一陣,個媽咪終於拖左條女比我睇o勒,

我一望過去,條女就中中地,一睇就知過廿歲,不過個嘜頭呀,

高度呀,樣貌呀,加埋晒整體上都可以嘅,頭先試咗件靚妹唔定

性,家下老西或者好風情呢,都咁夜o各,就佢啦...

揀到女之後,咁咪上房囉...今次因為過夜,所以就返去個媽咪

嘅大本營,條女同我入房之後,我地就一路除衫一路傾偈,佢態

度都幾友善嘅,佢自稱"有妹",貴州人,今年廿二歲,我睇落都差

唔多啦,咁點解妳叫做"有妹"嘅,唔通妳父母當年想生多個女,

所以就叫妳做"有妹"?佢話:"唔係,我之前係卡拉 OK 做架,我

當時搵錢夠多,洗錢夠豪,好有貨架,所以咪人稱"有妹"囉,大

家畀面o者,而家都成日有人無條件畀錢我洗架,我打場牌最少

都輸一兩千啦,就算做快餐呀,d 客都經常三幾百咁醒我架,你

第日得閒就過黎搵我玩囉,到時我唔使你畀錢架,鬼叫你咁靚仔

咩,我自己一個人住嘅,又冇跟媽咪喎,我久唔久客串快餐識多個

朋友架咋,你只係同我交租就得架嘞,六百幾蚊之嘛,抵吊啦...

我心諗...挑,妳不如話為興趣吖笨!!收聲啦...沖住涼慢慢講得

唔得呀...我地終於去沖涼o勒,佢侍浴方面當然好一般喎,算啦...

驗下佢副架生好過啦...佢大約五呎四左右,高度唔錯,對波就大

約32c左右,都算有 d 揸手嘅,兩粒 Lins 就好鬼深啡,有些少似

生過仔咁,西毛好多好密,整體勉強過得去咁啦,唔好講咁啦,沖

完涼就去扑野啦!

我之前吊"青青"吊得咁 Dry,今次睇下點...結果...我發覺都唔

好得幾多,因為佢唔肯打茄輪,喂...今日係平安夜喎,我搵條女過

夜都只不過係想有些少拍拖 feel 啫,咁邊有人拍拖唔打茄輪架,

係咪?佢個死人頭係度左拎右拎,誓死唔肯,咁冇辦法啦,啜下妳

兩粒 Lins 得啦掛?都好彩...佢都肯比粒 Lin 我啜,咦...咁比

隻撻過我賴下得唔得呀?結果佢唔單止肯比隻撻我賴呀,仲好投

入好享受添呀!我用條利又磨又界,又鑽又撩,佢就o益到拆天咁,

妳一定好過癮啦,到我啦喎,我瞓低係張床上面,睇下佢點報答我

先,點知...佢吹蕭只係好一般,求其吹十幾廿下咁就帶袋o勒,些

少技巧都冇呀,佢幫我帶好個袋之後就自己騎左上黎做觀音,佢

騎左十野八野就話好想瞓低喎,咁我問佢做狗仔得唔得,點知佢

就話唔想喎,唉...咁妳快 d 瞓低,等我做傳教士啦,唔係一陣軟

左仲煩呀,佢瞓好之後,我即刻對好個位,一入就毫不留情咁插佢,

插到啪啪聲,完全唔留力,因為都好夜啦,我好眼瞓呀,我插左廿

幾下就爆左o勒,我地涼都冇沖,就咁除左個袋,再用廁紙整乾淨

條賓周就瞓o勒,有乜瞓醒之後再執多劑先至講,ok?

升級  90.92%

三星會員

我一瞓著冇耐,突然覺得好似有人開左燈咁嘅,我醒左一睇,原來

條女起身著衫喎,我再睇下隻手錶幾多點啦,原來係朝早七點鐘,

我心諗...妳條死中女唔係同我計得咁足呀嘛,點計妳都仲欠我一

劑喎,不過佢都著好晒衫o各,如果我而家開口吊尻佢嘅話,就算

佢肯再除返衫比我執埋果第二劑都冇癮啦,咁我就起身畀錢,我

係銀包數左四百蚊出黎,準備比佢之際,佢突然扮晒漫不經意咁

同我講,我 d 客好好架,通常都醒我兩三舊水嘅,我都費事理佢

呀,我心諗...妳估妳係范冰冰咩,妳照下塊鏡啦!四百蚊吊左妳一

鑊,攬左妳幾十分鐘,我都冇出過聲,聖誕節真係唔想講粗口吊柒

妳呀,仲想點呀,收左錢就過主啦妳!我比完錢之後就返上床再瞓過,

而佢就好冇癮咁柵門走人...

總結 :  

"青青"相頭都唔錯,可惜服務完全唔掂,我比呢個旺角馬檻式服務

嘅"青青"40分,點解我扣佢60分咁多呢,大家唔好問啦,唔想再提囉!

至於"有妹"佢...相頭麻麻得黎服務一般,仲偷工減料,過夜四百

蚊佢起碼都比我吊兩鑊啦,況且佢仲自稱自由人,冇人管佢嘅,洗唔

洗計得咁足,朝頭早七點鐘就走呀,就算係走呀,咁妳走之前清埋第

二劑先至走都得掛,簡直係無賴呀!我比"有妹"都係40分,完全唔掂,

估唔到我今年過左一個一 d 都唔 Merry 嘅 Christmas

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  23.33%

二星會員

师兄爆哂的西妹既相头出来比我地识清拒果朵,多谢哂啦!

升級  97.04%

二星會員

你条HI佬,好耐无写报告了波。

估晤到你你既遭遇甘坎坷。
我不帅的,不要爱我

升級  40.08%

三星會員

so sad !!!

升級  12.96%

二星會員

Not too bad, is OK for fuck

升級  3.17%

三星會員

咁能多字, 睇死人咩
大勝=鋤大姐