winning11

查看: 13344|回復: 12

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 水圍 之 白白淨淨一小明

升級  90.92%

三星會員

凌晨 水圍 之 白白淨淨一小明

日期 : 星期六

時間 : 凌晨 12點10分

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 小明 (十九歲嘅四川妹)

上次去水圍係"團團"個口入面爆左之後,真係好回味...所以今次諗

住去搵佢個口爆多次,去到水圍我就即刻同個媽咪開名,點知...個

媽咪話"團團"大姨媽,是日休假,唉...好失望呀,咁妳今次有乜介紹

咁呢?媽咪先帶我行入鐵閘,然後叫左條女過黎比我睇,咦...白白淨

淨咁都 ok 喎,就叫呢條女入閘啦!

條女入閘之後就帶左我上樓,跟住我地就入房除衫去沖涼o勒,我見到

佢嘅皮膚白裡透紅,可惜係32c嘅八字波,粒 Lin 都算 Pink,身高約

5呎2吋左右,總括嚟講真係好一般,不過佢好有笑容,好有禮貌,侍浴

方面唔會太馬虎,我地沖涼果陣佢仲好主動咁自我介紹添,佢叫"小明"

今年十九歲,係四川妹一名,唔怪得 d 皮膚咁白淨啦!

沖完涼之後我地就拖住手仔上床扑野o勒,今次我亦都係叫"小明"瞓

上床先,然後我就爬上床慢慢嗒真條女...

我先試下"小明"可唔可以打茄輪先咋,我詐詐帝伸個頭埋去同佢傾偈,

佢竟然冇拎開個頭喎,咁我咪將個頭越伸越埋囉,當我地鼻貼鼻果陣,

我就順住個勢咀佢一野啦,佢受喎!我即時咀多兩野,不過...唔知點解,

今次我完全冇衝動去同佢打法式茄輪喎,所以我冇伸條利出黎撩佢個

口,反而我好快咁伸個頭去啜佢粒 Lin,我一路啜 Lin 一路揸波,佢

對波唔夠實淨,有些少淋淋地,條腰亦唔多幼,我繼續向下進發,因為大

家要知道...法式茄輪可以不打,但係西就一定不可不賴嘅,佢嘅西毛

唔太濃密,正正係我鍾意嘅型號,佢隻西雖然唔多 Pink,不過我都唔介

意嘅,菌晒黑邊之餘仲反撚晒唇嘅西我都賴到雜雜聲啦,何況呢隻西都

仲未返呢,點可以錯過呀...

我先用條利係咁撩佢粒陰核,佢開始係度呻吟o勒,我開始慢慢加大力度

同埋速度,上下不斷咁界佢隻西,界撚到佢係度 We 娃鬼叫,我即刻伸埋

雙手去撩佢兩粒 Lins,實行三點同步攻擊,佢都不知幾爽呀,我賴到佢

出晒水之後,都差唔多啦喎...係時候到我o勒...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我跳落床,企左係床邊,再叫"小明"坐係張床果度同我吹蕭,佢一口含住

我個尻頭係咁啜,佢都啜得幾有力水架,可惜力水就夠o勒,技術就差些

少囉,佢啜到我硬晒之後我就叫佢幫帶袋扑野o勒,"小明"瞓係張床上面,

我就用男上女下呢招黎開始,佢條西隧唔多窄,所以唔係咁好 feel,我

插左十幾廿野之後,竟然軟左喎!唉...有冇搞錯呀...我即刻瞓係張床上

面,跟手叫"小明"o拿o拿臨用手幫我整返硬碌野,"小明"不但冇黑口黑

面,而且仲好有笑容咁用手幫我碌野急救添,我個當堂冇晒壓力,好快咁

硬返晒,今次我又跳落床,企係床邊同佢做狗仔式,"小明"將佢個屎忽棟

高,我就揸住自己碌野對位,一對準就一野插晒入去,我伸對手去揸住佢

對波黎插,我係咁揸...係咁插...唔到幾分鐘...唔知點解又軟左,有冇

搞錯呀!應該係我對"小明"冇 feel 呀,如果唔係嘅話又點會咁呢...

我索性揪返碌野出黎,跟住叫"小明"拎轉面坐係張床上面幫我吹出黎,

但係"小明"哀求我帶住袋黎吹爆得唔得喎,唉...我份人就係衰在心軟,

是但啦...帶袋吹爆就帶袋吹爆啦,妳快快手手搞掂我就得o勒...

佢一聽到我肯之後,就好高興咁坐係床邊幫我吹,佢一 d 都唔敢迨慢,

即刻手口並用,由於要帶住個袋,所以我就要集中晒所有嘅精神同埋注

意力於尻頭上面,"小明"佢起勢咁用力啜,隻手就同步咁係咁郁,佢都

搞左好耐呀,大約四五分鐘之後,我開始有 d 想爆嘅感覺o勒,妳比心

機呀!!加油呀!!就得架啦!!大力 d 啜啦!!奸巴爹!!

我比佢再吹多一分鐘左右就終於爆晒出黎o勒,舒服晒...可惜係帶袋

口爆,真係差左些少!

出咗野就去沖涼啦,沖完涼,換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,

百五蚊費用,見妳嘅服務態度咁好,由頭到尾都咁好笑容同埋

咁聽話,就比十蚊貼士過妳啦!總共一百六十蚊埋單...

總結 :  
"小明"樣貌斯斯文文,笑容可親,態度親切,服務殷勤,可惜個相頭

就普通左些少,副架生亦唔係太新淨,除左唔肯環保口爆之外,其

他都冇扭我計,算叫做聽話,所以我今次比"小明"佢70分,有10分

扣佢個相頭同埋副架生唔得,另外有20分扣佢唔肯環保口爆嘅!

所以總共扣左30分囉...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  40.08%

三星會員

girl look like very young.

升級  59.25%

三星會員

你死喇!你染上九軟症!藥方是:(吊多了西)。多謝包膠!

升級  30.75%

三星會員

吊吊吓九軟,阿畢返入更年期喇!

升級  97.04%

二星會員

你就好拉,一个星期叼一件新野。

真系羡刹旁人啊。
我不帅的,不要爱我

升級  23.33%

二星會員

条女白白净净,梗无性病啦

升級  90.92%

三星會員

吊吊吓九軟,阿畢返入更年期喇!
happylawlaw 發表於 2009-12-7 11:53

乜撚野更年期呀,我啱啱

先由少年期步入壯年咋!!

升級  90.92%

三星會員

佢對波唔夠實淨 ,有些少淋淋地 ,條腰亦唔多幼 ,
条女咁後生就攪成咁,唉!
weggie3388 發表於 2009-12-10 11:43

我條賓周夠軟,

佢對波夠淋,

我地都好夾吖!!

升級  6.33%

三星會員

畢哥你真系狼死,鋤甘多女。

升級  90.92%

三星會員

畢哥你真系狼死,鋤甘多女。
EASON_ICDE 發表於 2009-12-14 02:20

Happy之嘛,唔洗羨慕喎,

下次我帶你去好唔好?

升級  2.96%

二星會員

Any photo next time??

升級  2.59%

二星會員

条女几得喔,彻得过啊