winning11

查看: 11429|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 水圍 之 污糟辣撻小甜甜

升級  90.92%

三星會員

傍晚 水圍 之 污糟辣撻小甜甜

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 6點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 小甜甜 (自稱十八歲嘅四川妹)

上次去新乜村吊左件超級扒王之王之後,到而家都仲係好有陰影呀,

搞到我對性呢方面嘅野都幾乎冇晒幻想同埋冇晒憧憬咁滯...不過

要克服心理障礙呢樣野,點都係要搵個專業 d 嘅專科人士先至幫到

我嘅,好啦...咁今次就唔好貪平,比多幾十蚊去水圍搵返件又靚又

好服務嘅大陸妹啦!

今日去到水圍果陣我就問媽咪有冇 d 廿歲樓下,又靚女,又好服務

嘅女啦,點知個媽咪同我講有喎,唔係呀嘛...我隨便問下咋喎,咁都

有!妳講真定講假架,妳咪撚化我喎!我上咗樓...坐左陣...個媽咪

帶左條靚妹仔入嚟,哇...正呀!係我最鍾意嘅靚妹仔呀,而且個樣仲

幾得意可愛添喎!個媽咪問我:"老細,o啱唔o啱呀?",我當然o啱啦,

妹妹仔快 d 埋黎哥哥度,比哥哥抱抱先啦!個媽咪知道我唔彈女之

後就笑笑口咁柵門走人o勒...

我拖住條靚妹仔隻手行入房果陣順便問佢:"妳叫乜名呀?",條靚妹

仔就話:"我叫小甜甜,我再問:"咁妳幾多歲呀?邊度黎架?",佢就答:

"我剛剛夠十八歲,係四川黎嘅...",我睇落就唔覺得佢有十八歲o勒,

不過佢話幾多歲咪幾多歲囉,入到房之後我地就各自除衫o勒,"小甜

甜"睇起上黎頂多1.55米,細細粒咁好得意,四川妹出名皮膚又白又

滑就不在話下啦,佢一剝光豬之後...我就發現佢冇乜波o勒,頂多30b,

靚妹係咁架啦,我真係唔 Mind 架喎,勝在佢果兩粒 Lins 夠晒 Pink

o丫嘛,西毛唔多喎,一陣睇埋佢隻撻夠唔夠 Pink 先咋,嘿嘿...

我提議一齊去沖涼啦,點知佢話好凍唔沖涼喎,有冇搞撚錯呀,乜妳

咁污糟架,講明先呀,唔沖涼都要同我吹架!真係講你地都唔信呀,

"小甜甜"話冇問題,一定吹咁話喎,既然佢咁實牙實齒,唔沖涼咪唔

沖涼囉...

我叫"小甜甜"瞓底先,然後我就爬上床,我想試下可唔可以同佢打茄

輪啦,咦..."小甜甜"肯打茄輪喎,咁我就搏撚晒命咁伸條利入佢個口

面係咁撩,咁我當然係一路揸住佢個波仔黎打茄輪啦,佢對波雖然細

左些少,但係勝在夠實淨,勁有手感,打茄輪打到咁上下就啜佢兩粒好

Pink 嘅 Lins,正所謂千金易得, Pink Lin 難求呀,咁都比我遇到,

我仲唔搏撚晒老命啜返夠本呀,哼!我又揸又啜咁攪左兩三分鐘左右

之後,我就開始向下賴落去,一直賴到佢對大脾附近,我就伸個頭去賴

佢條大脾罅,..."小甜甜"好順灘咁任我賴,原全唔返抗喎,我見到佢隻撻

嫩得好緊要,勁 Pink 果隻,唔知佢隻撻嘅味道清唔清甜呢?我用條利輕

輕力咁界左佢隻撻一下,"小甜甜"不但冇阻止我,而且仲好似好享受

呻吟左一聲出黎添,咁就o啱啦...我將條利又界又磨,又撩又鑽,"小

甜甜"嘅反應越黎越大,佢突然用雙手捉住我個頭,然後就將佢隻閪貼

實我個咀,跟住就好撚大力咁將佢隻閪磨我個咀,整整下佢唔單止磨

我個咀,後來仲磨埋我個鼻添,我個口同埋個鼻都比佢塊閪 Cup 住,

加上佢塊閪係咁標水出黎,我根本透唔到氣,直頭有遇溺嘅感覺呀,好

彩佢好快就達至高潮,成個人發晒軟蹄咁攤左係張床上面,如果唔係

呀,我真係驚比佢 d 閪水浸死都似呀...

妳就過足癮o勒,哥哥就差 d 浸死喎,點計先?同哥哥含撚當無數啦!

佢彈起身用手揸住我碌撚,準備含落黎嘅時候,我就問佢:"喂,我去洗

淨條賓周先比妳含好唔好呀?",點知佢話:"唔使啦...",我聽到佢咁

講之後當堂打左個突,我就話:"有陣味架喎!",我真係估唔到佢會咁

答:"有陣味咪仲好,咁先至好味道呀!",佢咁都講得出口嘅,問你死未!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

既然妳咁堅持,我搵唔到理由唔比妳含囉,我大字型咁攤係張床上面

睇下妳講得出係咪真係做得到至得,真係唔到我唔服呀,我離咁遠都

聞到自己碌有陣味,佢竟然真係一野就含住我個尻頭係咁啜喎,仲

啜到鬼死咁大力同埋鬼死咁大聲添,可惜嘅就係佢啜左一兩分鐘左

右就停口o勒,佢幫我帶好個袋之後即刻瞓低,咁即係要求我係上面啦,

佢實在太懶散啦...佢既然將我條啜到乾乾淨淨,咁我唯有順下佢

意啦,我隊入去佢條西隧果陣,發現佢原來好窄,靚妹仔即係靚妹仔,

副架生真係唔同 d 嘅,我一路插一路同佢打茄輪一路揸波,唔知點解

我同佢打茄輪果陣,覺得佢個咀比起同我吹蕭之前好味左好多喎,呢

種感覺真係一流呀!我吊左亞陣開始覺得有些少悶,所以就要求佢玩

狗仔啦,點知佢堅持唔做狗仔,係都要我係上面插到爆為止,唉...

我素來都好有品嘅,佢話要我係上面插爆咪係上面插爆囉,冇所謂架

...我發力狂插多廿幾三十下就咁爆晒出黎算啦...

爆完佢應該肯去沖涼啦掛,結果佢都有去沖涼,不過冇侍浴,各有各沖

...沖完涼,換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,佢嘅服務

態度都 ok 嘅,就係咁依比返十蚊貼士過佢啦!比完錢之後佢就同我

講左聲拜拜,然後拿拿聲開門走左o勒...

總結 :  

"小甜甜"相頭雖然唔係好靚,但係都算過得去,服務都 ok,副架生仲

好新淨,個波仔夠實淨,粒 Lin 夠 Pink ,條西隧夠嫩夠窄,真係難得架!

我先扣"小甜甜"5分,因為佢唔肯沖涼,再10分扣因為佢含含得唔夠耐,

另外有10分扣佢唔肯做狗仔,加起上黎就扣左25分...

不過由於佢勝在夠污糟,勁辣撻,要求我唔沖涼得黎肯同我含都不

特止,仲要一路含一路讚我碌好味添,加上佢幾乎用閪水浸死我,真

夾晒我嘅 Style,所以加返佢10分,總共得分就係85分o勒!

若果閣下都好似我咁鍾意吊幼齒的話,咁呢位"污糟辣撻小甜甜"都應

該o啱你地架!

P.S.大家記住,Happy帶袋,如果唔係就好易中"牛奶公司"架啦!

升級  59.25%

三星會員

畢仔今次自己幫自己吹咩咩,味道正唔正。

升級  1.48%

二星會員

樣就麻麻, 又咁多野唔肯, 竟然有85分...不如娶左佢啦

升級  97.04%

二星會員

发现你一个星期去一次哦,都几有规律哦。
我不帅的,不要爱我

升級  73.33%

一星會員

扖就扖D,不個都幾純喎!

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

我離咁遠都

聞到自己碌--有陣味 ,佢竟然真係一野就含住我個尻頭係咁啜喎,仲
啜到鬼死咁大力同埋鬼死咁大聲添……………….

我一路插一路同佢打茄輪一路揸波,唔知點解
我同佢打茄輪果陣,覺得  佢個咀比起同我吹蕭之前好味左好多喎  ,呢
種感覺真係一流呀!

師兄,你嘅"口"味,令我五體投地 呀!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  6.67%

一星會員

几五错甘哦!!!

升級  90.92%

三星會員

髮現你一个星期去一次哦,都几有规律哦。
brucechueng 發表於 2009-11-17 18:37

喂,你係咪差人黎架?死啦.....

我嘅犯罪手法比你偵破左添!!

升級  36.75%

三星會員

not too bad