winning11

查看: 12114|回復: 28

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 超級扒王之王

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 超級扒王之王

日期 : 星期六

時間 : 凌晨 12點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 奇奇 (自稱十八歲嘅茂明妹)

上次去水圍吊左個"團團",雖然佢嘅服務態度都好好,不過

就硬係覺得好唔抵吊咁囉,咁一般嘅貨色,去新乜村果邊洗

一百蚊已經大把啦,橫掂都係o各,不如就去新乜村啦,慳

返五十蚊人仔都好架,就咁話啦,今次一於去吊平西!

由於我過左界之後,就同皇崗小矮人一齊食晚飯,所以去到

新乜村果陣都已經係夜晚十一點幾o勒,我問媽咪咁夜仲有

冇 d 廿歲樓下嘅女咁啦,呢個媽一樣係諗都唔使諗就即刻

大聲聲咁同我講:"有!企係你隔離咪有件囉...",我望一望,

哇...真係廿歲樓下喎...不過就好扒囉,個樣仲好似有些少

智障咁添,真係望多眼都唔係好敢果隻,我問媽咪:"請問有

冇 d 靚 d 架?個媽咪就話:"吓...家下半夜十二點啦喎,

好多女都收晒工架啦,最靚係佢架啦!",唉...真係吊又唔係,

唔吊仲冇得吊添,好又一餐,唔好又一餐,或者樣衰好服務呢...

件女知道我肯上鐘之後就接左媽咪比佢果條鎖匙,仆倒去開

大閘o勒,條女帶左我入屋之後,就拿拿臨坐係張床上面笑到

見牙唔見眼...

佢笑起上黎個樣衰到呢,真係見到都想嘔呀!不過...吊豬扒

都可算係人生嘅一大自我挑戰黎嘅,好又試下...唔好又試下...

咁樣可以警惕住自己,幸福唔係必然嘅,我除緊衫果陣就順便

問佢:"喂,妳叫乜名呀?",條豬扒就話:"我叫"奇奇",係奇怪

果個奇喎!"個樣生得咁奇怪,真係冇改錯名呀...

我再問佢:"咁妳貴庾?邊度人屎呀?",佢就答:"我剛剛夠十八

歲,係茂明黎嘅","奇奇"睇起上黎頂多1.5米,要高度冇高度,

皮膚冇留意,因為冇興趣知,冇波,兩粒 Lins 好啡,西毛唔多...

我同佢去沖涼,各有各沖,自己搞掂果隻,沖完涼就一齊返入

房開工,我今次第一時間自己瞓低先,真係乜都唔想啜,我呢

一刻只係希望佢有意想不到嘅服務,我就合埋雙眼搞掂算

o勒,"奇奇"佢叫我起身帶袋,跟住要我係上面吊佢喎,我叫佢

吹左先啦,佢竟然同我講佢唔吹架喎,快 d 吹啦妳!成口蛀

牙我都未嫌妳呀,拿拿臨快 d 吹硬我,硬左就拿拿臨吊到出

野,出咗野就大家都可以走,佢聽到之後,可能覺得我講得好

有道理,所以就一邊傻笑一邊吹,唉...人吹妳吹,吹都吹得衰

過人嘅,輕觸式果種...結果我要運用埋幻想力先至識硬呀...

硬左啦...快 d 帶袋呀...妳仲唔瞓低!"奇奇"好開心咁瞓咗

係床上面,我帶好個袋之後就揸住碌野,對好個位之後,就一

野隊入去佢隻西果度o勒,佢條西隧嘅緊窄度非常之高喎,

正常o丫...佢咁扒...有生意咩,唔生蜘蛛網咪好彩囉!

我吊下吊下...望住佢個死人樣,真係有 d 唔開胃呀,不如

狗仔啦!我叫"奇奇"棟高個屎忽,跟住我就跪係張床度,快快

脆脆隧返條入去先,費事一陣軟左嘅話就真係大鑊啦...

我雙手揸住佢對微波,條腰就係咁揪插,我吊吊下...突然覺

得碌野硬返好多喎...點解呢?啊...我知啦...原來用狗仔式

呢招睇唔到佢個死人樣呀,由佢背脊呢個角度去睇佢,都冇

乜點o丫,OK 架喎...我咁講野係咪好仆街呢?!(·)既然

佢冇乜特別服務嘅話,我都唔想拖落去o勒,我好冇癮咁狂插

多廿幾下,就咁爆晒出黎算啦...

爆完就去沖涼囉,依然係自己同自己沖,沖完涼,換好衫之後,

又係畀錢嘅時候o勒,費用一百蚊,唔比貼士呀!比完錢之後

我都仆到咁開門走啦...哼!

總結 :  

"奇奇"相頭出奇地醜,豬扒我吊過唔少,佢都可算係超級扒王

之王o勒,佢仲係扒得黎冇服務添,副架生又唔得,唯一係條西

隧夠窄囉,一百蚊咁嘅價錢比多佢啦,我比"奇奇"佢40分,

果60分全部都係因為佢個 look 而扣嘅!老實講...我忍辱負重,

難為自己,都係為左影呢件豬扒個樣返黎比大家睇下架咋,

如果我唔幫襯佢嘅話,大家又邊有可能見識到件咁筍嘅野呢,

原來咁嘅嘜頭都可以出黎做雞嘅,真係問你死未呀!話時話...

我發誓唔會再為你地廣大嘅讀者作出第二次無謂嘅犧牲,

真係受唔住啦,諗起都想嘔呀...(-_-)"

若果閣下鍾意性侵犯 d 貌似智障人仕嘅女性的話,我強烈

推薦"奇奇"比你地,佢必定可以滿足到你地嘅獸慾呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  22.96%

二星會員

偉大o既犧牲~ching好野!!!

升級  59.25%

三星會員

犀利,越來越無品,智障人士都上房!淡水友快車你老友幾Q。

升級  23.33%

二星會員

同意楼上师兄既讲法,100文系敢上下架罗

升級  30.75%

三星會員

阿畢吔扒都差不多係指定动作,又何足掛齒呢!

升級  59.33%

三星會員

阿畢好 ! 偉大呀
食神

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
畢大俠依然英勇
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

或者幫襯果個原始人妓女嘅人

係人類學系研究院嘅研生呢?
審判日將至,我們無一幸免...

升級  89.63%

二星會員

for the photo, the girl seems ok, only $100 what you want

升級  3.17%

三星會員

點算扒呀??同你咁襯
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
仆你個街,死--咗去邊呀

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
勝哥就是幾個月冇比我吊
個patpat好--痕呀
佢是特登引我吊佢架
你咁多事把--呀

升級  3.17%

三星會員

冇錢Happy又冇錢賭馬
冇面見妳地呀
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  3.17%

三星會員

我依家好撚單呀
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  3.17%

三星會員

成班仆街死撚左去邊呀?
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
勝姐
你好悶呀
使唔使我吊你

升級  97.04%

二星會員

大腾系女仔黎嘎,发张玉照卑大家睇下。
我不帅的,不要爱我

升級  3.17%

三星會員

請我一齊去Happy出火就得嘞
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  3.17%

三星會員

我唔係女
我係鐘意女唧 :
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關