winning11

查看: 9893|回復: 14

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 都算 OK 嘅團團

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 都算 OK 嘅團團

日期 : 星期五

時間 : 晚上 9點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 團團 (我估起碼廿歲嘅廣西妹)

其實Happy嘅野,我覺得去十次,起碼有五次都唔好玩嘅,

既然唔好玩,點解仲要成日去呢?就係有時撞到 d 好玩

嘅女咁先至死o丫嘛,搞到我成日都有幻想,憧景住今次

會有運行遇到好野,最抵死嘅就係價錢平呀,咁就抱住

今次唔好咪下次囉咁嘅心態,所以每次玩得唔開心,過

幾日又想去碰過運氣,情形就好似 d 賭仔曾經贏過一兩

次錢,後來再賭就輸到甩褲都要再去賭過,無他架...

就係出於同一心理之嘛,自己不斷同自己講:今次冇咁

黑仔架啦!咁大家都應該好明白我點解成日出埋 d 唔

開心嘅報告,都仲要去Happy啦...

我今日去到水圍,一見到個媽咪我就黑撚起塊面咁對住

佢,佢當然知道發生乜野事啦,上次介紹件咁仆野嘅女

同我過夜,今次比個機會妳將功贖罪,妳今次再整件垃圾

比我嘅話,我就罰妳個打靶停賽,哼!

媽咪依起棚死人牙對住我講,話今次介紹條正女比我吊,

一定包我滿意喎,佢拿拿臨比左支"冰紅茶"我飲,然後比

條鎖匙我叫我自己上樓,佢話條女已經係樓上 Stand-by,

呢條女嘅服務一定好,因為條女係直接跟佢嘅,佢會千叮

萬囑條女加多兩錢肉緊,如果我今次仲有投訴的話,必定

扎條女棍咁喎,咁我就即管上樓睇下點...

我打開度門入到屋,望下個廳...都冇人嘅,再裝下個房入面,

原來條女已經坐左係張床上面,個媽咪真係冇吹水,條女真

係 Stand-by 緊架喎,我見到條女個嘜頭都係一般咋喎,靚

女就肯定唔算架o勒,但係整體黎講都可以嘅,當我係度諗緊

吊唔吊佢好嘅時候,條女問我:"點呀?我都坐左係張床上面

咯,就咁啦!",咁我就答佢:"睇落都可以嘅,算啦,就妳啦...",

聽落我嘅語氣好似有些少勉為其難咁,其實我個心入面都

唔係咁諗嘅,佢聽到我話肯吊佢之後,就笑淫淫咁企起身除

衫o勒,佢一企起身之後,我就發現條女都有黎 d 高度架喎,

高高瘦瘦,手長腳長咁,唔...o岩晒我!

我地除晒衫褲之後就去沖涼,我地一路沖涼就當然係一路

傾偈啦,係談話嘅過程當中,佢話比我知佢叫"團團",係廣

西人,但係幾多歲就死都唔肯講o勒,我睇佢應該廿歲左右

啦,身高大約五呎三四,冇乜波,頂多30c,兩粒野好黑,但係

腰短腳長,個身型就非常好,佢侍浴方面都合格,幫我沖下

身,洗下碌尻咁啦...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

沖完涼就返入房開工,我叫"團團"瞓底先,然後我就爬上床,

我想試下可唔可以同佢打茄輪啦,點知...佢第一時間拎開

塊面,有冇搞錯呀,又話佢嘅服一定會好好嘅,不過打茄輪呢

樣野唔係條條女都接受到嘅,亦都唔係3味服務範圍以內嘅

事,算妳好彩...呢 Part 唔同妳計!咁揸下對波,啜下粒 Lin

得啦掛...咁呢辮 Standard 野佢都冇詐型,既然冇得打茄

輪,我就搏晒老命咁又揸又啜,都攪左成五六分鐘呀,跟住

我就開始向下賴落去,一直賴到佢對大脾,我就突然伸條利

去賴佢隻蟹一野,"團團"完全冇反抗喎,咁至係架嘛,我見佢

肯比隻撻我賴,咁我就施展混我生平嘅絕學,分別有:界,撩,

鑽,磨,而"團團"就不斷係度呻吟,我估我都賴左成十分八分

鐘撻呀,條利好辛苦啦...唔賴啦...

我瞓係張床上面,"團團"即時彈起身,跟住趴左係我兩隻腳

嘅中間幫我含,"團團"佢含呢 Part 真係好一般,一黎就

將我條賓周放入個口度啜,完全冇運用到佢條利去撩下我個

尻頭嘅,不過佢個咀嘅吸力都唔錯,都算啜得幾有力水咁啦,

佢啜左兩分鐘左右就幫我帶袋o勒,幫好個袋之後就騎上黎

做觀音,我兩隻手揸住佢對波仔,而佢就一野一野咁坐落黎,

佢一直咁坐...都坐左成五六分鐘架,我覺得係時候轉下花式

咁囉,我叫佢起身做狗仔,佢即時彈起身,然後就棟高個籮友

等我插喎,當我揸住碌野準備插入去嘅時候...可怕嘅事就發

生左啦...就係我碌野突然軟左!有冇搞錯呀,點解會咁架...

"團團"知道我軟左之後,佢就好溫柔咁叫我瞓低,仲同我講

唔好心急,等佢用手幫我整返硬碌野咁喎,由於佢嘅態度非

常好,令我係毫無壓力嘅情況底下硬返,我趁住碌野仲識硬,

就拿拿臨叫佢瞓低,等我用我最鍾意嘅傳教士式黎結束我地

嘅交易,我隊左條野入佢條西隧之後,唔使幾秒鐘...我又感

覺到碌野有些少軟o勒,死啦...咩事呀...我趁碌野仲未軟得

晒,就發力咁狂插佢,我插左大約二三十下左右就出野o勒,

出到野都算好彩啦...

出咗野就去沖涼啦,沖完涼,換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,

百五蚊費用,唔比打茄輪就當然冇貼士啦,點知"團團"話可唔

可以比八蚊佢,想有個好意頭咁喎,邊有八蚊散子o者,算啦...

見妳除左唔比打茄輪之外,其他樣樣都肯做,就比十蚊貼士妳

啦,哼!

總結 :  

"團團"相頭勁一般,但係服務態度都算 OK,副架生都仲幾新淨,

除左唔肯同我打茄輪之外,其他都冇扭我計,我比"團團"佢75

分,有10分扣佢唔肯打茄輪,有10分扣佢合唔識用條利撩我

個尻頭,另外有5分扣佢要我比八蚊佢,加起上黎咪總共扣左25

分囉...我諗應該都冇下次架o勒!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  45.19%

二星會員

左又扣, 右又扣, 要你比意頭8元都要扣, 冇波又唔扣, 是我就扣20分

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

我地除晒衫褲之後就去沖涼,我地一路沖涼就當然係一路

傾計啦,係談話既過程當中,佢話比我知佢叫"團團",係廣

西人,但係幾多歲就死都唔肯講o勒,我睇佢應該廿歲左右

啦,身高大約五呎三四,冇乜波,頂多30c,兩粒野好黑,但係

腰短腳長,個身型就非常好,佢侍浴方面都合格,幫我沖下

身,洗下碌尻咁啦...

30C ⊙⊙係身薄波挺嗰只喎 !!仲話細 ??!
我就肯定收貨嘞!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  1.48%

二星會員

終於肯帶套喇

升級  90.92%

三星會員

多謝大家嘅捧場!!

升級  23.33%

二星會員

咀咀,好拎期待你既下一次报告!

升級  18.52%

二星會員

ok la 30c 仲想點??

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 八蚊一定給囡囡.

升級  20.37%

二星會員

畢兄發軟蹄

升級  80%

一星會員

ok la ok la 30c 仲想點??
----

升級  6.67%

一星會員

你就好啦.出去玩十次都有几次好玩.我出去玩咁
多次都无次會有運行.真无忍

升級  59.25%

三星會員

畢仔,你越來越有資格走去食蛋殼!不如去鴨店兼職。

升級  59.33%

三星會員

畢兄 , 比上次果件還豬喎
但都謝你分享
食神

升級  36.75%

三星會員

香密湖玩賽車