winning11

查看: 7704|回復: 6

[mncmncmc報告] 單人匹馬到 CP/美寶

升級  0%

二星會員

第一次自己上去, 第一次感到BG高潮, 第一次去美bo.

1715  灣仔上車
2000  到達cp匯美巴士站 (又塞車, 又有壞車. 時間唔啱)
2020  打的到美bo, 坐響房等緊個女經理, 門半開
2023  開始唔內煩, 聽到出面好多好多高跟行過, 隨之出門口望下喇
2024  已經見到幾班bg行過, 因為太留意佢地d樣同身材同佢地又行得都幾快嘅關係, 睇唔到d No.
2026  同個幾友善嘅女經理 (都幾出名) 睇完頭一轉3個, 已經有睇啱 (幾cute, 大波), 經理mark底左
2027  第2轉3個入嚟, 一個啱 (高,大波) . 第3轉4個入嚟無個啱. 第4轉3個入嚟, 2個啱(後生長發)(cute, 高)
2030  經理太忙, 行開左. 我沖出走廊繼續8掛. 見到對面房3個走出黎, 2個又高又長發, 係細少少波姐
2032  俾經理趕返入房, 佢話: “d囡囡返到入房之後係咁讚你可愛, 佢地好多都話想見下你.” 之後開始聽到出便好嘈喇
2034  成廿幾, 差不多三十個bg如貫入場之後分別介紹自己, 有成80%我都覺得幾好, 花多眼亂, 真係揀唔到… (第一次甘多人一齊叫我, 感覺好似一個老師帶住一班學生甘. 多謝經理)
2036  幾經努力後, 最後揀剩2個仙子級b牌, 都係長發+170以上, 其他同學就放學喇. 經理不停推薦雙飛(500+500x90%=900),不過同時我又覺得2個仙子一齊又多得滯, 所以都係留底左鬈發仙子!^@
2040  吹左陣水, 開始除3(少左期待嘅脫衣舞/lapdance, 不過人太靚喇, 算), 之後報鍾(有c兄話呢度沖左涼先報鐘, 各位c兄不妨問下經理)
2042  除埋我果d, 問我想沖涼先定咩咩先, 我梗係話咩咩先啦. (你咁䚍, 你未除3我已經想搞你喇) 之後我沖前車佢, 無耐就推我上床, o係我上面車我, 一路再繼續咀我lin, 到細佬. 期間最殺食係佢眼神, 電死左, 又啜下, 又望下, 又瀨下, 又再望下. 吹功一流
2050  甘上下可能bg見累, 問我做唔做. 我梗做啦, 不過我要瞓底響受, 佢就o係上面係咁un, 條水蛇腰都唔錯, 期間又不停甘電我, 大玩收音機, 如果唔係bg叫聲一般, 早就出咗. 再轉幾個姿世, 出咗
2200  吹水, 回氣, 陪養感情. 繼續俾佢電, 同佢車, 一電我就車你
2220  沖涼(擦背, 波推, 妹推, 有驚喜不過唔夠落力. 都係果句, 你靚晒, 算)
2040  普通東莞式(咖啡杯, 龍鑽, 無玩我腳止, 無乜驚喜)
2045  用口帶套, +c物, 反反覆覆轉動作, 都仲係被電中, 感覺唔錯
  推推下車, 感覺到妹妹有熱力傳出黎, 之後收得好緊好緊, 我唸佢到高潮喇! (不過可能怕羞又好, 乜都好, 叫聲都仲未夠迷人) 再推多幾下我都出埋喇… 之後再沖涼, 蓍3走人, 人仔500+tips
2307  搭美bo車去火車站趕尾班車
2326  尾班和諧號, 人仔40
2355  唔想辛苦自己飛莽過關, 深圳車站打的去皇岡
0015  到左皇岡關口附近一間sauna. 擦背0+tips, 修腳38+tips, 中式118+tips = 268. 甘嘅價錢, 硬件較差, 軟件算合理. 唔會再因為近關口再去!

升級  78.58%

三星會員

".........同個幾友善嘅女經理 (都幾出名)......."
係唔係姓李果個友倩女經理呀.
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  89.63%

二星會員

用不用成千人仔.

升級  1.48%

二星會員

嘩, 好詳細啊

升級  59.25%

三星會員

CHING.多謝包膠,欠相?

升級  9.26%