winning11

查看: 7219|回復: 6

[mncmncmc報告] CP/禦信 靚模

升級  0%

二星會員

囡囡NO:3xx
靚女度:90分 (囡囡今日雖然係素顏,但係果種氣質殺哂)
身材凹凸度: 80分 (少女身材,但係算合理,超級pink lin)
開放度: 我唔識評分, 因為好似自己條女一樣咁好feel
好玩度: 爆哂燈

見到囡囡個樣果一刻開始,我就決定左一定要將囡囡果份清純同氣質影出黎同大家分享,坦白講,以囡囡既相頭係邊個場都會紅,D場就更加難搵到呢D貨色,難怪金槍人咁樣講,我一口氣影左30分鐘,時間係長D但係我覺得值得,剩番個半鐘我都絕無浪費.

沖涼:囡囡全程服務,非常細心,當我坐係張紅凳上面既時候,有衝動拉佢埋黎就地正法.....
Q1:抱住囡囡上床 >>>> 情侶車 >>>> 再黎個互動69 >>>> 上馬
我無要求囡囡攪果D複雜野,因為咁樣反而破壞左個氣氛,基本上由上床果一刻開始就已經當左佢係條女一樣,首先聲明如果CHING係追求100%DG式的話,呢個囡囡未必係首選,但係追求感覺的話我就百分百推薦,而且囡囡係吹奏方面會比到我一種佢唔似係職業女性,細細咀嚼不特止,佢仲好似要成條質哂入口先肯罷休既感覺,好有HEART!雖然佢口技一般但我就已經硬到PK,去到唔入洞都唔得既地步,囡囡初初水份一般,我都好驚整痛佢,經過我溫柔咁“對待”之後就已經之暢通無阻!當轉入最後直路時,囡囡既叫聲都係清純過人既,老實講如果唔係大佢一大截的話,分分鐘沉船!
Q2:沖涼 >>>> 睇相 >>>> 互相搜身 >>>> 再上馬
攪完野就梗係要沖涼啦,跟住同囡囡一齊睇相,我有將D相SEND番比佢,原來囡囡手機裡面超多相,我就揀左一張要佢SEND比我,傾下傾下唔夠15分鐘我已經回氣(好少咁快),當然囡囡係扒係度而我就係佢上面作出挑釁行為,無計啦,囡囡比到feel我嘛,當我feel到佢又再次ready之後,我又再一次進入佢,呢一Q唔洗太複雜,簡簡單單邊車邊拮好快又再爆多一鑊.

總結: 以囡囡既條件氣質,係D場真係少見,佢雖然無28咁火辣,但係氣質真係殺哂,我比佢接近滿分!

升級  1.48%

二星會員

no photo, 90分

升級  1.85%

二星會員

如果有埋相睇就好啦

升級  1.85%

二星會員

any photo here .....

升級  43.33%

一星會員

have pic to see ma?
lk

升級  43.33%

一星會員

3 XX sin ....??

升級  60%

一星會員

很棒喔~~呵呵!!!