winning11

查看: 12912|回復: 22

[nim888報告] CP/美寶 體驗Super Model

升級  47.41%

二星會員

轉LY的貼過來與大家分享一下,希望大家喜歡

最近廣州YD一個多月以來真是冇淡好食,連MZ,QT場都難以找到一間較放心一點的,想到接下來60大慶後又要舉辦亞運,真是打算移民DG算了...週末同D朋友去北京路掃貨時見到眾多清涼美女,搞到自己都慾火攻心一發不可收拾,連喝兩罐王老吉都無補於事,真係治標又不治本,睇黎呢次真係要去次DG下一下真火先得

睇過美寶最近又更新了製服誘惑,更新速度之快真是令人佩服,在此先贊一個,希望以後再接再厲,因為我們都喜歡保持新鮮感,看廣告照片可以看到號碼,經過綜合評定後先抄下幾個中意號碼,稍後再到現場後再仔細考究一翻,其實後來到現場選囡囡時已不記得拿出已準備好的作業,直接憑著感覺去了,鑑於考慮週末可能各路LY會比較多,我選擇咗禮拜一出動,透過一師兄獲得其相熟的周副理電話,先book好房,下午請咗兩個鐘假出發CP,達到美寶時已4點幾,今天選擇時間都算合適,此時也LY不算太多

見過周經理後就帶我入到炮房揀囡囡,其間就在走廊都見到幾個行過的波霸護士同模特,即刻起曬火,要求快D上囡囡,第一round看了幾個新制服的砲兵囡囡,感覺96#白白淨淨QQ地,相頭OK,都幾可愛,條腿又夠直,先hold住先,要求再上一批,呢批制服好像系紫色才女,其間見到個135#囡囡系咁對住我咪咪笑,而且睇落都唔差啵,又係白白淨淨苗條型,對波都夠大下,不同96#之處就係比較有女人味D,夠姣,OK,又先hold住你先,還未見過model要求再上model級,呢個副理都算唔錯,識得幫我做筆記,mark底我喜好既類型,方便幫我下次留返一D我既型,囡囡都上得夠快,可能今日人冇咁多掛,上來的模特系唔一樣,比較高挑,呢套服裝系廣告入便都仲還未見過,可能又換咗一套新制服,第三round模特就有三個岩我眼緣,80#同288#都好有氣質,一點風塵味都冇,如果又著上空姐制服既話應該都有模有樣,80#身材比例同相頭都OK,288#好有古典美,標準黃蜂腰,身高最高,最緊要個PP夠翹,我估巨柔潤性應該唔錯,再睇落33#都算幾有肉感,對波波都大,雙腿一D都唔粗,腿型都幾好睇,綜合評定呢5個JS,皇冠最終落咗系288#度,哈哈因為咁大個仔都未上過咁高,身型比較掂既女仔,男人係要留返D唔錯既經歷同回憶先得...

揀好囡囡後就喇喇林開工,忍咗咁耐點都要一砲長鳴先得,288#都幾識得調情下,系誘惑既音樂下跳咗一陣極具挑逗的YW,之後過來同我慢慢解衣進入主題...此時此刻的我心中已不能控制於自我,看著這誘人的身段我已開始上下其手,觸碰著每一處我想達到的地方,皮膚真係好滑好滑,我以最快的速度將巨既制服除去,我發覺囡囡雙腿夠白又夠修長,睇到我支野都硬曬,過足手癮就要開砲先得,由於見到囡囡PP夠翹,第一Q就抱住巨系牆邊使用後入式,雖然囡囡著住對鞋都比我高咗一截,但咁先有征服感,睇住囡囡又圓又大又翹既PP不用一刻鐘時間我就抱住囡囡發射咗第一Q,囡囡幫我清理完之後就教水幫我沖涼(偷偷影咗幾張),真係越睇就越有氣質,順便叫囡囡我幫我開開蒸氣蒸返下先得,等巨鋪好水床後繼續水床服務,288#都幾好傾下,性格夠直爽,原來巨岩到美寶冇幾耐,來自東北,以前系北京做銷售,現先下海到咗DG,再睇落又有幾分"高級女祕書"既feel,不過咁既質數係wns可能要叫價900先有,傾住傾住水床多個環節搞掂,又翻到咗炮床.

囡囡著翻返對網襪,腿型更加明顯現眼,原來呢個系美寶特色,今日又大飽眼福,之後巨打開包包拎咗個色仔同我玩遊戲,雖然身材高挑但都小鳥伊咁附系我身邊,因為有D道具唔係太感興趣所以pass咗,雖然囡囡系model級但服務一D都唔馬虎,瀨完手指又瀨腳指,DL都幾舒服,睇住快鏡巨同我服務真係好enjoy,經過慢遊,吸皮,刮沙等環節後體力已逐漸回升,等囡囡的"套餐"用完後我馬上要求再次開波,見囡囡PP咁翹我要巨直接扒系張床度俾我撕爛咗對襪後就係後面長驅直入,直倒黃龍,第二Q點都要比第一Q要玩耐D先得,騎住囡囡做咗一陣又換過側躺式,又掛燒鵝比,老漢推車,大家都大汗淋漓,但係細佬都仲系咁精神,跟住我就要囡囡坐上黎,最後就俾巨坐到暴,真係舒服曬,囡囡過黎幫我松下骨時間就到咗,真係快樂不知時間過,快樂既同時我都唔會忘記同大家分享一下,所以我見囡囡同我又咁好傾,系我多次哀求下,叫巨比我影咗D no face相,巨話一定唔可以影到正面咁就OK,其中有幾張睇到都爆血管...

收工後開門個周經理就已系門外等候,跟住一同到大廳賣單擺底6張人仔就回程,囡囡挽住我送到門口say goodbay後先走,旁邊有D師兄見到我囡囡後回頭率都幾高下,不過囡囡身材的確係搶眼咗D,我下次有可能都仲會點巨鐘,最近睇見好多師兄都沉咗船中意咗JS,希望我唔好成為其中一員,我只係想留J不留情...

升級  78.58%

三星會員

囡囡的身形都幾高挑,
線條幾好呀,
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  78.58%

三星會員

唔出奇呀,果鞭刀冇人識我.騎騎
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  20.5%

三星會員

囡囡好正啊,頂呀!

升級  30%

一星會員

最後pat pat抬起個張...充血了...god....!!!

升級  77.78%

二星會員

很想去玩

升級  70%

一星會員

哇,羡慕啊啊啊,我下個禮拜就去!!

升級  47.78%

二星會員

this has been the best post for the past several months cuz u took so many photos

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

算啦!唔好咁奄尖!
有幾個場 : MB, LTL....日日都有人交貼,唔恨得咁多
WET 仔 == 單拖探險家

升級  34.44%

二星會員

女女身材好正。。。。。。。。

升級  70%

一星會員

quite tall but bigger balls wil make her perfect.....

升級  70%

一星會員

quite tall but bigger balls wil make her perfect.....

升級  47.78%

二星會員

這個JS的身材我很喜歡
瘦瘦的

升級  56.67%

一星會員

咁樣玩要幾錢,又有冇師兄去過海霞玩過呀!

升級  9.26%

二星會員

看了美女在前~~一定即上她

升級  14.44%

二星會員

how much? repped for a good post!

升級  26.3%

二星會員

頂!條女的身材索到爆!看見都流口水...........
HAVE A SEXY DAY!

升級  53.33%

一星會員

288 really good wor

升級  3.33%

二星會員

最后一张劲爆啊

升級  0.37%

二星會員

的圖真係几好喎