winning11

查看: 5407|回復: 7

[anticsl報告] 骨運否極泰來之一 CP/美寶

升級  40%

二星會員

好Q耐無寫過包告今日見幾得閒就出個<骨運否極泰來>3步曲大家消閒
事先聲明,因為自己諗住有下文,所有NO不作公開,大家唔好問啦,費事咁多老襟啦

事源於一個月前,因為成8個月無去SN開大,咪去MB探太經理囉,
0個日TUE 16:00去到MB,0個時做熄緊燈,但係D人多能到呢
花街揀女啦,0個日唔知做咩,D女好能順眼,是但都揀到,咁就揀左個食樣均稱0嘅女啦
惡夢~~ ,樣得,身材OK,但你service唔能掂,基本上我一開波比我--完野20分鐘後,我軟足個幾鐘 ,算啦唔詳細講,唔係今次重點,不過係開始懷疑自己唔得......男人最痛

心情DOWN左2個星期,--丫,0係0個到跌底,0係0個到起返身
2星期後,再戰MB,今次又係TUE,18:00到,又花街,今次決心要揀件乳牛,穩陣D
去到仆街,今次D女完全唔得,問經理,全部0係晒到,其他上緊鐘,今次完了,第一次成村人揀到包尾我都揀唔到
其間又條睇得下0嘅乳牛黎,又唔夠人手快,最後我叫D女返技C房,諗緊今次點死
0啱0啱又條好細粒0嘅女落中,經理又推,平時一定唔會揀,不過今日無晒心機是Q旦

點知..............入到房個技C 0 啱0啱落鐘,驚佢未回氣,點知佢服務態度超GOOD
最緊要係笑容滿面,我開始覺得自己食屎食著豆
先黎一Q,吹得係OK,好靈活,有勤力,唔叫佢唔放口,吹完無話即刻吐口水0個D衰野
坐上黎,騎師黎,自己黎,我由瞓0係到,到坐0係到騎在我有身以黎最耐一次,因為同佢體位夾,好C服
跟住其他姿勢爆左

跟住用吹氣水床做服務(我本人喜歡多過手術水床,因此條女真係成個可以坐上黎),古靈精怪服務走晒
留返D波推呀,妹妹磨9呀,因為係吹氣床,D位夠闊,佢成個人同我好多身體接觸
奇蹟出現,佢史無前例咁快回氣,上套又黎,因為大家擦左牙,我唔理咁我車住,又女上
玩左2個字,條女話凍,返床再黎,詳細唔講啦,不過我第一次完2Q重有半個鐘剩

條女攪我想第3次,我個人唔鍾意咁辛苦,叫D野食傾下計好過,順便溝下佢
抄左牌,囉埋Q,約左佢休息去深圳玩一DAY
真係唔滾唔知身體好

不過骨運真係GOOD呀,條女0係床上好夾我,我會諗諗計,攪攪佢

升級  40.08%

三星會員

唔滾唔知身體好 agreed !!

升級  40%

二星會員

我今次先體驗到,之前唔覺咖
之前無咩比較

升級  1.48%

二星會員

我有位朋友尋日去左MB, 佢用手機影左張相.  我睇過, 真係幾靚, 好清純, 高挑, 又冇G味... MB... 耐唔耐都有好野

升級  3.33%

三星會員

請問MB即是那一間, 我也想去試試

升級  93.33%

一星會員

wanna to see............

升級  80%

一星會員

桑拿妹都約出去

升級  60%

一星會員

好野!!萬歲!!