winning11

查看: 4640|回復: 3

[mncmncmc報告] 福田"預全"之旅

升級  0%

二星會員

大家有睇開我的報告嘅朋友都知道,小弟唔係好嘢唔推介,繼上次的中出經歷後,今次又俾我食到好嘢  

今次去的地方,是位於深圳福田區的"預全",地方比較近,由羅湖坐的士去,約5-10分鐘車程,非常就腳;可惜房間比較細,浴室沒有水床,只有一張洗底櫈。

今次由朋友介紹,第一次去,心中已有推介No.,不過一向心多的我,當然要自己睇下女先啦;經理分兩次帶女入房,每次約有10條女,第一次已見到朋友推介的囡囡,細細粒,但胸前極之偉大,樣就一般啦,B牌,於是mark住先;跟住笫二輪,一入嚟笫一個,嘩...不得了,堪稱廟細燈籠大,個子算高,樣...成個明星咁,原來A牌,不過照嚟,二話不說,即mark。

先幫我除衫除鞋,跟住佢自己除,一除先知咩叫葫蘆身形,咩叫吊鐘波,咩叫玲瓏浮凸,總之講樣講身材,三個字,邊三個?"無得輸"。再講服務,都係三個字,邊三個?"無得彈",侍浴十分細心,問我想坐定企,洗完後玩水中簫,玩玩下又問我想唔想口爆,如火如荼仲要問?我坐喺度,佢就"跪喺度吹,我兩隻手當然好唔得閒咁狂搓佢對吊鐘波啦,第一嘢就係喺咁嘅情況下出咗,出咗後,佢仲唅住我篤痰豎起隻大姆指,於是我一邊回味,一邊豎起我隻大姆指回敬返佢

好,見大家咁支持我,喺我繼續第二part前,先補充少少資料先:

1) B牌=$428,A牌=$478,兩者當然已包房錢
2) 間場喺巴丁街,名就不作透露啦
3) 囡囡不懂廣東話,只會說國語及有限度英文
4) 囡囡某角度像柴崎幸,某角度像Kama

升級  1.48%

二星會員

角度像柴崎幸,某角度像Kama, 兩個差好遠啊

升級  18.52%

二星會員

thanks your perfect report and hope i can enjoy too.
Let me to try try sin

升級  29.26%

二星會員

呢間埸初頭試過,但軟硬件都麻麻。