winning11

查看: 29791|回復: 38

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 甜甜可樂妹

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 甜甜可樂妹

日期 : 星期日

時間 : 晚上 10點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 可樂 (自稱十八歲既河南妹)

早排去水圍吊左個"惠蘭",雖然佢既服務態度都好好,不過

點都係覺得佢既年紀大左些少,成二十歲喎!我始終都係比

較鍾情 d 十八歲左右既靚妹仔,於是今日去到水圍果陣我

就問媽咪有冇 d 廿歲樓下既女啦,我一講完之後,個媽咪

諗都唔洗諗就即刻大撚聲聲咁同我講:"有!你上樓等一陣,

我去拖條女過黎比你睇下,好唔好?",我當然話好啦,上左

樓...坐左陣...突然有人用鎖匙開門喎,當度門一打開...

哇...正呀!係我最鍾意既靚妹仔呀!條靚妹仔仲問我:"老

細,o岩唔o岩呀?",我即刻答:"連妳都唔o岩既話,仲有可能

揀到女咩?入黎啦!",條靚妹仔聽到之後就笑笑口咁柵門

o勒...

我拖住條女隻手仔行入房,我順便問佢:"喂,妳叫乜名呀?",

條靚妹就話:"我叫可樂,你睇唔到我件 Tee 上面都寫住我

個名架咩?",我望一望佢條衫,咦!係喎...真係可樂喎...

我再問:"咁妳幾多歲呀?邊度黎架?",佢就答:"我剛剛夠十

八歲,係河南黎既...",怪唔得佢既煲冬瓜咁標準啦,入到房

之後我地就各自除衫o勒,可樂妹睇起上黎都應該有1.67

米,高度方面都唔錯,皮膚又白又滑,不過...佢一剝光豬之

後...我就發現佢冇乜波o勒,頂多30b,其實我都預左,靚妹

係咁架啦,我唔 Mind 喎,起碼佢兩粒 Lins 夠 Pink,西毛

唔多,一陣等哥哥睇下妳隻 Gap Gap 夠唔夠 Pink 先咋,

嘿嘿...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面好求其架,係咁依幫我洗下

個尻頭就算數...沖完涼就返入房開工,我叫可樂妹瞓底

先,然後我就爬上床,我想試下可唔可以同佢打茄輪啦,點

知...The answer is NO!唉...算啦,唔好勉強人地啦,佢

仲細,唔識欣賞我啫,既然唔肯打茄輪,咁我就搏晒命咁

又渣又啜佢對好 Pink嘅波仔,冇得打茄輪喎,我仲唔搏

晒老命渣返夠本呀,哼!我又渣又啜咁攪左兩三分鐘左右之

後,我就開始向下賴落去,一直賴到佢對大脾附近,我就突

然伸個頭去賴佢隻蟹,可樂妹好順灘咁任我賴,一 d 都冇

反抗喎,我見到佢隻蟹嫩得好緊要,勁 Pink 果隻,而且味

道仲好清甜下添,可惜嘅...就係可樂妹竟然毫無反應,當

我賴得好投入之際,我突然覺得好似有 d 乜野唔對路咁

嘅...但係又講唔出係乜喎,我一路賴一路望下可樂妹啦,

唔望由自可,一望我就知到乜野唔對路o勒,原來可樂妹一

直係度擔天望地,一 d 反應都唔比我,好似啞左咁係度玩

手指甲,喂...妳真定假架,我賴緊妳隻蟹喎,我用條利撩

緊妳粒陰核喎,乜妳咁都可以粒聲唔出,仲眼仔碌碌咁係

度玩手指甲架咩,真冇癮呀...仆妳個街o丫,我加強力度,

加快速度,問妳死未!!點知...可樂妹一樣都係好似乜野

都感覺唔到咁,咁有乜癮呀...吊妳老母唔賴啦!同我含

啦妳!

可樂妹都算聽話,不過可惜...佢堅持要過膠吹,我係咁哀

求佢唔好過膠啦,點知呢條死八婆死都唔肯,我都冇晒佢辦

法...唉...過膠就過膠啦,快 d 呀,唔係就軟架啦!佢幫

我過左膠之後就伸個頭埋黎含,仆妳個街妳知唔知乜野

叫做含架,乜妳真係含住條就算架,完全唔用力去啜嘅,

咁叫含咩,邊個教妳架,佢含左十野八野就停口o勒,跟住

仲死都唔肯再吹添,唉...冇辦法啦,唔好再同佢糾纏咁耐

啦,我條開始軟啦,妳條八婆仲唔快 d 瞓低!

仆妳個街吖,好...等我插死妳!!我將我碌塞左入佢條

西隧入面之後,噢...呢個靚妹仔條西隧緊窄迫人,我係咁

插...可樂妹佢都只係好細聲咁叫左幾聲,我跟住就要求同

佢做狗仔,我諗大家都估到個答案係乜架啦,咁當然係唔得

啦!快 d 仆街死啦妳!我好冇癮咁狂插多廿幾下就咁爆晒

出黎算啦...(-_-)

爆完就去沖涼囉,都做完咯,當然冇侍浴啦,沖完涼,換好

衫之後,又係畀錢嘅時候嘞,百五蚊費用,唔比貼士呀!

比完錢之後我都費事理佢咁多呀,開門就拿拿臨走啦,哼!

總結 :  

"可樂妹"相頭唔錯,但係服務唔得,不過副架生好得,咁嘅價

錢就有咁嫩嘅波渣,有咁Pink 嘅 Lin 啜,有咁窄嘅西隧插,

都算難得架啦!我比"可樂妹"佢60分,有10分扣佢唔肯打茄

輪,有10分扣佢要過膠吹,另外有10分扣佢賴蟹冇反應,仲有

10分扣佢唔肯做狗仔式,加起上黎總共扣左40分,冇下次呀!

若果閣下鍾意吊樣子甜美嘅靚妹仔得黎,又一 d 都唔介意

完全冇服務嘅話,我仍然鄭重推薦"可樂妹"比你地,佢一定

唔會令你地失望!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  40%

一星會員

ching,我最欣賞你張合照,勁呀

升級  59.25%

三星會員

條女好索,百五蚊抵到極。畢CHING 好野!

升級  30.75%

三星會員

可樂唔好,下次都係改飲百事啦!

升級  93.33%

一星會員

可口可樂, cool~~~~~~

升級  6.67%

一星會員

瀨西畢比特
我係大明星魯振順

升級  28.15%

二星會員

以前晌某處都試過好似師兄咁既情況, 係條女咩野都唔識, 定係佢唔比 service 你呢 ? 我就覺得係後者 !!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
竟然是你
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

今時今日冇服務喎,換左係你既話,

你會比貼士佢咩? 你會比高分佢咩?

升級  59.33%

三星會員

吊死魚 , 真無癮
食神

升級  90.92%

三星會員

咁你吊過咁多個囡囡之中,淨係得 A66 靚女之嘛,

其他都係豬扒黎既,你叫人地點讚得出口喎,係咪?

升級  80%

一星會員

升級  21.85%

二星會員

嘩 .. 呢件食得過 ... 十八歲 .. 卜卜脆 ^o^

升級  90.92%

三星會員

p102256 發表於 2009-6-28 12:20 AM

但係冇服務,唔係幾好玩囉...

升級  36.67%

一星會員

条女应该好细,过得去啦
无乜女人味,我就唔arm了

升級  0%

二星會員

女的一般了

升級  5.72%

四星級會員

囡囡好掂!師兄吃到好野!

升級  43.33%

二星會員

上天好公平,邊有一百分女!

升級  43.33%

二星會員

可唔可以比個地址我,唔該師兄............