winning11

查看: 57062|回復: 67

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 快餐Model - 琳琳 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 快餐Model - 琳琳

日期 : 星期一

時間 : 傍晚 6點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 琳琳 (20歲嘅福建妹)

今日...有個叫做水圍咸濕仔嘅 friend 叫我陪佢去水圍Happy,

老實講...我兩年前都曾經成日去水圍食快餐架,不過自從下

沙四眼仔帶過我去沙咀之後,我就轉左陀地冇再去水圍玩之

嘛,咁點解對我嚟講沙咀可以取代到水圍呢?原因有三個...

一.水圍 d 快餐女個個都要帶袋吹,好冇癮...

二.水圍 d 快餐女個個都唔肯打茄輪,更加冇癮...

三.水圍 d 快餐女個個都唔肯比我賴撻,呢個係死罪!所以我

唔再去水圍玩...

我曾經陪皇崗小矮人去Happy,同佢去到雞竇之後我話唔叫女,

我係樓下等佢,佢聽到之後竟然發爛渣!!係咁係度鬧人,好似

個雞竇佢有份畀錢開咁,真係奇怪...迫人Happy都有嘅,自從受

過呢個教訓之後...我同人地一齊上路果陣我都會講明我會唔

會Happy,所以今次我先同水圍咸濕仔講明,我只係陪佢去,我係

唔Happy嘅,因為我冇乜心情同埋冇乜錢Happy,不過去睇下女同

埋識多個雞竇都好架,水圍咸濕仔個人冇咁執著,比起皇崗小

矮人隨和好多,佢同我表示冇問題,咁我地就立即出發o勒,

我地一齊去到水圍之後,佢就帶我去咗一個好神祕嘅地方,

果度真係好隱蔽,一般人冇可能諗到果度係雞竇,個媽咪招

呼左我地坐低之後就馬上 Call 女過黎比水圍咸濕仔揀,等

左幾分鐘之後...有條女行入嚟,我一睇...哇,條女好靚呀!

佢眼大大,鼻尖尖,有波有籮有高度,係 d 皮膚就古銅色左

少少,衣著方面有香港陀地 feel 架,一 d 都唔似大陸妹嘅,

我見過咁多快餐女,佢都算係 Model 級架啦,以百五蚊呢

個價錢嚟講,真係乎復何求呀大佬!係呢個 Moment...我竟

然聽到水圍咸濕仔講左一個字,就係"彈",吓...你講乜話?

咁靚嘅女你都話彈!你條粉腸個死樣寒酸到死,又老又唔靚

仔,係香港你邊有可能吊到呢 d 咁靚嘅女呀,你係度揀老婆

呀?你唔啱我啱呀大佬!條女聽到水圍咸濕仔話彈佢之後

就走左o勒,水圍咸濕仔睇左四至五條女之後就揀左最後行

入嚟果個,佢揀左果條女嘅樣貌同身材一般,冇乜可取,同第

一個行入嚟果條女差太遠啦...水圍咸濕仔同條女上樓之後,

我就即刻叫媽咪同我 Call返第一條女返黎,媽咪聽到之後就

即刻同我講:"老細你真係識貨呀,果條女叫"琳琳",佢出晒名

靚女得黎服務又好,呢 d 女好難得架,唔信嘅話,你試過就知

道我有冇講大話架啦!",媽咪妳唔使 Sell 佢架啦,我今日點

都用埋身上全副身家百五蚊人仔吊硬佢架o勒,死就死啦!至

多問水圍咸濕仔借錢搭車返香港架o者...

媽咪 Call 左條女返轉頭我先至鬆左一口氣,如果條女轉頭上

左鐘咁點算呀,除時要等成半至一粒鐘架嘛,好彩趕得切叫條

女返黎咋,哼!條女一行入嚟,個心真係有一種哇一聲嘅感覺,

o拿o拿聲上樓!快 d 快 d !再快 d !再快 d 呀!!(^O^)

此時此刻...我內心入面果種由第一次Happy以來都從未有過嘅

喜悅,家下不停咁係心入面飛翔...同埋跌蕩...上樓期間,佢就

用好純正嘅廣東話自我介紹:"我叫琳琳呀,點稱呼呀?",咁我就

立即答:"Well...今日妳就叫我做水圍畢比特啦!",

入咗房之後,"琳琳"就開始除衫,佢一剝光豬之後...Whoa!!33c

嘅波呀,配以兩粒啡 Lin,24腰,34籮,5呎3左右高,論佢副架生都

算唔錯架啦,我即刻除晒衫褲同佢去沖涼,男女同浴真係過癮,佢

侍浴方面都好好架,直頭係出人意表呀,全身前前後後佢都照顧

到,當佢幫我洗個尻頭果陣就更加無微不無至,佢先將個花洒噴

出黎嘅水射向佢自己隻手,然後佢再將射落佢隻手上面嘅水流落

去我個尻頭果度,佢令我覺得佢好細心...好溫柔...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

沖完涼就返入房開工,一開波我就當然係試下有冇得打茄輪先啦,

點知...佢個死人頭左拎右拎,咁即係唔打茄輪啦,唉...算啦...咁食

撻得啦掛!點知...都係唔得嘅...又唔打茄輪,又唔比賴撻,咁揸波啜

Lin 得啦掛,答案係...得嘅!對佢波都仲幾彈手架,係兩粒 Lins 就

稍嫌大左些少囉,我先用對手係咁猜佢對波,猜到咁上下就邊猜邊

啜 Lin Lin,我都啜唔夠一兩分鐘o者,佢就叫我瞓低o勒,跟住佢就

用條利撩我兩粒 Lin o勒,然後佢就沿住我個肚向下賴,賴到我條

大脾罅之後,佢就用條利沿住我碌向上賴,一直賴到我個尻頭果

度,再將條利係咁撩我個尻頭,撩完就一啖含住我個頭係咁啜,仲

啜到鬼死咁大聲添喎...

我捱左兩三分鐘左右就開始有 d 頂唔順o勒,我叫佢幫我帶袋扑

野,大家都要記住好似我咁帶袋呀,佢幫我帶好個袋之後就騎上咗

黎,佢一路騎我就一路望住佢個靚樣,一路用手揸實佢對波,然後

我再配佢坐落黎嘅節奏向上頂,我越頂越快,快到條甩左出黎,

係呢個時候..."琳琳"就笑住同我講:"頂乜鬼呢,而家甩左出黎o勒!",

當時我感覺到有一種情呂嘅打情罵悄 feel 呀,好溫馨...好甜蜜...

佢將我碌塞返入去之後,我又再頂過,頂到佢笑住口咁 We Wa

鬼叫,不過...我都頂唔得幾多野o勒,因為我就黎要爆漿啦,最後我就

用最 Classic 果招男上女下黎埋尾,跟住插左冇廿下就爆晒出黎啦...

佢幫我除左個袋之後就同我一齊去沖涼,佢事後侍浴方面一樣咁無微

不無至,佢又係將 d 水射落佢隻手上面,等 d 水流落去我個尻頭果度,

佢事前事後嘅侍浴服務都一樣咁有心機,一樣咁細心,真係抵讚!

沖完涼換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,一百五蚊費用,冇比貼士,唔

係我唔想比呀,係因為我身上只係淨得咁多,我諗住"琳琳"一定黑口

黑面架啦,點知佢竟然仲係好好笑容咁同我講多謝,佢嘅服務態度如

此專業,我估佢應該唔係黎自福建,而係黎自"德誠"!

總結 :  

"琳琳"嘅相頭勁靚得黎仲講得一口流利嘅廣東話,簡直有香港陀地

feel 呀,可以話係快餐女之中嘅磨爹(Model)呀!加上服務態度又

好,唔比貼士都一樣咁笑容可親,真係難得!我比"琳琳"佢80分,有

10分扣佢唔打茄輪,另外有10分扣佢唔比隻撻我食,鍾意吊香港陀

地妹得黎又孤尻寒嘅朋友,我向你地極力推介"琳琳",因為佢平得

黎,仲絕對比到陀地嘅感覺比大家架!

P.S.不過大家記住Happy帶袋呀,如果唔係就好似我咁吊平西,食貴藥架啦! (-_-)

升級  94.81%

二星會員

又隱蔽,好神祕,how to go???

升級  7.41%

二星會員

THANK YOU AR C HING ,BUT WHERE IS THE PLACE AR?

升級  18.52%

二星會員

thx for the report! can u tell me how to go?

升級  90.92%

三星會員

乜你地好想去水圍食快餐咩?

我勸你地都係去長安玩桑拿,

或者玩淫k好過啦,長安真係

好玩好多架,不過好易上癮囉!

升級  88.15%

二星會員

又食到好嘢,師兄真性福啊!

升級  14.81%

二星會員

Nice girl! Good report! thank!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
話時話,下沙四眼仔失蹤咗去邊呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  15.58%

三星會員

快仔夠快夠平,但係衛生環境有D好差;有次試過入到去無沖涼房,就算有都無毛巾,要用舊廁紙係個身到Look乾

升級  59.25%

三星會員

沙咀CHING ,你食好野。就叫我地山長水遠去古都食豬扒!唔係喎!快報地址。

升級  19.63%

二星會員

畢比特PS技術甘高超噶??教下我
為下班而上班

升級  19.63%

二星會員

畢比特PS技術甘高超噶??教下我
為下班而上班

升級  9.26%

二星會員

THANK YOU AR C HING ,BUT WHERE IS THE PLACE AR?

升級  90.92%

三星會員

教你就唔敢,我呢 d 咁既 PS 技巧,

小學生都識啦,大家交流下囉!

升級  1.48%

二星會員

唔俾打茄輪, 又唔俾食撻, 都有80分...勁

升級  30.75%

三星會員

阿畢肯定好enjoy今次呢劑啦, 個Post咁詳盡!

升級  10%

一星會員

wa..我日日浦水圍都唔知。。。

升級  33.33%

三星會員

聽你咁講,如果呢條女係CA或CP做,咪日日都旺鐘,非常搶手?

升級  90.92%

三星會員

條女如果係CA或者CP做既話,

會唔會日日旺鐘我就唔知,

我剩係知我會成日去幫襯啫!