winning11

查看: 18989|回復: 15

[旺 角] [bradpitt2020] 第三次 旺角 振宜 新X 小鳳 LAST DAY (-_-)

升級  54.44%

二星會員

12月27日 第三次搵 旺角 振X 新X 小鳳 LAST DAY (-_-)

日期 : 2004年12月27日 小鳳s Last Day

時間 : 夜晚11點幾,放左工之後

地點 : 旺角 振X 新X

人物 : 小弟 第三次與 小鳳(哈爾濱妹)

今日返中班,放夜晚10點半,今日成日同"小鳳"互call同埋互發SMS,

比老細睇到,佢仲話左我幾句添,我冇有怕,至多小心d,

一直都同自己講,唔好再去搵佢啦,一個星期上咗去四次啦,enough啦...

當然,我比隻女鬼迷惑住,點會唔比d好白痴嘅籍口比自己丫,今日"小鳳"Last Day呀!

我要親身同佢解釋尋日點解去咗搵"阿丹",叫佢唔好再嬲我,係咪一個Very Good Excuse呢?

當時對我嚟講真係一個好正嘅理由黎架... 好! 收工即刻仆到去,我冇話比"小鳳"知我去緊,

因為我想同佢玩Surprise,上到去等左陣,佢見到我好開心,大家都係笑到見牙唔見眼,

今次"小鳳"一入到房就即刻攬住我,攬左一陣,真係有d久別重逢嘅感覺,

跟住佢坐左落我大脾,食咗支白色盒嘅紅雙喜,應該係紅雙喜Light掛,佢一路食煙一路同我傾左一陣計,

然後先至各有各除衫,沖涼亦都係9頭重點攻擊加小小擦背,一路有講有笑,

沖完涼出番黎,我同佢瞓上床開波,我啜佢全身,佢一直細細聲呻吟,

點知當我一路啜到佢大脾果陣,見到佢個西有好多水流出黎,佢繼續不停咁呻吟,真係好有girl friend feel

呀,

跟住冇套吹,然後佢幫我上套,先觀音左一陣,跟住我就做傳教仕,我就咁一路傳教,一路同"小鳳"傾偈,

都係傾d甜言蜜語囉,小鳳溫柔嘅呻吟聲我好鍾意,佢把聲好嗲...好溫柔...好似聽緊一首歌咁,好令人陶醉,

點知一路做,一路傾下傾下,一時唔集中,軟左添,佢扭我計話我唔專心,問我係咪個心諗住第二個,

我同佢講我諗住第二個嘅話,又點會黎搵妳喎,結果我出返黎,叫佢用手,佢一手掉左我個套用手係咁郁,

佢仲叫我就咁射出黎,咁我就唔客氣啦,射到佢成對手同埋成身都係,跟住佢仲慢慢咁用手指去撩下我個9頭,

撩左一陣,好舒服呀,又係另外一種之前未試過嘅體驗,好正...跟住就沖涼着衫,Keeper叩門話夠鐘!!

今晚我係"小鳳"於新X嘅最後一個客人,跟住佢仲要去跑第二個場,本原Last Day佢唔想加班,

但係第二個場唔夠女,叫佢去幫手喎...

老實講...呢個report我真係唔想出,我亦都好後悔之前出咗"小鳳"嘅report,

因為我一廂情願咁當左佢係我條女,冇人會將同自己條女扑野嘅情況週街話比人知架,照計...

但係我亦知道佢唔會當我係佢條仔,我始終都出埋呢份report都只係想比大家一個完滿嘅始末,

一個好開心又好短速嘅聖誕節假期,有開始...有終結...跟住影都冇埋,就好似比海嘯沖左去咁,

臨走前... 我同"小鳳"亦都講左句對白:歡樂嘅時光過得特別快,又係時候講拜拜,

"小鳳"聽到之後笑得好開心, "小鳳"同我之間有d承諾,我就對承諾就好認真嘅,佢我就唔知勒,

不過我相信佢都係流多架啦!!歡場無真愛,好似戲院咁,係一個夢工場...

我好想同"小鳳"有一段好長久好長久嘅關係,就好似有個廣告咁講...

"我好鍾意你同我講I Love You, I Love You Too..."

升級  54.44%

二星會員

仲有呀,小鳳今日比人放中左蛇啦,聽人講話一般都會判十八個月,唔知係咪真係會判咁重架呢?

升級  54.44%

二星會員

夫咩鬼妻丫,佢都去受靶啦

升級  61.75%

三星會員

兩個月算唔算輕呢?
有無似應采兒的囡囡介紹俾我呢?如有請公諸同好!

升級  54.44%

二星會員

唉... 是但啦,去左探佢先算囉,一場朋友,冇話唔理佢既

升級  54.44%

二星會員

車......出黎行既人大多數都係咁架啦,咁先至叫行古惑丫嘛,實牙實齒講信用咁有原則既就唔會出黎行啦,係咪?

升級  83.92%

四星級會員

睇嚟你心急啲喎

升級  99.25%

三星會員

請佢落348跳舞囉

升級  99.25%

三星會員

咩你又好似小九一樣唔使做嘢咩???

升級  99.25%

三星會員

我都試過做呀
好彩最終都有糧出

係60日左右

升級  53.52%

四星級會員

請再post一次啦
唔該

升級  17.92%

四星級會員

唔好逼人啦

阿畢唔想貼相就唔好big人啦

升級  83.92%

四星級會員

各有各人喜好啫

升級  99.25%

三星會員

阿畢

睇下你搵咗阿鳳幾多次吖 wah!
夕陽無限好,天色已黃昏.

升級  1.72%

四星級會員

嗱
今次呢單嘢係雞哥push番上嚟呀

唔關我事o架
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  54.44%

二星會員

去年今日既事,而家一d都冇放係心果度,因為掛住回味 4sea 條街女"阿燕"既蕭功,我決定出動全副身家都要比條撚佢啜多一次,

正所謂靚女易得,服務難求丫嘛!!  )