winning11

查看: 8915|回復: 4

[bradpitt2020] 沙咀 士多阿梅騎功一流 (^o^)

升級  54.44%

二星會員

2006年 5月23日 傍晚 沙咀 士多 阿梅 騎功一流!! (^o^)

日期 : 2006年5月23日 星期二

時間 : 傍晚 九點

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 阿梅(20歲嘅湖南妹)

自從 boyceleung 係咁讚"阿美"之後,我成晚瞓唔著,我終於忍唔住,決定今日上去搞"阿美"嘞,

我九點鐘去到沙咀士多,死肥婆離遠就認得我,佢仲馬上走出黎,驚死我走左去幫襯第二間咁,

佢問我要唔要上次果個"阿萍",我當然話唔要啦,"阿萍"個相頭咁差,幫襯佢一次都已經好勉強,

仲想我複桌呀,好難啦!!我問肥婆有乜好介紹,肥婆叫我等陣,跟住佢就拖左"阿美"出黎,

哇~~~ 原來"阿美"係一個小矮人,肯定五呎都冇,死人 boyceleung 仲話佢有五呎二, boyceleung

佢都痴線架,亂咁講,不過"阿美"都算白淨,平均,睇落都好合比例,ok啦,一於上樓!!

我同"阿美"上樓梯果陣,我問佢叫乜野名,原來佢係叫"阿梅"而唔係叫"阿美",佢仲話係木字邊,

再加一個每日個每,你個 boyceleung 都唔知你點同人溝通架,乜都錯嘅,佢話自己係湖南人,

但係我聽佢嘅口音就唔多似嘞,不過算啦,"阿梅"一直都好好笑容架,我地一齊除晒 d 衫去沖涼,

佢對波仔都 ok 嘅,唔大唔細,皮膚還可以,態度我就比一百分嘞,好好傾,好好笑容,佢幫我洗賓州,

洗完"阿梅"就吩咐我唔準用毛巾抺條賓州,只可以用廁紙去抺,咁我冇話堅持用毛巾抺賓州嘅,

賓州係妳含嘅,妳話點咪點囉,我地一返入房,我就立即啜波仔,左左右右係咁啜,之後再賴佢大脾,

跟住到佢啜我粒 Lin 嘞,佢都幾用力去啜我粒 Lin 架,跟住就用手揸住我條賓州上下上下咁郁,

最後"阿梅"一口含住我個鳩頭,係咁啜係咁啜,都 ok 嘅,略嫌"阿梅"個咀冇乜吸力囉,佢吹幾野,

就吐一次口水,前前後後都吐左四次咁多,我見到佢成日吐口水都開始冇乜癮,帶袋做啦,可能我

食咗藥,條賓州始終唔係好硬,不過都可以帶到個袋,跟住"阿梅"就坐落黎,哇~~~原來"阿梅"嘅

騎功真係一流,佢首先係跪係度騎,跟住佢就蹲住黎騎,就好似騎師跑馬咁,騎騎下佢仲腳踭離地,

我都比佢騎到想死啦,我立即返轉"阿梅",用男上女下嘅傳教士總攻擊,狂插唔夠三十下就爆漿!!

--完一齊再沖涼,跟住著衫俾錢,一百三十蚊再加十蚊貼士,走人!!臨走仲攞左罐王老吉先至走...

總結 : 唔係 boyceleung 所講咁過癮,不過都有七成,鍾意超細粒女仔嘅人就會好鍾意"阿梅",

吹功一般,騎功有驚喜,服務態度合格,不過我應該唔會再幫襯佢,一次夠啦...

升級  60%

一星會員

big brothe, pls tel me 士多即系边度?
Any mami phone no.?

升級  2.22%

二星會員

係邊到嫁@@
點去嫁~~未去過唔識去-/-

升級  57.04%

二星會員

good ths