winning11

查看: 6306|回復: 6

[bradpitt2020] 沙咀 木人行 飄飄 佢盡左力架啦 (-_-)

升級  54.44%

二星會員

2006年 5月12日 凌晨 沙咀 木人行 飄飄 佢盡左力架啦 (-_-)"

日期 : 2006年5月12日

時間 : 凌晨 十二點十分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 飄飄(我估22歲湖南妹)

我換定人仔,將 boyceleung 影返黎嘅相全部放晒入部手機果度,滿懷希望咁向沙咀出發,

聽講沙咀治安好差,我都諗住應該去到沙咀唔係比公安拉,就係比壞人劫殺架啦,一去不返多囉,  

一去到村口,已經係十一點嘞,我即刻去搵"雅閣茶餐廳",呢間茶餐廳就好易搵呀,但係根據 boyceleung

嘅指示,佢話:"近雅閣茶餐廳架,係雅閣茶餐廳下一個街口就到",佢老味丫..."雅閣茶餐廳"四面都係街口,  

咁到底係邊個方向嘅街口呀??一 d 頭緒都冇,到左呢個地步,我決定冒一次險,就係有邏輯性咁去搜索

"雅閣茶餐廳"四面所有嘅街口,我一路行,邪骨場嘅人就不斷咁叫我,佢地我就唔驚呀,但係去到木人行就...

龜公龜婆飛晒埋黎問長問短,搵左足足一粒鐘,我眼前突然出現"寶貝髮型屋"呢個招牌,成個人開心晒, !

跟住我搵到個地點嘞,但係唔見肥婆呢個人喎,有幾個龜婆走埋黎問我搵乜,我就比我手機入面肥婆張相佢睇,

個死龜婆一睇到張相就同我講:"啊~~~ 肥婆佢今朝返左鄉下啦,你搵佢唔到架啦,過黎我呢邊玩住先囉,

等到肥婆返黎果陣,你咪幫襯返佢囉,都係一樣之嘛..." 我雖然唔信肥婆返左鄉下,但係我都比"小玲"張相

佢睇,個死龜婆一睇就大大聲咁話:"啊~~~ 佢呀嘛,得啦,你上房先,我帶佢過黎!"跟住佢就打開個鐵閘叫我

上樓等,我-妳啦,三九唔識七,上左去容乜易比妳殺--左我呀,唔上!我話:"我係鐵閘呢度等,妳帶條女過黎,

對樣嘅就上樓啦",佢一口答應,然後行開左三四分鐘左右就拖住十條八條女返黎,仲話搵唔到你張相果個呀,

都係-閪啫,邊個都一樣啦,跟住仲指左兩三個出黎問我啱唔啱添,我冇乜啱眼緣,加上我最憎比人催催供,

我開始冇 mood 嘞,但係搵左成粒鐘都搵唔到肥婆,唔通就咁返香港咩,唉...是--但啦,個死龜婆又拖左附近

一條女行埋黎問我啱唔啱,果度街燈好暗,睇下對波都幾大,相頭都可以嘅,就即刻同龜婆話 ok,我同條女上樓,

一入到房我就問佢叫乜名同埋係乜野地方人先啦,條女就一路除衫一路答我,佢話自己個假名叫"飄飄",

係湖南人,呢個 Moment 我突然見到 d 野......

你地估我見到乜野丫嗱?哇!  我見到條女係反黑組黎架!!塊閪反晒唇!!兩粒 Lin 黑媽媽!!對波又墮,又有肚腩,

睇佢都算後生,個身型冇理由咁嘅,肯定佢生過仔呀!條女表露左佢"反黑組"嘅身份之後我都冇興趣追問佢嘅

真名同年齡嘞,  我心諗...早知返水圍啦,而家唯有係快 d 搞掂快 d 走囉!

首先一般沖涼,跟住佢啜我兩粒 Lin,啜我個袋,一路啜一路呀呀聲,佢啜啜下突然拆套...吓!又係帶袋吹!

有冇搞--錯呀,叫"反黑組"快 d 去死啦,我都費--事出聲啦,佢鍾意點咪點囉,最緊要幫我快 d 出到野就得嘞,

佢用口幫我帶袋,跟住好用力咁啜,佢用條脷好大力咁撩我個鳩頭,大力到我帶住個袋都感覺到佢條脷係度撩撩下,

吹左分半鐘左右佢就停嘞,我當然立即要求加時啦,佢好樂意咁再吹多一分鐘左右,我就叫佢試下騎我囉,佢騎得

幾好架,騎左一陣佢跟住叫我反轉係上面嘞,當我一反轉之後,睇開我 report 嘅觀眾都應該估到會發生乜野事,

就係我條賓州突然軟左,我都軟晒咯,都插唔到,咁咪攞返條賓州出黎,諗住叫佢用手整返硬佢囉,點知佢又係

好似上次水圍果個"丹丹"咁,一啖含住我條賓州再吹過,個袋插過入妳塊閪妳知架,我冇叫妳咁做架,唔關我事架,

佢今次亦都係吹得特別大力,一路啜一路呀呀聲,佢吹左兩分鐘左右,我開始有 d 唔好意思嘞,咁我就起身試下

插佢啦,點知真係插得入喎,我鬼咁開心,仲以為好快就可以收工添,我一路插佢,佢一路叫到拆天架,比足戲,

但係插左十幾野之後又再軟過,我再攞返條賓州出黎,唔想再搞咁多野嘞,我叫佢用手幫我打出黎啦,佢問我洗唔使

除左個袋,我話:"唔使除袋啦,費事一陣射到妳成面到係同埋成房都係呀",佢碌大隻眼笑住話:"咁勁?!"

佢細細聲同我講:"唔使緊張呀吓...",跟住又一啖含住我條賓州係咁啜係咁叫,佢吹到咁上下,我終於有 d 想出嘞,

佢聽到之後立即棄口用手,我發現佢隻右手原來係假架,隻右手其實係一隻電子手黎架,可以好快好快咁上下上下升降,

令你條賓州有種被電動機器高速震動嘅感覺,從而引發射精,噢~~~終於出左野啦,搞掂,事後自己沖涼,俾錢走人,

一百五十蚊公價,佢仲開口叫我比多十蚊貼士佢,我心諗...妳照下塊鏡啦,如果妳唔除衫呀,一千蚊貼士我都肯比呀,

我都冇晒錢係身嘞,只係得三張一百蚊紙係銀包,我打開銀包比佢睇下話真係冇散紙就一齊落樓走人...

落到樓下我突然見到一個肥婆好熟口面,我即刻開手機對一對佢個樣,哎吔!!妳個死肥婆真係妳,做乜而家先至出現呀,

我立即上前打招呼扮 friend,一比張相佢睇,佢就知道我係下沙四眼仔個朋友,死肥婆仲拖住"小玲"去比客睇添,

我一見到"小玲...哇~~~ 真係講你都唔信呀, boyceleung 條友真係仆街又變態架,"小玲"有--17歲咩!!

佢個樣頂多十三,四歲左右,又寸,十足旺角果班 form 2, form 3 嘅 Fing 頭妹咁,又冇波,又矮,又細路女,

個死人頭就染到七彩咁,都未發育嘅, boyceleung 有孌童癖架~~~

BOYCELEUNG~~~ 仆你個臭街~~~ 你快 d 出黎~~~我要---醒你呀~~~ (O<)

總結,"飄飄"係一個好專業嘅"反黑組人員",雖然我由頭到尾都冇揸過佢對波,亦都冇啜過佢任何一粒 Lin,

佢塊閪就更加冇用手掂過啦,不過我知道...其實佢盡晒力架啦,果十蚊係佢應得架,不過我身上真係冇,Sorry!

升級  18.42%

三星會員

厲害!水水快餐王
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  79.63%

二星會員

沙咀係邊???

升級  79.63%

二星會員

吾好玩啦,點去呀,詳細D吾好話坐車去果隻喎!!

升級  81%

三星會員

唔食好過啦

升級  27.75%

三星會員

5月5.......5月9.........5月12..........下個係..??

我估14!!

升級  22.59%

二星會員

巴打辛苦曬囉....