winning11

查看: 6314|回復: 4

[bradpitt2020] 水圍 髮廊 丹丹 勁好服務 (^O^)

升級  54.44%

二星會員

2006年 5月9日 凌晨 水圍 髮廊 丹丹 勁好服務 (^O^)

日期 : 2006年5月9日

時間 : 凌晨 十二點二十分

地點 : 水圍

人物 : 小弟 與 丹丹(19歲湖南妹)

勁靚身型嘅咸濕妹"丹丹"

我今日一支火箭咁衝上去水圍,無他嘅...始終都係因為"阿玲"呢鑊野,一日未-過佢一日都週身唔安樂咁,  

我去到髮廊例牌同老細吹一陣水,跟住我望晒成間髮廊都唔見"阿玲",我就問老細"阿玲"去左邊,老細話佢

去左間真嘅髮廊 SET 頭,好快就返黎,老細仲話幫我 CALL 佢返黎好唔好,我立即話唔好,我同老細講佢嬲左

我,仲係電話果度鬧到我飛起添呀,都係等佢 SET 完頭自動返黎好,老細叫我唔--洗理佢喎,"阿玲"佢自己上

客就得,你叫女就唔得呀!佢耍花樣等你以為佢愛上左你,等你淨係幫襯佢,又或者之後包起佢之嘛,一於叫條

女開心下啦,我堅持等左一陣...  

結果"阿玲"返左黎嘞,佢見到我仲扮睇我唔到,真係難以致信呀,"阿玲"一返黎唔使十分鐘就上鐘嘞,其他女

仔就同我講,佢專登上鐘激你架,你都上返粒鐘激返佢丫嘛,呢鑊野好似揚晒咁,係人都知,再係咁落去嘅話我就

以後都唔使再黎呢間髮廊玩架啦,我坐低等"阿玲"返落黎,"阿玲"一返落黎經過我身邊我就立即捉住佢同佢講:"我

唔知得罪左妳乜野,不過我肯定唔係故意嘅,可能我同妳講笑果陣冇顧妳嘅感受,得罪左妳都唔知,點都好,我

而家同妳道歉啦",佢一直拎轉面唔望我咁同我講:"冇野喎,我冇嬲過你喎,你去搵條女玩下把啦,我要食飯呀!"

我坐左一陣,一有客入黎"阿玲"就飛身行出黎笑面迎人,佢呢招又洗得喎,又上鐘嘞,其實我成晚都睇實件大波妹架,

老細問我到底係咪想上"阿玲"啫,係就我以老細身份叫佢上你鐘,唔到佢扭計,我就話何必呢,上到去咪我受罪,

"阿玲"上左鐘之後,我見佢嘅態度都好強硬,唔想做我生意,我又冇欠過佢 d 乜野,亦從來都未幫襯過佢,我係唔係

都同佢道歉左先,都算係咁囉,話知佢死丫,我同老細講我就要大波,腰幼,個樣咸咸濕濕果條高妹啦,佢立即叫條女招呼我,  

上房果陣我問條女叫乜名,佢話叫"丹丹",一入到房條女即刻攬住我熊抱一野先,好主動喎,正!!  ! 跟住各有各除衫,然後

一齊沖涼,哇~~~原來佢對波唔係咁大嘅,係 push up bra 嘅作用,再加上對波有 d 墮,條腰就真係好幼,不過整體

就唔係著住衫咁吸引囉,算啦...又唔係娶老婆,快!快!快!佢幫我洗賓州,洗完賓州洗背脊,洗完就上床開始!!

佢都係例牌啜 Lin 跟住帶袋吹蕭咁啦,當然亦都係吹30秒左右停一野去吐口水,再吹多30秒就騎上黎,佢係咁騎係咁騎,

騎功 ok 啦,全程聽落都好普通,咁有乜咁好服務呢? 你地睇埋落去啦,佢吹唔夠耐,我當然又係好快軟啦,我訓返低

諗住比佢用手整返硬我條賓州再扑過啦,點知...真係講你都唔信呀,佢用紙巾抺一抺當時我仲帶住嘅避孕袋,抺完之後

就一淡咁含住我條賓州再同我吹過,哇!!小姐,個避孕袋頭先好似-入過妳個閪裏面架喎,妳唔介意就隨得妳囉,

佢今次吹得認真好多好多嘞,個口用力啜我個鳩頭,隻手捉住我條賓州不停上下上下咁郁,好大力咁郁,好大力咁啜,

原來只要條女專業,帶左袋吹都係可以好過癮嘅,"丹丹"今次可能怕我中途又軟左,所以係咁博晒老命大大力啜都冇停過,

我差少少就比佢吹爆,我立即叫停,帶住袋差 d 比人吹爆都係第一次,"丹丹"好醒目,我一叫停佢就立即騎上黎,

仲騎爆左我添,全程帶住一個袋都可以比佢起死回生,都唔到你唔服呀,佢仲好抵死咁問我:"你係咪覺得遇到高手呢?"

蝦~~~ 估唔到"丹丹"佢都幾幽默架喎,真係比佢笑死呀,最後唔使多講當然係勁求其沖涼啦,

落去俾錢果陣佢話唔同我一齊落樓喎,佢話因為佢同客一齊落樓嘅話佢會怕羞喎,係--呀,佢怕比"阿玲"見到,

咁佢就無端端捲入左我同"阿玲"嘅事件裏面之嘛,妳估我唔知呀,我同"阿玲"又冇野發生過嘅,驚條--咩!!

之後我就去搵老細俾錢,跟住走人,臨走見到件幾得意嘅 Tomboy,下次有機會-下 Tomboy 至得,hehe...  

總結: 呢個丹丹笑容可親,友善有禮,不過副架生有 d 開始失修,專業嘅服務態度搭夠,美中不足嘅就係始終都要帶袋吹...   

有機會嘅話我諗我會幫襯多次嘅,丹丹唔比我影相,不過佢又點避得過我呢個狗仔隊嘅鏡頭丫,hehe...   

升級  1.8%

四星級會員

點都好

恭喜阿畢搵到個好服侍啲o既髮廊妹
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  83.92%

四星級會員

咁畢大俠加錢叫條女吹多鑊囉

升級  99.42%

三星會員

咁都要件TB夠索先得架
夕陽無限好,天色已黃昏.

升級  1.8%

四星級會員

阿畢成日話自己十八歲出頭
夠唔夠膽放自己張相喺呢度呢~~~ wah!
You will never walk alone. Liverpool is the best.