winning11

查看: 8123|回復: 5

[bradpitt2020] 水圍 髮廊 嬌嬌 好一般 (-_-)

升級  54.44%

二星會員

2006年 5月5日 凌晨 水圍 髮廊 嬌嬌 好一般 (-_-)

日期 : 2006年5月5日

時間 : 凌晨 四點

地點 : 水圍

人物 : 小弟 與 嬌嬌(20歲湖南妹)

尋日5月4日做完野果陣,都已經係夜晚嘅十一點四十五分嘞,我當時個心十五十六,好想上去-"阿玲",所以去咗旺角,

去到直 VAN 站都已經係十二點半嘞,先打電話上去比"阿玲"問佢有冇開工,點知佢一接到電話就-到我飛起  ,原來...

我上過去幾次髮廊嘅事佢已經知道晒,仲叫我以後都唔好打電話比佢,冇所謂丫,反正佢都唔係我杯茶,只不過我未幫襯

過佢我個心有 d 唔順氣之嘛,佢又唔係我條女,就算係呀,咁妳上鐘就得呀,妳日日比幾多個男人-過呀,挑!!  

我谷--氣,就走去砵蘭街睇女,睇到兩點鐘果陣有件我都睇啱架嘞,不過諗下諗下,始終都係想上去,因為平丫嘛...  

想唔到我走左冇幾耐之後砵蘭街就出事  ,行返去直 VAN 站途經 4sea,我上咗去開名搵"阿莉",點知 keeper 話"阿莉"

唔舒服瞓咗,我心諗...今晚整定我黎-爆妳個臭X"阿玲"架啦,兩點十五分上車,三點半左右到步,我一去到髮廊,

唔知點解我第一句就問老細"阿玲"係唔係度,點知老細話"阿玲"一早比人買左鐘出街啦,咁真係冇辦法嘞,無緣份...  

老細隔離有條女好斯文,又冇化妝,我仲以為條女係執頭執尾嘅添,點知老細問我呢件叫做"可可"嘅女啱唔啱,吓,乜佢都係

雞黎架!!我冇反對,點知正當我同老細吹緊水之際,突然有人入嚟 Mark 左"可可",咁都得呀!!唉...今晚搞乜鬼呀,

我坐左十幾分鐘,老細問我有條女叫"嬌嬌"要唔要,我問"嬌嬌"要唔要我呀,"嬌嬌"笑住咁對我講"我當然要你啦!!"

我睇下個手錶,都已經成凌晨四點嘞,唔好講咁多無謂野啦,叫"嬌嬌"立即攞鎖匙上房, GO!! GO!! GO!!費事又比人上咗呀,

我同"嬌嬌"上到房之後,各有各除衫,佢身材都 ok 嘅,大約 164cm 高,皮膚幾白,眼大大,面圓圓,波仔尖尖,淺啡 Lin,多毛,

勁求其沖涼,輕觸式啜我兩粒 Lin,迫我帶袋吹,吹左30秒就停,我立即抗議,"嬌嬌"就好唔願意咁吹多30秒,跟住就騎左上黎,

佢都騎得唔錯架,下下啪啪聲,我睇住佢塊閪一下一下咁吞噬我條賓州,都幾舒服,騎左一陣佢就叫我係下面,我同"嬌嬌"一反

轉,-左十幾下就突然軟左,我唯有攞返條賓州出黎,叫佢用手整返硬佢,佢用手整左一陣之後我就硬返晒,我立即狂插"嬌嬌",

仲死唔蝕底咁一邊插"嬌嬌"一邊揸波啜 Lin,不過我好快就爆左嘞,跟住各自各沖涼,著衫落樓俾錢,全程好一般,冇驚喜...

升級  7.41%

二星會員

條女都幾好不過服務就差d

升級  40%

一星會員

師兄可否告訴我這間店在水圍那裏或者叫乜名ar
Plass talk me

升級  43.83%

三星會員

你兩個唔肯駛睏!

升級  84.04%

四星級會員

畢大俠勁呀

$150屌爆湖南妹~~~ wah!

升級  15.75%

三星會員

水圍村 髮廊妹 末吊個 是否和快餐一樣