winning11

查看: 27829|回復: 84

[旺 角] [bradpitt2020] Boxing Day 振宜 新X 再搵阿丹 (^_^)

升級  54.44%

二星會員

[brad_pitt_2020報告] Boxing Day 振宜 新X 再搵阿丹 VERY GOOD (^_^)

日期 : 2004年12月26日

時間 : Lunch hour

地點 : 旺角 振X 新X

人物 : 小弟 再與 阿丹(哈爾濱妹)

今日我個心好矛盾,一方面對"小鳳"好有好感,一方面又覺得同"阿丹"好投契,

同"阿丹"就有好多共同話題,一開口傾偈就好似唔可以停口咁,好有溝通,

同"小鳳"就好享受佢個份溫柔,一見到佢就好似跌左落個溫柔鄉咁,好想去寵愛佢,

今次搵邊個好呢?? 好,比個籍口自己啦,"阿丹"吹簫吹得勁好多,就佢啦!!

我十二點鐘入到去,話要搵"阿丹",點知Keeper話佢上緊鐘,"小鳳"就好得閒,

我諗左一陣,決定維持原判,都係等"阿丹",等左十幾分鐘就到我,

"阿丹"入到房一見到我就好得戚,仲陰陰咀笑住咁同我講,點解唔搵"小鳳"呀?我仲以為你唔會再搵我添!!

(我覺得佢嘅態度同語氣都好似有小小隱藏訊息,始終都搵番我,都係我"阿丹"贏左啦...好似係咁)

我就作左d癈話出黎應酬佢:啊...因為乜乜呀嘛,所以我一定要搵妳囉(我而家都唔記得自己講左d乜)

佢竟然好buy我d癈話喎,跟住就各有各除衫,今次仍然係好一般嘅三點式沖涼加小小重點9頭攻擊,

沖完涼我就企左係床邊,攞定條毛巾等"阿丹"出黎,佢一出黎我就用條毛巾包住佢個Body,

然後抱起佢放佢落床,佢笑到哈哈聲,佢個身形好過"小鳳"好多,比例好,對波又真,

我跳上床瞓係佢側邊,問佢知唔知咩叫做Boxing Day,佢當然係唔知啦,我就解釋比佢聽點解,

跟住我就同佢講我而家開始我嘅Boxing Day拆我嘅禮物,我慢慢打開包係佢身上嘅毛巾,

佢就笑到卡卡聲,好大聲咁講: 啊,唔怪得之你用毛巾包住我啦,哈哈~~~

拆開左份禮物,我就一啖啜落佢粒唔pink唔黑嘅lin果度,佢就笑住咁大聲叫: 好癢呀,細力d呀,哈哈~~~

今次"阿丹"冇拒絕我,肯比我啜佢粒lin喎,咁我當然唔客氣啦,左啜啜,右啜啜,正呀

啜左一陣,我就開始比佢啜番我,佢吹簫始終都係咁勁,又快鏡啜我個9頭,又用條脷撩我個9頭,冇套架!

不過今次就冇第一次吹得咁耐,吹左五分鐘左右就唔吹,我叫佢做觀音啦,佢坐左我唔夠五下就話

呢個position唔舒服嘅,叫我係上面喎,都癈事同佢糾纏啦,我轉番上面,一路望住佢個樣一路插佢,

佢又開始讀對白啦: 老公,插我啦,好舒服呀,大力d啦,快d啦,快d啦!!

哼,妳當我傻仔呀,插咁大力咁快,咁妳咪可以好快收工囉,妳精我都唔傻,老西都拖慢d,

點知佢唔知係邊度學番黎嘅絕招,佢放底雙腳,跟住再夾埋兩隻腳,咁你就個下身就比佢升起左,

但係條野就比佢夾到實一實,好緊好緊嘅感覺,佢再叫: 大力d啦,快d啦,快d啦!!

我已經覺得我都差唔多忍唔住啦,所以我立即停止一切動作,點知佢將佢對大脾係咁郁,係咁夾,

死啦,冇啦... 我知道遇到高手,冇得再拖架啦,立即分番開佢對腳,跟住總攻擊佢個西,狂插十野八野,

咁就爆晒出黎,佢都係好似上次一樣咁用個西去咬我條野,咬左一陣,一收一放,都幾正!!

我個心真係有d唔順,全程都係二十幾分鐘就搞掂左,如果唔係佢出埋晒d茅招嘅話,我就肯定冇咁快架,

佢知架,佢全心對付我架啦... 好一個懶西,剩番二十幾分鐘咁多,結果用黎同佢傾偈囉,

雖然同佢傾偈係好開心,佢都好活潑開朗架,但係就貴啦,成六個六銀錢一分鐘,咸濕IDD咁嘅收費,

好,咁衰...下次唔予妳個八婆,咁縮骨,諗埋d縮數,比妳呃一次囉.

點知呢件事比"小鳳"知道左,佢即刻call我扭我計,話佢嬲我喎,佢唔係嬲我點解幫親佢表姐唔幫親佢喎,

而係佢嬲我點解去去Happy同第二個女仔做咁隨便喎,咁第日點信我喎, 下!!乜妳係我條女咩??

我地幾時開始左架?? 乜我唔知嘅?? 唉... 算啦,鬼叫我Lum佢把聲咩,佢嗲住咁怪責我,我都死左大半啦,

唯有係Say Sorry,係咁Tum番佢囉,我心諗... 如果妳覺得妳係我條女嘅話,咁妳一日同十幾個男人做咁

點計先,我都同妳冇得fight啦,不過呢d野我都講唔出口嘅,無謂講埋d咁嘅野去傷害人丫,係咪?

Afterall,今次"阿丹"佢似熟賣熟,冇再咁好服務啦,所以冇下次,不過未幫親過嘅兄弟可以一試架,

因為佢都好想keep客架,只不過佢知道佢表妹同我都好似有feel,我多數都唔會再見佢,所以佢就咁之嘛,

如果唔係佢表妹,我諗我都會好好咁同佢發展一下架,因為同佢真係有傾唔完嘅話題呀

升級  37.04%

二星會員

回憶錄呀,多謝

升級  54.44%

二星會員

唔洗多謝,舊料黎架啦,我諗我都會同佢絕交架啦

升級  83.92%

四星級會員

唔使咁絕情呀

升級  54.44%

二星會員

都唔係絕既,我發覺小鳳太過邪牌啦,又煙又酒又粗口,乜都齊,

我點都算係個正經人家,覺得始終正邪都係不兩立既...

升級  61.75%

三星會員

乜你180度轉變呀?
有無似應采兒的囡囡介紹俾我呢?如有請公諸同好!

升級  54.44%

二星會員

冇...有兩晚同小鳳出左去食宵夜,先至發覺到佢入形入格,都唔係迫於無奈果隻既,

佢話遲d再諗辦法黎過搵二十萬做生意喎,去死啦佢,仲要含幾多撚呀佢,

咁做生意蝕左既話,又要再返黎含多幾多條撚呀?我好唔好同佢打茄輪呀?真係比佢激死呀

升級  61.75%

三星會員

真係入形入格

升級  17.92%

四星級會員

今日我個心好矛盾,一方面對"小鳳"好有好感,一方面又覺得同"阿丹"好投契

男人就係咁樣,哈哈哈

升級  61.75%

三星會員

尤其係小畢呢種浪子囉

升級  54.44%

二星會員

咩浪子呀...我都唔知幾專一呀,哼!!

升級  99.25%

三星會員

哼 :
你典對你女只有阿丹同小鳳最清楚囉
夕陽無限好,天色已黃昏.

升級  54.44%

二星會員

錯o勒,原來小鳳一直都係當我係熟客,一返到香港就叫我上馬檻幫親佢,

至於阿丹我都冇同佢做過d乜,只係同佢去過街,帶佢去買下野,帶佢去探小鳳之嘛,

都冇拍拖,所以我總結以上既情況,我係一個好專一既人囉

升級  99.25%

三星會員

小鳳貪錢啲喎如果講性格

升級  54.44%

二星會員

佢兩個都咁貪錢,哼!!

升級  99.25%

三星會員

無法啦
你最好一星期內中三T同中六合彩
然後將兩組錢分俾佢哋囉
佢兩個一定冧死

升級  54.44%

二星會員

嗱!! 比佢兩個不如比樂施會!!

升級  99.25%

三星會員

咁比十蚊八蚊佢哋囉

升級  54.44%

二星會員

你既意思係大蚊呀?

升級  53.52%

四星級會員

俾一叉嘢佢呀
佢一定好滿足lu...