winning11

查看: 7204|回復: 3

[yh191報告] 再遊【陽光】芬蘭浴

升級  21.48%

二星會員

自從上次去左一次之後,去其他地方始終覺得檔次都低一級.不過又系,話晒陽光都系五星級酒店,待遇肯定唔同D啦,今日無無聊隻身再上陽X,享受多一次陽光噶洗禮.
    都系甘,入到去就冲凉先,顺便蒸一蒸,舒缓下疲劳.之後入到去無見到上次招呼我果個靚靚部長,心情難免有少少失落,不過算啦,志不在此,拿拿聲問部長有無好NO.介紹.
    部長話無問題,之後就叫我不如入房睇啦,我話唔急,先漢翻淡茶,食個多士再入房啦.搞掂晒之後CALL部長來帶我入房,我問部長介紹几號卑我,部長話18號,身材唔錯噶,就信你一次先,無耐囡囡就入左來啦.樣子甜美,身材唔錯,BODY樣貌一應俱全.入到來都系例牌全身推油,由背隻開始.過程都系甘,不加以叙述.呢次推得比上次要耐好多,差唔多一個鐘先開始入正題.不過期間囡囡都會主動挑逗我,引起我噶欲望.呢個時候我就更加急不及待甘幫距除BRA解扣,軟綿綿噶少女波令我摸得好舒服,好有FEEL.囡囡都好主動甘幫我
錫頸,嘴LIN,R我PATPAT.手法真系唔錯.由于囡囡噶高度配合我唔夠15分鐘就出左也啦,清潔完後就出去坐左陣.見時候都唔早就走人翻屋企.
    埋單都系:298(會員卡加優惠券一共優惠左100蚊),走果時部長話16好開始淩晨2點入場到第二日12點前買單都係:268.唔知几時先可以見翻個靚靚部長呢~~

升級  45.25%

三星會員

先多謝報告,但問心,条女身形外貌一般!!

升級  71.48%

二星會員

I've try that sauna before, good srevice, no !^ worth to try. small mm

升級  1.08%

三星會員

so cheap, urgly girl i don't want to get it, pool brother.........