winning11

查看: 10759|回復: 17

[yh191報告] CP 唐樂宮上演現代版美女与野獸

升級  21.48%

二星會員

呢排殺氣大、鳩氣重。搞到細佬日日都唔舒服。要搵個地方解解毒先得。上网搵料。見到“唐L宮”呢排搞什么“功夫之王,百兽共舞
”,睇見啲女相。身材都好正。一於去“唐L宮”出出鳩氣先得。
   先打個電話俾薛副理訂定房先,薛副理話:可以派車到火車站解我嘎。我話:ok啦。列牌坐“河蟹號”半粒鐘就到CP啦。系麥記過啲見到“唐L宮”嘅車就上咗啦。五分鍾後到。薛副理就招乎我如房。我話我想:揀“野獸”先。薛副理就立即安排。第一批來咗四條女。囡囡入嚟果時真系著“野獸”裝,三隻“熊貓”裝就一隻“孔雀”。“狐貍精”同“鯉魚”就上晒鐘。今次欠奉。睇啱咗第三件“熊貓”,號碼系013,身形矮小。波仔大大。都係啱心水果隻,即上.....吹雞開波。
   揀好之后,囡囡一關好門,唔得掂啦,成個就撲埋來,攬到我實一實。我就同囡囡講:請用你嘅人性控製你嘅獸性。囡囡都聽唔明。同我除衫之后就自己除衫。除衫沖涼,013的乳房相對她嬌小的身材,顯得誇張的大;清秀而帶點稚氣的臉龐,說是十四歲也多了。再睇真啲去對波。又唔得掂啦, 係我最愛既波型, 細link, 乳暈又唔大, 而個小妹妹就唔多毛,patpat又圓又大, 睇到我細佬立即致敬......沖涼果時佢好得主動, 係後面用對波頂住我, 感覺得到挺得黎仲好有彈性. 梗係啦一話晒得去本身就“廟細燈籠大”, 而佢對手都好唔閒, 一隻就掃我對link, 一隻就攪我細佬, 攪得兩攪, 我就一個轉身攬實佢條腰, 先用口封住佢個口先, 就慢慢由耳仔錫落到波到, 而另一隻手同佢小妹妹打下招呼, 係門口掃多兩掃, 佢已經成身軟晒, 沖完就上返床玩。
  上牀再body check,好似兩個奶黃飽新鮮出爐,摸落去暖笠笠仲係彈彈下,細細粒lin頭係淡啡色微微凸出,輕輕一舔即時「嗯...嗯...」咁叫出嚟,都仲有啲怕羞,先嚟一Q先啦。
  開始佢係上邊……囡囡非常落力……睇得出似乎佢都好有需要….騎左一陣換我係上邊…..嘩……呢條女先出真功夫……佢先用手摟住我….等對波頂到我實一實……..另外再用對腳緊緊咁纏我條腰 !!! 跟住仲要自己頂上黎,我當然不甘示弱, 使勁咁係咁出入。但因為條腰比佢纏住… 出入去唔到盡…' 咁都有個好處既, 去唔到盡就可以玩耐些, 係咁頂… 係咁磨。一路頂…一路磨… 佢叫得好好聽… 唔做作… 但真係好似好享受咁…我最鍾意聽呢種既叫聲…當然想好好把握機會聽多一陣…..死守精關…. 係咁忍……..囡囡知我忍……佢就係咁郁想將我KO…無咁易……!!! 我問佢: 你做多久才夠?013話: 沒完… 沒了……最好… 你…..又能….做多久?我無出聲…因為我都想知我可以撐幾耐!足足同佢玩左 20分鐘先出第一次!又係大量大量咁射出 !!
   之后就再沖涼。囡囡跟著做服務。都系果啲,冇咩特別。做完之后就嚟第二Q女上男下,狗仔式最後女上男下,在我的猛列抽插以及她大聲且溫柔的呻吟聲下...億萬子孫猛列進攻,出咗第二次。整個過程他都對著我笑。
  買單:500+38=538.臨走果時見到有揀學生妹裝唔錯。下次嚟試試佢先得。不過大傢去之前一定搵薛副理訂房呀。佢一定搵到包妳滿意嘅。

升級  1.48%

二星會員

原來件Panda衫係唐落公的, 好難睇啊

升級  0.37%

二星會員

件衫真係好難睇喎

升級  40%

一星會員

冇佐比基呢啦.....

升級  18.15%

二星會員

0下??? 邊個搞埋 d 咁野呀? 好古怪啊.

升級  1.85%

二星會員

條女對波好大呀 ,

升級  23.33%

三星會員

big ball but  a bit fat

升級  37.04%

二星會員

相呢?真是。。。。。。

升級  60%

一星會員

可愛熊貓裝???

升級  20%

一星會員

zhichizhichi

升級  73.33%

一星會員

件Panda衫唔系好掂,
不過亞實生就幾好波.

升級  47.78%

二星會員

好大的一對車頭燈阿 真精采

升級  3%

三星會員

好大咁喎~

升級  13.33%

一星會員

很有创意。不太适合我的口味。创新值得嘉奖。

升級  50%

一星會員

好x大woo 個個都

升級  4.07%

二星會員

係咪咁勁先,睇下~