winning11

查看: 5697|回復: 9

[yh191報告] CP/天鵝湖 桑拿報告

升級  21.48%

二星會員

小弟第一次出帖。寫的唔請勿X。
  呢排深圳打到笠笠亂,已近淪陷。仲慘過三年零八個月。冇啖好食。唯有暫時轉移陣地比較安全啲,呢排又加网上多咗幾間CP嘅場。咁系去CP啦,試下真正“DG”式啦。今次揀啱“天鵝湖”酒店。貪佢系酒店集中地。應該會好啲。抄抵李經理,訂定房先。
   搞掂所有事就出發,“河蟹”號話咁快就到CP啦。坐的士到“天鵝湖”酒店。一出lift李經理就系到等緊我啦。嗱嗱聲入房揀女,房算系咁啦,我揀咗唯一嘅水床房。不過唔系咁號水床。李經理叫咗五條女入嚟。由左邊開始數第三個囡囡笑容好燦爛~我都諗住,就揀佢架啦!李經理話:笑得最燦爛果個留低啦!之後囡囡幫我除衫然後沖涼啦.....個囡囡身材幾好...吸手波....提子唔大....沖涼期間有講有笑!我心諗:咁先係架嘛!!!趴係到洗完後寧返轉就黎個bm.....搞多兩野已經扯哂.....。
  囡囡走去同我吹吹.....佢條利真係識轉灣....吹左兩野就出左去啦....。
  上床再吹左陣....我發覺自己差唔多到頂~我就拍一拍佢啦~我訓係到...本人要求先做一Q。囡囡撲上黎攬到我實一實加埋d輕微呻吟聲....我真係扯到爆哂......哈哈!!到我黎啦!!食下奶奶先.....然後就做啦!囡囡亦都好投入....。
   之后就稍作清潔后,就再咗服務,囡囡拎張服務卡出嚟,一招一招咁講。邊講就邊做。乜“君臨天下”、“帝王享受”、“天上人間”咁啦。果招“帝王享受”就俾我見識了ching們說的一面含住弟弟,一面360度轉。幾過隱。
   做服務就嚟第二Q啦,開始佢係上邊……囡囡非常落力……睇得出似乎佢都好有需要….騎左一陣換我係上邊…..嘩……呢條女先出真功夫…..!!!$佢先用手摟住我…. 等對波頂到我實一實……..另外再用對腳緊緊咁纏我條腰!!!跟住仲要自己頂上黎!!!!!!!!我當然不甘示弱,使勁咁係咁出入!!但因為條腰比佢纏住…出入去唔到盡…'咁都有個好處既,去唔到盡就可以玩耐些,係咁頂…係咁磨!!!!!!一路頂…一路磨…佢叫得好好聽…唔做作…但真係好似好享受咁…我最鍾意聽呢種既叫聲…當然想好好把握機會聽多一陣…..足足同佢玩左20分鐘先出第二次!又係大量大量咁射出!!!!
  出野果陣,攬實你,唔比你拔出黎,喘氣聲在耳邊,剩係呢D都夠啦出完之後,囡囡問我舒唔舒服…我答到:舒服死了…可以的話我想多做幾次,不過出亮嘢已經夠晒皮啦。
   埋單原價488。訂房價:450。呢間場,一定會再去

升級  9.26%

二星會員

我都好想上去~~

升級  30.75%

三星會員

身材修長,唔錯嘅選擇

升級  1.48%

二星會員

嘩, 好詳細的服務列表啊

升級  47.78%

二星會員

光看那SoP就看得心癢癢的

升級  1.11%

二星會員

Thank you. I wish to go next time.

升級  10%

一星會員

身材修長,唔錯嘅選擇

升級  59.25%

三星會員

多謝包膠,全包好,設備一般!

升級  1.08%

三星會員

so bad, i don't want to go, bad body style

升級  69.63%

二星會員

靓相。无个身材都吾错。