winning11

查看: 5078|回復: 9

[yh191報告] CP/禦信 即日來回急速偷跳

升級  21.48%

二星會員

今天適逢天朗氣清 係屋企食飽飽,但細佬又話佢未飽, 但係我個胃已經再食唔落。咁唯有出精去CP過一下度假既日子啦,心思思想去魚信。貪佢理火車站近。打俾個劉部長訂房,去魚信已經唔係第一次啦, 因為技師質素都唔錯.
  去到剛好3點  見成2,3個星期冇去魚信啦,又咁岩3點,技師返工時間,之前有不錯回億。先回再次嚟。系金魚缸睇女,睇到個82號唔錯。就點佢啦。
序幕:
  開波先來個艷舞表演,在TV音樂配合下囡囡扭動蛇腰,擺出各種誘惑姿勢慢慢脫去身上一切,盡露白雪肌膚及引人垂涏一雙吸手波。此時看得小J立刻起立敬禮,忍不住先來一個快速熱身賽!然後安排試那張水床,其實那水床似個長方箱狀,內裏加有暖水循環不息,訓在上面做水床服務冬天就唔怕冷啦。此部份最欣賞就是囡囡BJ技術全面,非常落力做到“雪雪”聲,仲邊做邊用誘惑眼神望住你,不消一會小J已全面醒來。幸好剛才先來了1Q,不然三幾分鐘便會敗下來。轉眼間十多分鐘已過,又見囡囡有點累了,便叫停終止水床項目,好讓她回氣做其她服務。
ISO服務:
  過程不在此詳細報導,不過佢果招“西天取經”令到我既細佬立即沖血…忍唔住就大家互相抽插…!!無錯…係互相抽插……。佢有時會做主動來進攻…。如此感覺…令我極度興奮…我亦唯有緊守門戶…希望支持得耐些…我細佬全程都無出過來…直到大家肉帛相見….嘩…果種插住來除既感覺非常刺激…!!!結果係大約十分鐘之後… 就將我既“精”兵全部出哂比佢。之后兩人都系床上喘氣。可能天氣熱。囡囡成身都系汗。之后沖涼就買單,買單:358(訂房價)。今次又搵唔到Friend過嚟。搵到就可以玩互動啦。下次搵老牛嚟先得。可以玩下互動。

升級  30.75%

三星會員

囡囡的身材非常讚!

升級  1.48%

二星會員

價錢好平啊

升級  25.19%

二星會員

價錢合理,正.......

升級  70%

一星會員

一句話:平、靚、正!

升級  89.63%

二星會員

單睇相都硬哂.

升級  9.26%

二星會員

真是好正~~看了就直了

升級  86.67%

一星會員

波波很大,價格合理,恭喜Bro.......  

升級  0%

二星會員

good price and thx for shairng.....need to try try sin

升級  10.37%

二星會員

身材非常讚