winning11

查看: 5268|回復: 4

[jj9001報告] CP/美寶 如箭在弦射爆之旅 (有圖)

升級  6.67%

二星會員

今日瞓到中午先起身一起身無鳩聊又鳩痕痕
即刻約番個老死搵D搞作

呢幾個星期成日返深圳都係得起下機推下油咁
好耐都冇正正式式為自己細路謀福利
今日就撩個老死起行遠征米鋪

四時出發,四時五十分倒就在羅湖等和諧號接我地
呢個時候當然打俾阿米鋪周生訂左房先啦
五點一上車,五點七到達
本來話就話有專車黎接,點知去到話部車已經走左
唯有自己打的去啦

六點鐘去到,個門口姐姐都柒下柒下,搞左一輪先入到房
坐一陣出去睇一睇......
E.......揀唔落手Bor,唯一得個日本衫嘅妹子算係唔錯
點知....老死果然係老手,我未決定時佢已經mark左....
頂.....不過算啦,益下老死,一個有好野食都好過兩個都食垃圾

算吧,唯有揀之前一次去米鋪食過嘅好服務妹子啦
揀左之後即刻拖鬼住我,好有女朋友感覺
入到房慢慢相認左之後,吹起左就即大戰幾百回合

射爆佢之後就再慢慢做服務,都係莞式ISO果D
不過佢真係好鬼勤力,不往我翻卓番佢,
服務完咗,回鬼晒氣後再餵飽晒佢,好滿足咁完成左130分鐘

妹子完服務沖涼,偷拍一張,自知辦事不力,下次再努力

不過不可不說,完咗之後落左大堂埋單,見到成四五十個妹子綵排行天橋
阿周經理仲推介左幾個號碼黎望下,都OK 喎,
仲話星期日同埋唔記得邊日十點先有得睇
當中佢話有對孖妹,望真d,又真係一模一樣喎,都幾索下tim
至少俾番少少信心我下次再幫襯

阿周經理仲好識做咁幫我地留左格車返火車站,另外開左張VIP卡黎用
話儲夠3000分有得Refund 100蚊,今次就儲左1000分
回程時間:8:50p.m

回程與老死作賽後報告,佢個日本服妹子,原來黎左做幾日,所以服務就一般
不過勝左夠嫩口夠可愛,都唔錯啦,至少我係喜愛個type,遲d再聯絡先
打分:
妹子相頭:6.5分 服務:8分 硬件:8分
整體:7分 (如果d妹子可以掂d就更好啦)
埋單:每人五百

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  12.59%

二星會員

下次再努力111

升級  89.63%

二星會員

130分鐘, 師兄都好有耐力, 勁!!!

升級  20.5%

三星會員

有無空中飛人玩呀ching

升級  6.67%

二星會員

打俾經班叫佢搵車黎接你
或者佢冇車會叫你自己打的去
佢會俾番錢你既