winning11

查看: 18435|回復: 15

[大勝報告] 福田 名著"淋巴推油"補丁 (有圖)

升級  3.17%

三星會員

先睇名著

睇完甸甸呢個轉載, 後欄忽然火燭, 小弟即時聯絡原作者, 取得上路指引, 開始了這個通櫃之旅....

呢間野響福田村福星路?橫街, 海港明珠對面馬路直入就到, 可以撘經過濱河大道的公交車, 崗邊村站落, 如果係皇崗過關, 建議打的, 唔好煩

入到去, 一位姿色普通的咨客會問...

"想要什麼房? 普通68元雙鐘, 有廁所沖涼的118, VIP有桑拿198"

普通房太cheap, VIP太貴, 我揀左118的, 跟住佢又話...

"試不試新推出的前列腺按摩呀? 很保健的呀, 188雙鐘" 我黎?目的就係為左通櫃, 當然一啖話好啦

原本原作者提供左一位技師的號碼俾我, 但本座一向隨緣樂助, 就是但搵左一位

佢手勢雖然唔差, 但亦唔講得上好, 都仲算幾勤力, 冇乜偷懶, 按完背之後按前面, 跟著除褲, 整個小勝哥and小勝妹已完全暴露於空氣之中, 好緊張呀.....

同一般機餐唔同, 佢非常有心機撚雀, 當正係古玩咁樣去愛護, 咁樣去珍惜, 咁樣去欣賞, 小勝既然得到呢種尊重, 又點可以唔向佢致敬呢, 但係有樣野佢好似忘記左....

"前列腺在什麼地方??"
"在這裏呀" 佢正在打理我的兵工廠
"這樣能按得到嗎??"
"一般是要插手指進去按的, 但小勝妹身心都很脆弱, 很容易受傷, 我怕指甲會傷害到她"
"啊...... 其實試一試也無妨, 若受不了她會通知我, 我就會告訴妳"
"這樣按也是一樣的, 你要定期來按才有保健功效呀"
".................."

經過一番糾纏, 佢終於說出一個"髒"字, 我雖然有點失望, 但基於對人權?尊重, 唯有放棄, 小勝妹始終破唔到處, 真係命苦...

佢話原本保健係唔打出黎, 不過好多客人都受不了, 所以決定送埋我最後呢程, 我心生感激之餘, 奇蹟亦發生了...

原作者講過係唔俾用手指行山架, 但為著各廣大網友的知情權, 上刀山落油鑊我又有乜所謂?, 何況呢兩個只係包山, 我試探性地行到山腳, 佢唔單止冇抗拒, 仲非常配合添, 隔住件衫, 邊有癮架, 我一鼓作氣, 伸手入內, 飛撲山頂, 哇!!!! 睇唔出肥妹仔貌不驚人, 36E 起碼, 手感又好, 山頂涼亭又細.... 爽!!!!!

聖(性)人講得好, 去完天堂, 迎著你的必是地獄, 保健完畢, 佢竟然開口問我要小費, ?!!! 乜妳唔係貪我靚仔架咩???

188保健+10一次性睡衣=198, 如果我俾100小費, 味成三舊水? 298/0.918=324.6港幣喎, 我以前響馬交皇都都係315老葡起機咋.... 我諗,俾五條野都唔算孤寒??

"我今天沒帶多少錢上來, 下次找妳, 絕不虧待" 我一腔誠懇地.... "I will be back!!!!!"

只見佢小嘴微微一扁, 但當佢一接觸到本座情深款款性感中又略帶憂鬱疲累中又英氣勃勃?殺死人目光, 立即熔化, 繼而擁著本座, 離愁別緒, 難捨難離, 一段可歌可泣?偉大愛情就此展開呀陰功(有可能架, 我真係愛上咗兩個大包山)

別過伊人, 路邊風聲蕭蕭, 路人行色??, 肚仔鼓聲雷雷, 醫肚去也

PS. 唔好問我老?, 我唔會答, 因為我要收起來食

大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  61.85%

二星會員

之前睇過~~ 好想去試... 但都係搵唔到呢~~ 正~~ 今次有相~~ thx~~ 多謝勝哥~~
膠袋大使!!!
拒絕環保!!!

升級  1.67%

三星會員

thanks for the info

any news on the services

升級  2.17%

三星會員

大勝好野,有相做指路明燈.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 blok 於 2008-1-11 05:37 發表
大勝哥 , 咁你個菊花爽唔爽呀....

比通哥小到出血喇
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  30.75%

三星會員

大勝哥個小菊花被攪完後原氣大傷,要休生養息呀

升級  33.33%

一星會員

非常精彩, 多謝info.

升級  3.17%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-11 06:27 PM 發表

放心啦! 我諗好少人會同你爭食既! 請慢用啦,勝哥!!   

講過要算數呀, 唔好同我爭
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  8.52%

二星會員

好似貴小小..
hi i am TY

升級  2.17%

三星會員

佢話髒,唔通係白手指入,黃手指出?咁就真係要諗清楚啦!

升級  50%

一星會員

thanks for the info

any news on the services

升級  30%

二星會員

我都想去爆屎渠!?

升級  30%

二星會員

原帖由 大勝 於 2008-6-3 01:38 PM 發表

有冇手勢好的可以介紹? PM 場名及號碼過我啦, thanks

冇啊, 我都係跟你去左呢間, 試過技師"益d奶"都唔錯, 夠力又大對樣都ok. 不過唔知佢識唔識按你後花園架...

升級  52.22%

二星會員

这样的场,卫生没保障,不去

升級  70%

一星會員

前列腺按摩啊,多搞就不能算是保健了

升級  86.67%

一星會員

Thanks for your report.  many choice if RMB198. better than