winning11

查看: 1600|回復: 4

[師弟報告] 師弟手記 之 又去 TPY 捉鼠

升級  30.67%

三星會員

6 月 10 日 , 因白天要去蔡屋圍辦公事 , 就去了 TPY

此場最標榜用堅野 , 未開封的洗髮水沐浴露就公開放 , 以示用正品

在休息室 HEA 左陣便入房

今天再挑日式 , 再嘗試捉鼠

在房內等技師之際 , 見到電視有句好笑的溫馨提示
" 房間不隔音 噓 ......... "
即是叫 D 客唔好玩得咁激 , 隔牆有耳!!

今天的技師 , 挑了位可掛 TPY 式的 , 按日式就是看看有冇鼠尾露出
JS 樣子也可 , 波型尚可 , 有少少車軚腰
PART 1 , 尚叫滿意 , 推 PAT PAT 已放肆了 , 明挑我 !!
PART 2 , 越按越放肆 , 攪到支旗 " 動 L "
但好景不常 , 90 分鐘到鐘 !! 但我想要的仍未開始 !!
破例加鐘 , 我就扮好人幫 JS 按 , 咁順便抽水就理所當然啦
JS 反身給我自由活動 , 我當然為她全身大搜查啦 !!

替 JS 搜查完 , 到 JS 搜查我 , 邊搜邊開價 , 夠開 300 !! 我 " 靠 " !!
我大她 !! 次次來都 100 , 300 唔值 !!
冇 MOOD 了 , 最后一句 , 150 玩就玩 , 唔玩就算
JS 見我非生手 , 已知難而退 , 150 成交 !!
我見加鐘才鬆手 150 , 否則我只開 100 就算 !!
JS 手勢也可 , 做慣 TPY 式 , 點都有番兩度
最后在加時完場前 10 分鐘 , 勁射 !! 1:0 完場 !!
小簽 150 元以示鼓勵 !!

在房睡至中午

醒來到餐廳食午飯
今天點了 豉召排骨炒河
賣相一般 , 味道一般 , 收 32 元唔值 !!

食飽也夠鐘開工了 , 快快趣去買單

消費單

今天洗大左 , 456 元 !! 最開心是 場主 及 技師 !!

師弟
2009 年 第 115 篇報告

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
臨門先講價,真是幾影響心情
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  3.37%

五星級會員

按日式都有鼠,那就不用TPY $268 那麼責了!

師弟兄,可否 pm 給我技師工号,我週一早上會到!

謝謝!

升級  59.33%

三星會員

為她全身大搜查 , l like
食神

升級  30.75%

三星會員

三舊起隻機,條女有病呀!