winning11

查看: 4230|回復: 6

[師弟報告] 師弟手記 之 久違的 三島休閑會所

升級  30.67%

三星會員

6 月 11 日 早上 , 被 ea_son 水左我去 三島
作為一位深圳資深骨友 , 點都要去一次作一次報導 !!
上次去都是 2008 年的事 , 應去過 三四 次 , 都是同正室女友去 , 所以對此場都唔陌生

6 月 11 日 早上 , 被 ea_son 水左我去 三島
作為一位深圳資深骨友 , 點都要去一次作一次報導 !!
上次去都是 2008 年的事 , 應去過 三四 次 , 都是同正室女友去 , 所以對此場都唔陌生

呢類大眾化場 , 當然是提供大眾化沐浴露洗髮水啦 , 我就唔用了 !!

花灑頭 水力尚可

沖完涼換完衫 , 就被此牌吸引 , 望落去 , 好似有 D 野 , 今天就決定一試

加 10 元可按腳 , 當然按啦 , 唔便講咁多 , 大力男 唔該

按完腳 , 有早餐食 , 咁就食埋至入房啦

煎蛋炒河 , 賣相一般 , 味道更一般

皮蛋瘦肉粥叫似少少樣

此場餐牌 , 價錢中規中矩

上房時 , 見到歐式熱石療法 , 收 168 元 , 找天試試吧

今天挑了古法推油 , 技師給我一條大衭讓我更換 , 當然方便按前列腺啦 !!
技師望真非靚那款 , 講得上是 實力派
全程只有老正 , 反身後亦是 !! 我好睏 , 全程多睡著
夠竟此項目有乜特別 , 我也不知 !!
到鐘前問她可否打飛機 ?? 換來一個字 " 冇 " !!
冇就算 , 冇 mood !!
120 分鐘到鐘 , 技師要我脫去大衭子 , 話要取回 !!
我聽完也 R 晒頭 ?? 一頭霧水 , 要取回條衭 ??
唔通要拿去給經理主任驗証 , 証明老正 !!
太費解了 !! 冇咁好氣 !! 瞓 !!

瞓到下午醒來 , 一落樓 , 好多客 , 生意幾好 !!

到了網吧辦點公事 , 此網吧是免費用 , 但一D都唔好坐

此場總叫有大池 , 唔錯

買單了

找粒糖都冇 , 失敗

此場仍用 10 元 送大堂呢一招 , 都用了幾年了

走時 一班 港C9 在等車 , bilibala , 好鬼嘈 !!

此場不設副單提供 , 極之失敗 !!
即拍

共消費 268 元 , 我竟然可以在三島使 268 元 , 搞邊科呀 ???
那項古法推油收 188 元 ..... 唔多值 !!

師弟
2009 年 第 116 篇報告

升級  16.3%

二星會員

thanks i will never go there,
no reason for me to go

升級  11.11%

二星會員

try once mever go again
this price  alot to chose
friendship next door is better and cheaper

升級  59.33%

三星會員

師弟兄 , 有無 D 失望呢
食神

升級  47.78%

二星會員

RMB268 just for normal massage!? that's kinda of wasting money

升級  21.85%

二星會員

三島唔係正骨黎咩  ??

升級  30.75%

三星會員

呢間係老人家每次返香港都一是会去嘅場