winning11

查看: 5067|回復: 6

[kq007報告] 樟木頭/金港桑拿

升級  83.7%

二星會員

琴日早上,有個friends打電話問我去吾去樟木頭玩(其實就系去搞搞震),小弟自問系吾少桑拿、休閑中心留下足迹,但都系局限系深圳羅湖或者福田,出左深圳真好少,甚至無添。個friends話仲系東莞式。死就死。一於殺上去。
    下晝座火車話甘快就到樟木頭,落車我問佢去邊間場玩,佢話吾知,佢自己都系第一次來。仆街吾早講。等我上网睇下幾個網站有咩介紹都好。無辦法只有行下先。行左10分鐘好撚累。之後睇到間叫“金港休閑”的場。門面幾好。我話就呢間,好撚累吾行啦。于是就入去。一入就見到條好得嘅女系前台交單。行過我問佢系幾號,佢話自己系168號。OK留定鍾先啦.
   部長上來招呼,部長話呢到有貴賓房,要吾要試下貴賓服務,我你帶我睇下D房。上到去見到貴賓房,真系華華聲,間獨立浴室大到十個人一起沖凉都得,仲有獨立干蒸,獨立濕蒸就系深圳春X港見過。獨立干蒸都系睇一次見。見房OK。甘我同個friends話就貴賓房啦。幫我叫啱啱系前臺果個168號。我個friends話入房先至檢,甘就各自入房。過左一分鐘囡囡入來。睇真D佢真系掂呀,一入到房就攬住我系我耳邊嚟一句:點解點我鍾啊?仲要將對包包\頂到我實一實,我暈了(當然睇你靚啦).沖涼個陣,真系即刻又來嚟多嚇華華聲.勁到丫.睇佢都唔系好覺甘勁.而且攬住我用包包頂我果陣我仲以為系胸墊,原來系堅嘢嚟,真系唔錯.佢望住我笑起上嚟又露出兩只吾系好整齊的牙(應該要去箍下牙),姣姣地甘越蹲越低,我地就正式開始.
  不過我有度唔順氣就系巨親都唔親一下大佬先就錫細佬,甘錫完細佬又點再錫大佬呀?唉..不過巨都有返一兩度散手,唔洗一陣就令到細佬有寒意,開始發斗.系哩個時候,大佬為免令細佬身體不適而嘔吐,所以及時帶細佬離開呢陣忽冷忽熱既天氣,之後就是東莞式。真系同深圳有不同之處。之後就準備進入已經潮濕而又溫暖既熱帶雨林.可能系太大雨既關係,一個唔覺意就叉左入水潭下系一個洞穴,又緊又窄,好不容易才能抽返個身上嚟,呢個時候我先發現,原來雨水唔系由天上落嚟,而系由小洞裏湧出嚟!
   一個唔留神,又叉進洞裏去了,雖然小洞系如此緊窄,但由於濕滑天氣既關係,好容易又會完全叉進去.當地又無任何警告字句,只身處地可謂相當危險.拔出來又住去,來來回回幾十次之後,老實講我都覺得有D悶,之後馬兒竟然搶繮主動奔馳(只馬又系邊度嚟就唔好問我)!一輪疾走又唔問下我細佬惯唔惯坐車,好啦,出事啦,嘔到咩甘,好彩大佬我有帶定膠袋出嚟啫,唔系又嘔到成車都系!(唔中好問我仲咩只馬會變左架車,因為馬同車都唔系我發明既!)
   仲慘無人道既系巨知我細佬嘔仲踩行油門繼續奔,最後真系人仰馬翻,相相倒下來.呢個姿態維持左差唔多20分鐘,細佬仍然企硬卡住系洞入邊,大佬未救返巨上嚟,好彩細佬無扭傷咋!唔系阿媽實罵我!但系...唔帶巨出嚟玩又唔得!咁,點算好呢?有無人可以教下我!賣單:380(兩個人760).但部長話依架系簡單東莞式.遲D會升級,有空飛等招式加入去。價錢就可能會加D。之后番到屋企上网先之知到間場系161做緊過告.早D睇到就吾洗盲摸摸啦.

升級  13.25%

三星會員

咁正,位置喺邊?

升級  8.89%

二星會員

件囡囡又真係好得喎..........
人生難得可以輕鬆一下

升級  81%

三星會員

你條女真係唔錯,
你個 friend 條女得唔得呢?

升級  53.33%

一星會員

條女好正呀~~~~~
多野c 兄report

升級  77.04%

二星會員

Re: 初游樟仔金港桑拿

哩條女? 冇可能

升級  53.33%

一星會員

房錢呢??